Svarbu klientams patiko
Ačiū, naitai. Paguodei, kad ne man vienai feilai pasitaiko
Svarbu klientams patiko
Svarbu klientams patiko
Tute28, nerealus
SaldiDiena ,nu jusu tortai,tai pasakiskai grazus!!!
Jus cia savarankiskai taip ismokote,ar moketes kazkur?
Svarstau gal ri man i kokius kursus uzsirasyt,norisi,kad kas pakonsultuotu
Jus cia savarankiskai taip ismokote,ar moketes kazkur?
Svarstau gal ri man i kokius kursus uzsirasyt,norisi,kad kas pakonsultuotu
Ačiū
Nesu buvusi nei vienuose kursuose. Dar neužsidirbau ant kursų, gyvatės lb brangūs
Nesu buvusi nei vienuose kursuose. Dar neužsidirbau ant kursų, gyvatės lb brangūs
SaldiDiena, visiems visko pasitaiko, svarbu klientai patenkinti
Likta, super! Man labai patinka toks "apdengimas" torto
Tute28, mielas cypliukas
O kursai tikrai brangūs, o ir pasirinkimo didelio nėra...
Aš su klausimu, bus vestuvinis 4 a tortas, rafaelo, kokių diametrų reikėtų daryti ir kaip tvirtinti, kad pirmas aukštas atlaikytų likusius?
Likta, super! Man labai patinka toks "apdengimas" torto
Tute28, mielas cypliukas
O kursai tikrai brangūs, o ir pasirinkimo didelio nėra...
Aš su klausimu, bus vestuvinis 4 a tortas, rafaelo, kokių diametrų reikėtų daryti ir kaip tvirtinti, kad pirmas aukštas atlaikytų likusius?
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 05, 18:28)
Ačiū

As taip pat savamoksle, bet man iki jusu puosimu, itariu dar labai toli
SaldiDiena puikiai padirbėta
feilų būna ir man, ypač kai skubi kas nesigauna o laiko perdaryti nėra, tada išvis fainai skamba visi namai
tute28 visčiukas nuostabus
aš taip pat savamokslė, planuoju rašytis į biržą, sakau gal ji siūstų į kursus kokius?
tik aišku už juos irgi tektų mokėtis pačiai ane?
mano valgomi...
1,2kg kriaušių/karamelinis tortukas

2kg aviečių jogurtinis tortas...

3kg persikų jogurtinis tortas...

ir ne tortas, bet puošta tai parodau
tute28 visčiukas nuostabus
aš taip pat savamokslė, planuoju rašytis į biržą, sakau gal ji siūstų į kursus kokius?
mano valgomi...
1,2kg kriaušių/karamelinis tortukas
2kg aviečių jogurtinis tortas...
3kg persikų jogurtinis tortas...
ir ne tortas, bet puošta tai parodau
QUOTE(Fainika @ 2015 04 06, 10:13)
tik aišku už juos irgi tektų mokėtis pačiai ane?
Nežinau iš kokio jūs miesto, bet mano buvusi grupiokė kaip tik šiuo metu Kaune mokosi konditerijos mokslų. Siuntė DB, tai ne tik kad reikia mokėti, bet ir ji patii dar "alia stipendiją" gauna. Tik žinau, kad pabaigus turės kažkiek laiko atidirbti arba pati savarankiškai dirbti.
Torčiukai visų labai gražūs, o žinant, kad visos savamokslės, tai kaip vokiečiai sako "Hut ab" (Lenkiu galvą)
Tuo pačiu noriu paklausti, kokią naudojate želatiną. Aš visose Kauno parduotuvėse ieškojau želatinos lapeliais ir niekur neradau. Vakar bandžiau daryti balto šokoado glazūrą ir man ji gavosi per skysta. Kiek pilu, tiek nubėga, nors ir atvėsinus jau buvau pakankamai. Nežinau, ką blogai dariau: ar per trumpai viriau, ar želatinos permažai dėjau.
Su gražiausia pavasario švente!
Fainika, spaudžiu "like"
tik.. ten zaisliniai visciukai ant 1 is tortų?@
Ramune.v, labai pavasariškas
Ramune.v, labai pavasariškas
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 07, 09:20)
taip žaisliniai