Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(kristutex @ 2015 01 28, 15:41)
Mano akvariumas 200 l, tai žinok jie tiek užaugo, kad nebegalima buvo nei jokios žuvies be apgyvendinti, kurios ant dugno buvo, tai toms dar nieko, o plaukiojančioms, tai visiškai ne kas būtų buvę, nes kaip jos pasiusdavo, tai net šakos vartydavosi, apie augalus nebekalbu, kol jos buvo pas mane, ne vieno augaliuko neturėjau. Kažkur apie 25 - 30 cm buvo jau jos. Po siautėjimo eilinio, tai visada, tai šoną kokį nusibrozdindavo, tai nosis prakirsta būdavo iki mėsos, tai gaila buvo jau man jų. Atidaviau į akvariumų parduotuvę  verysad.gif

Eina sau blink.gif o gal turi foto viso akvariumo kur tie rykliai jau tokio dydzin(25-30 cm)? Butu ziauriai idomu pamtyti 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif Sveikučiai 4u.gif
Neseniai laimėjau savo mokykloje vykusią atranką iš 150 penktokų.Pavyko išsikovoti sau vieta ir ryt važiuosiu į miesto konkursą,kur rašysime dailyraštį (dailusis raštas) bigsmile.gif .Gal pavyks ką nors pešti čia,Klaipėdoj.
Konkursas "Žąsies plunksna" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira2: 28 sausio 2015 - 17:34
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 28, 12:50)

Kvyka, tai kaip Tu dabar krevetukus skaiciuosi kai viska taip baisiai apsizeldinai?  unsure.gif  O koks rekordas buvo beskaiciuojant?  bigsmile.gif

Islenda jos pacios, bet jei bu sprieaugio, tai nesuskaiciuosiu (maziuku) lotuliukas.gif Daugiausia buvau suskaiciavusi 9 islindusius thumbup.gif Ojau ir isnareliu buvo thumbup.gif Bet tokiu jau balsvuuuu... Po nakties smile.gif Tai neapsigavau.
Atsakyti
Taip pat dar norėjau paklausti kokie nedideli augaliukai tilptų į mano akvariumą?Turiu omeny gyvus augalus,kad žuvytei būtų geriau 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 28, 19:51)
Taip pat dar norėjau paklausti kokie nedideli augaliukai tilptų į mano akvariumą?Turiu omeny gyvus augalus,kad žuvytei būtų geriau    4u.gif  .

vis dar auksine zuvele? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 28, 17:51)
Taip pat dar norėjau paklausti kokie nedideli augaliukai tilptų į mano akvariumą?Turiu omeny gyvus augalus,kad žuvytei būtų geriau    4u.gif  .

As turejau auksine zuvele 30 l akvariume.auginau apie metus ir su gyvais augalais,nors visi sake,kad auksines,kaip parseliai,isknisa augalus,mano neisknisdavo augalu su stipriu saknynu,tokiu,kaip kryptokorinos,na ir zinoma ant kokios sakos gali priristi anubias bartery var.nana thumbup.gif bet augalams reikia spec.apsvietimo,tiks is staline lempute su taupiaja lempute kuo arciau 6500k,na ir gruntas tavo spalvotas gyviems augalams netiks verysad.gif reikia kokio tinkamesnio augalams,pasitark,pasiklausinek pries perkant cia,o ne visokiose Kikose doh.gif jei Vilniuj buni,kelis augaliukus duosiu mirksiukas.gif bet visu pirma pasirupink apsvietimu(kuris turi degti apie 10 val. dienoj) ir gruntu mirksiukas.gif
P.s. tavo auksinuke tiesiog nuostabiai atrodys juodam grunte(3-5 mm frakcijos) wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sineriuke: 28 sausio 2015 - 18:30
QUOTE(kvyka @ 2015 01 28, 18:08)
vis dar auksine zuvele?  smile.gif

Taip,ta pati 4u.gif .

QUOTE(sineriuke @ 2015 01 28, 18:29)
As turejau auksine zuvele 30 l akvariume.auginau apie metus ir su gyvais augalais,nors visi sake,kad auksines,kaip parseliai,isknisa augalus,mano neisknisdavo augalu su stipriu saknynu,tokiu,kaip kryptokorinos,na ir zinoma ant kokios sakos gali priristi anubias bartery var.nana thumbup.gif bet augalams reikia spec.apsvietimo,tiks is staline lempute su taupiaja lempute kuo arciau 6500k,na ir gruntas tavo spalvotas gyviems augalams netiks verysad.gif reikia kokio tinkamesnio augalams,pasitark,pasiklausinek pries perkant cia,o ne visokiose Kikose doh.gif jei Vilniuj buni,kelis augaliukus duosiu mirksiukas.gif bet visu pirma pasirupink apsvietimu(kuris turi degti apie 10 val. dienoj) ir gruntu mirksiukas.gif
P.s. tavo auksinuke tiesiog nuostabiai atrodys juodam grunte(3-5 mm frakcijos) wub.gif

Na kiek Klaipėdoje (aš čia gyvenu) domėjausi,yra kažkoks augalas kuriam nereikia nei apšvietimo,nei specialaus gruntuko.Aš turiu mėlyna gruntą,naturalų.Na tai aš manau dabar augalus pakankinsiu lotuliukas.gif .Beje ačiū už pasiūlimą,deja aš toli,Klaipėdoje doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira2: 28 sausio 2015 - 18:35
QUOTE(Aira2 @ 2015 01 28, 18:33)
Taip,ta pati    4u.gif  .
Na kiek Klaipėdoje (aš čia gyvenu) domėjausi,yra kažkoks augalas kuriam nereikia nei apšvietimo,nei specialaus gruntuko.Aš turiu mėlyna gruntą,naturalų.Na tai aš manau dabar augalus pakankinsiu    lotuliukas.gif  .Beje ačiū už pasiūlimą,deja aš toli,Klaipėdoje  doh.gif  .

O koks naturalus gruntas buna melynas?? blink.gif Cia tik krevetes (kur as Klaipedoj parduodu(-siu)) tokios buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 28, 19:52)
  Cia tik krevetes (kur as Klaipedoj parduodu(-siu))...

Arvydai, greičiau smile.gif
nes aš jau pajūry prisirinkau juodų plokščių akmenų krevečių grožiui išryškint bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 28 sausio 2015 - 19:23
QUOTE(kristutex @ 2015 01 28, 14:22)
Tiutiute, ji beveik visiems, kas pas mus pamato ja, patinka  lotuliukas.gif   bet kai as zinau, kad tas pukelis tai dumblis, tai man norisi juo atsikratyti  doh.gif   Kol dar buvo jo nedaug, pavieniai pradzioje, tai man irgi labai labai patiko, bet dabar zalia pukuota siena, tai nei sis nei tas  lotuliukas.gif

bet kaip grziai ant tos pukuotos sieneles krevetukai atrodytu wub.gif
zmones specialiai zeldina samanom sieneles, o cia naikinti nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 28 sausio 2015 - 19:36
Labai aciu bendramintems forumietems uz dalybas augalu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 28, 18:52)
O koks naturalus gruntas buna melynas?? blink.gif  Cia tik krevetes (kur as Klaipedoj parduodu(-siu)) tokios buna  lotuliukas.gif

Na ant pakuotės buvo taip užrašyta doh.gif .Matyt akmenukai natūralūs ir dažai tokie pat 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aira2: 28 sausio 2015 - 20:11