Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Ačiū, naitai. Paguodei, kad ne man vienai feilai pasitaiko biggrin.gif
Svarbu klientams patiko biggrin.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykom auksarankes, lai atgijus gamta atneša daug naujų įdėjų bigsmile.gif
Mano Velykinis.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 05 balandžio 2015 - 18:28
Tute28, nerealus wub.gif
Atsakyti
SaldiDiena ,nu jusu tortai,tai pasakiskai grazus!!!
Jus cia savarankiskai taip ismokote,ar moketes kazkur?
Svarstau gal ri man i kokius kursus uzsirasyt,norisi,kad kas pakonsultuotu smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Nesu buvusi nei vienuose kursuose. Dar neužsidirbau ant kursų, gyvatės lb brangūs biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
SaldiDiena, visiems visko pasitaiko, svarbu klientai patenkinti mirksiukas.gif
Likta, super! Man labai patinka toks "apdengimas" torto thumbup.gif

Tute28, mielas cypliukas 4u.gif

O kursai tikrai brangūs, o ir pasirinkimo didelio nėra... smile.gif

Aš su klausimu, bus vestuvinis 4 a tortas, rafaelo, kokių diametrų reikėtų daryti ir kaip tvirtinti, kad pirmas aukštas atlaikytų likusius? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 05, 18:28)
Ačiū 4u.gif
Nesu buvusi nei vienuose kursuose. Dar neužsidirbau ant kursų, gyvatės lb brangūs  biggrin.gif  blush2.gif

As taip pat savamoksle, bet man iki jusu puosimu, itariu dar labai toli sad.gif Nu bet nieko, kaip nors pasivysiu wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linuute: 05 balandžio 2015 - 21:55
SaldiDiena puikiai padirbėta 4u.gif feilų būna ir man, ypač kai skubi kas nesigauna o laiko perdaryti nėra, tada išvis fainai skamba visi namai biggrin.gif

tute28 visčiukas nuostabus wub.gif

aš taip pat savamokslė, planuoju rašytis į biržą, sakau gal ji siūstų į kursus kokius? g.gif tik aišku už juos irgi tektų mokėtis pačiai ane?

mano valgomi...
1,2kg kriaušių/karamelinis tortukas
user posted image

2kg aviečių jogurtinis tortas...
user posted image

3kg persikų jogurtinis tortas...
user posted image

ir ne tortas, bet puošta tai parodau smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 04 06, 10:13)
aš taip pat savamokslė, planuoju rašytis į biržą, sakau gal ji siūstų į kursus kokius? g.gif tik aišku už juos irgi tektų mokėtis pačiai ane?

Nežinau iš kokio jūs miesto, bet mano buvusi grupiokė kaip tik šiuo metu Kaune mokosi konditerijos mokslų. Siuntė DB, tai ne tik kad reikia mokėti, bet ir ji patii dar "alia stipendiją" gauna. Tik žinau, kad pabaigus turės kažkiek laiko atidirbti arba pati savarankiškai dirbti.
Torčiukai visų labai gražūs, o žinant, kad visos savamokslės, tai kaip vokiečiai sako "Hut ab" (Lenkiu galvą) wub.gif
Tuo pačiu noriu paklausti, kokią naudojate želatiną. Aš visose Kauno parduotuvėse ieškojau želatinos lapeliais ir niekur neradau. Vakar bandžiau daryti balto šokoado glazūrą ir man ji gavosi per skysta. Kiek pilu, tiek nubėga, nors ir atvėsinus jau buvau pakankamai. Nežinau, ką blogai dariau: ar per trumpai viriau, ar želatinos permažai dėjau.
Atsakyti
Su gražiausia pavasario švente!

user posted image
Atsakyti
Fainika, spaudžiu "like" biggrin.gif tik.. ten zaisliniai visciukai ant 1 is tortų?@
Ramune.v, labai pavasariškas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 07 balandžio 2015 - 08:21
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 04 07, 09:20)
Fainika, spaudžiu "like"  biggrin.gif  tik.. ten zaisliniai visciukai ant 1 is tortų?@

taip žaisliniai blush2.gif jau nebepajėgiau lipinti iš masės blush2.gif
Atsakyti