Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 28, 15:09)
saldainiu mase jau bandziau daryti, bet ji kazkiek tvirteja, papuosimus keksiukams planuoju is jos daryti. Tai gal tada pastilaza darysiu.
Stovintis meskiukas aisku geriau atrdo, bet noriu Snikers torta dayti, tai nelabai pavyks toki auksta padaryti, gulinti lengviau bus unsure.gif

Aciu

snikerinis tortas vienas is tvirciausiu, net darant dvigubo aukscio jo netvirtinu, bet aisku jus zinot kaip jums geriau. sekmes ir lauksim pasirodant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 03 28, 16:15)
snikerinis tortas vienas is tvirciausiu, net darant dvigubo aukscio jo netvirtinu, bet aisku jus zinot kaip jums geriau. sekmes ir lauksim pasirodant smile.gif

Taip, jis tvirtas.... bet tada reikia kartoti sluoksnius visus?
Hmmm gal stovinti bandyti, bet tada pjaustyti kaip......
Reikia pamastyti dar g.gif

Balandzio men. musu svente, tai bandau dabar po truputi viska... smile.gif
Cia tokiu groziu visi ikelia, man kaip megejai savo reikmem, bus geda jauciu ..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 28, 15:09)
saldainiu mase jau bandziau daryti, bet ji kazkiek tvirteja, papuosimus keksiukams planuoju is jos daryti. Tai gal tada pastilaza darysiu.
Stovintis meskiukas aisku geriau atrdo, bet noriu Snikers torta dayti, tai nelabai pavyks toki auksta padaryti, gulinti lengviau bus unsure.gif

Aciu

Neįsivaizduoju, kodėl snikeris gali netikti sėdinčiam meškiukui, kaip Ramunė sako, vienas tvirčiausių tortų. O ką reiškia - reikės sluoksnius kartoti - o kokiame torte nereikia sluoksnių kartoti? smile.gif

Darykit, aišku, gulintį, ir bus gražu, ir pjaustyti paprasčiau.

Ultika, nerealiai gražiai ir skaniai atrodo, niam wub.gif

SaldiDiena
, gėlės labai labai gražios. Juostelės ir man užkliuvo 4u.gif Bet apdengta lygiai, gražiai, gėlių puokštė nuostabi.
Atsakyti
Ačiū, Elentari smile.gif
Atsakyti
SaldiDiena gražus tortukas, jau fb juo gėrėjausi wub.gif gėlės tobulos 4u.gif

Ulitka wub.gif essen.gif

Jogurtinis 2,3kg ir citrininiai keksiukai ax.gif puošta pastilažu
user posted image

didesnė ft - http://www.part.lt/i...698a37e9339.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainika: 29 kovo 2015 - 12:49
Labas vakaras visoms.
Pasirodau savo pirmąją Barbę. Konstravau, dailinau ir galvojau- eilinį sykį- kokios nerealios šaunuolės esat jūs, darančios iš tos masės stebuklus. Nes man kiekvienas tortas su mase- akmens ridenimas į
kalną.
user posted image
Kur kas labiau myliu tokius va:
user posted image

Barbė- šokoladinė karamelinė su konservuotais abrikosais, antrasis- varškės gaivumas su koservuotų vaisių miksu.
Atsakyti
visų tortai gražūs, bet tas valgomas thumbup.gif
Kažkaip tylu čia paskutiniu metu smile.gif

Mano savaitgalio darbeliai:

1. Snikersas, 2kg, pirmas mano vinipuchas biggrin.gif
user posted image

2. Maskarponė su persikais, 3,2kg.
user posted image

3. Varškinis su persikais, 1,5kg. Oi stipriai reikia man mokytis su torto lygumu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Ulitka, šaunus rinkinukas smile.gif
Doremina, neįžiūriu unsure.gif
Varona Ivanovna, meškučio torto medus kažkaip ne taip, o visa kita labai gražu. O antram torte paremtas antras aukštas? Kažkaip atrodo, kad jis truputį įsmegęs į pirmą aukštą g.gif gal tik nuotraukoj taip atrodo..
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 03 30, 16:23)
Ulitka, šaunus rinkinukas smile.gif
Doremina, neįžiūriu unsure.gif
Varona Ivanovna, meškučio torto medus  kažkaip ne taip, o visa kita labai gražu. O antram torte paremtas antras aukštas? Kažkaip atrodo, kad jis truputį įsmegęs į pirmą aukštą g.gif gal tik nuotraukoj taip atrodo..

Su tuo medum ir man kažkas ne to, neišgavau tai, ko norėjau. Nors pagal pavyzdį, ten buvo tiesiog kažkokio džemo pridėta ir aplink pritaškyta biggrin.gif
Tas antras paremtas, nesusmegęs, gal netinkamu kampu nufotografavau g.gif bent su gėlėmis po truputį susidraugauju smile.gif o visad jų taip bijojau...
Atsakyti
Bandau dar sykį:
user posted image

user posted image

Apsižioplinau pirma su dydžiais blush2.gif
Atsakyti
Na va ir temute atsigavo, tortuku prideta - saunuoles!

mano zuviukai smile.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Gražu, ramune.v, ypač mėlyna žuvytė, kaip gyva.

Doremina
, su mase jums visai puikiai sekasi dirbti, tereikėjo sijoną gražiau paformuoti apačioje, o suknelė pavyko puikiai, lygiai, gražiai. Kremo krepšelis žiūrėtųsi daug gražiau, jei būtų padaryta su smulkesniu antgaliuku, o technika gera, gėlytės spalvingos, jas taip pat galite padžiovinti kruopose ar kokiose nuo saldanių dežutės likusiose formelėse, kad sudžiūtų kiek pakeltais lapeliais, bus dar gražiau.

Varona Ivanovna
, baškutės torte man gražus meškiukas ir pati baškutė, o paskutiniojo gėlė, o tas pamozojimas apačioje man taip sau 4u.gif

Fainika, ačiū už didesnę foto 4u.gif
Atsakyti