QUOTE(Fainika @ 2015 04 06, 10:13)
aš taip pat savamokslė, planuoju rašytis į biržą, sakau gal ji siūstų į kursus kokius?

tik aišku už juos irgi tektų mokėtis pačiai ane?
Nežinau iš kokio jūs miesto, bet mano buvusi grupiokė kaip tik šiuo metu Kaune mokosi konditerijos mokslų. Siuntė DB, tai ne tik kad reikia mokėti, bet ir ji patii dar "alia stipendiją" gauna. Tik žinau, kad pabaigus turės kažkiek laiko atidirbti arba pati savarankiškai dirbti.
Torčiukai visų labai gražūs, o žinant, kad visos savamokslės, tai kaip vokiečiai sako "Hut ab" (Lenkiu galvą)
Tuo pačiu noriu paklausti, kokią naudojate želatiną. Aš visose Kauno parduotuvėse ieškojau želatinos lapeliais ir niekur neradau. Vakar bandžiau daryti balto šokoado glazūrą ir man ji gavosi per skysta. Kiek pilu, tiek nubėga, nors ir atvėsinus jau buvau pakankamai. Nežinau, ką blogai dariau: ar per trumpai viriau, ar želatinos permažai dėjau.