Elentari, labai ačiū už pastebėjimus ir patarimus

Brūkštelkit kepėjos, kurios iš KAUNO, reik man klustelt kai ko

Sveikos kepejėlės
Gal blogai skaičiau ir neužskaičiau, kaip pagaminti glazūrą tortui aplieti?

QUOTE(kulwerstukas @ 2015 04 03, 11:21)
Sveikos kepejėlės

Iveskit i google mirror glaze, daug receptų ir video kaip lieti
Jei kepat biskvitą iš vakaro,o sutepate tik kitą dieną, laikote šaldytuve (žinoma kai atvėsta) ?

QUOTE(JOVITA A. @ 2015 04 03, 19:53)
Jei kepat biskvitą iš vakaro,o sutepate tik kitą dieną, laikote šaldytuve (žinoma kai atvėsta) ? 

iškepu ir palieku kambario temp kepimo formoje
SaldiDiena, tortai kaip visada super, ypač krikštynų su įmitusiu meškinu
bet keksiukai... Nenoriu įžeisti, bet toks kremo užterliojimas atrodo labai blogai ir jūsų kaip kepėjos įvaizdį gadina tik...

Ačiū už pastabas, tie keksiukai iki princesių nuotraukyčių įsmeigimo buvo visaj pusėtini, bet įsmeigus nuotraukytes kremas susigadino..
beze kremas tikrai nėra mano stiprioji pusė

Su Šventomis Velykomis
Šilumos, ramybės, džiaugsmo, sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems
SaldiDiena, puikūs darbai, dėl keksiukų kremo-pritariu. Manau beze blogai padaryta, įsmeigimas negali turėti įįtakos
Mano velykiniai
Viščiukas

Žaliosios arbatos biskvitai, sirupuoti vokišku žolelių likeriu, juodojo šokolado su tonka pupelėmis, žaliosios arbatos kremai, 2 kg
Lizdelis

Mėlynių biskvitai, sirupuoti juodųjų serbentų likeriu, mėlynių, levandų kremai,2,2 kg
Šilumos, ramybės, džiaugsmo, sveikatos Jums ir Jūsų artimiesiems
SaldiDiena, puikūs darbai, dėl keksiukų kremo-pritariu. Manau beze blogai padaryta, įsmeigimas negali turėti įįtakos
Mano velykiniai
Viščiukas

Žaliosios arbatos biskvitai, sirupuoti vokišku žolelių likeriu, juodojo šokolado su tonka pupelėmis, žaliosios arbatos kremai, 2 kg
Lizdelis

Mėlynių biskvitai, sirupuoti juodųjų serbentų likeriu, mėlynių, levandų kremai,2,2 kg
Likta, labai gražūs tortai.
Kremas buvo užsuktas iš vakaro, princesių nuotraukos dėtos ryte, kai jis jau buvo apstingęs. Ai, nu žodžiu, feilas visiškas
nedraugai mes su beze
Nelabai supratau, ten su lygintuvo garais sudrėkino cukrinę masę?
Kremas buvo užsuktas iš vakaro, princesių nuotraukos dėtos ryte, kai jis jau buvo apstingęs. Ai, nu žodžiu, feilas visiškas

QUOTE(Cola 777 @ 2015 01 16, 03:26)
Nelabai supratau, ten su lygintuvo garais sudrėkino cukrinę masę?
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 05, 14:12)
gana teisintis

fotkėj visada baisiau atrodo.

aš va neseniai susimoviau su ganašu. Kokia gėda.. gerai, kad nieko nesupranta tie, kurie kirto mano keksiukus ir dar per fb paleido pilna eiga vaizdus.