Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

Tauresnius augalus visgi parduoda - uz saldumynus buna pagrinde "sienas" mirksiukas.gif
Ir visai nenuostabu kai zmones tiek sukisantys pinigu i tuos povandeninius sodus, bando bent dali susigrazint g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 29, 13:27)
Tauresnius augalus visgi parduoda - uz saldumynus buna pagrinde "sienas"  mirksiukas.gif
Ir visai nenuostabu kai zmones tiek sukisantys pinigu i tuos povandeninius sodus, bando bent dali susigrazint  g.gif

Pritariu tau Cile drinks_cheers.gif kai kurie augintojai į tuos pavandeninius sodus, tikrai investuoja nenormaliai daug, trašos visokios, CO2 , testu darymas, priežiura ir t.t. doh.gif Aš vyrui kažkada pasakiau, kiek kokių man trašų reikia, tai pasukiojo prie smilkinio ir sakė apsiraminti lotuliukas.gif lotuliukas.gif jai dar pvz. įrangos būčiau CO2 užsiprašiusi, tai matyt būtų ir duris parodęs su visu akvariumu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 29, 12:44)

hihihi.gif
as tai is pirmo algos sakiau pirksiu akvariuma. gavosi gal is 3 blush2.gif paskui sakiau, kad CO2 noriu, tai gimtadieniui prasiau pinigeliu. bet vyrui teko vis tiek prideti. tada labai reikejo trasu. vyras tik atsiduso ir paklause KIEK? paskui katytei labai reikejo pastatyti maza akvariuma, kad turetu is kur vandeniuka gerti. dabar jau labai reiktu zuvyciu didesnio kiekio blush2.gif bet... kadangi perkam triusiuka maziui tai teks siek tiek pakenteti, o tai tikrai parodys pirstu i duris lotuliukas.gif

beje jei kam reikia ragalapio tai galiu kuoksta duoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiutiute: 29 sausio 2015 - 13:01
QUOTE(tiutiute @ 2015 01 29, 14:01)
QUOTE(kristutex @ 2015 01 29, 12:44)

hihihi.gif
as tai is pirmo algos sakiau pirksiu akvariuma. gavosi gal is 3 blush2.gif paskui sakiau, kad CO2 noriu, tai gimtadieniui prasiau pinigeliu. bet vyrui teko vis tiek prideti. tada labai reikejo trasu. vyras tik atsiduso ir paklause KIEK? paskui katytei labai reikejo pastatyti maza akvariuma, kad turetu is kur vandeniuka gerti. dabar jau labai reiktu zuvyciu didesnio kiekio blush2.gif bet... kadangi perkam triusiuka maziui tai teks siek tiek pakenteti, o tai tikrai parodys pirstu i duris lotuliukas.gif
beje jei kam reikia ragalapio tai galiu kuoksta duoti ax.gif

Nu nė kur dėtis tiems vyrams, paburbčioja ir nusileidžia... lotuliukas.gif maniškis tik padejuoja, kad brangu, bet reikia ir perka viską, nes matau ir pačiam įdomu tas akvariumas. Maniškis tai dar ir su tuščiu bačioku visada važinėja mašinoj įsimetęs, nes bet kada galiu paskambinti vandens, kad nupirkt reikia, nes gi neturiu RO filtro lotuliukas.gif CO2 kažkaip nesiryžtu įsigyti, nes bijau, kad nesuprasiu nesusitvarkysiu, tai bus pinigai į balą blush2.gif
Atsakyti
A ko ten nesuprast? Vat bijot tai reikia - ėmė ir pramušė naujai užpildytas balionas biggrin.gif. Dar nebuvau pastatčius į spintelę, tai kliuvo buto apylinkėms biggrin.gif. Sprogimas ir šnypštimas buvo toks, kad šuo per sekundės dalį atsidūrė visai kitam kambary lotuliukas.gif. Ir po visko balioną ratu apeidavo biggrin.gif. Ale tada juokinga nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 sausio 2015 - 15:00
QUOTE(Dilma @ 2015 01 29, 15:59)
A ko ten nesuprast? Vat bijot tai reikia - ėmė ir pramušė naujai užpildytas balionas biggrin.gif. Dar nebuvau pastatčius į spintelę, tai kliuvo buto apylinkėms biggrin.gif. Sprogimas ir šnypštimas buvo toks, kad šuo per sekundės dalį atsidūrė visai kitam kambary lotuliukas.gif. Ir po visko balioną ratu apeidavo biggrin.gif. Ale tada juokinga nebuvo biggrin.gif

Vauuu, Dilma, dabar tai tikrai man nereikia to CO2... aš isivaizduoju kiek streso tau buvo doh.gif
Atsakyti
irnesakyk.gif man tai dar nieko... O vat tam, kur kitą dieną pildė, buvo labai baisu biggrin.gif . Man tai tik apsauginį vožtuvą pramušė. O jiems ten visą galvą baliono su ventyliu nunešė biggrin.gif. Sako, kai skrido pro ausis, gerai, kad nepataikė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tiutiute @ 2015 01 29, 14:01)
perkam triusiuka maziui tai teks siek tiek pakenteti, o tai tikrai parodys pirstu i duris  lotuliukas.gif

O nebandet apsidairyt skelbimuose - kazkaip daznokai juos dovanoja, net ir jaunus ir su visu narvu...nebent kazkokiai butent progai pirksit, arba imantresnes veisles wub.gif

QUOTE(Dilma @ 2015 01 29, 15:59)
A ko ten nesuprast? Vat bijot tai reikia - ėmė ir pramušė naujai užpildytas balionas biggrin.gif.

Upsi blink.gif as siaip tu visokiu balionu (auto ir akva) paranojiskai vengiu, bet pasirodo ne be reikalo...
dar kita gresme kai kazkas nusiderina ir fauna "duju kamera" apturi doh.gif
------------------------
Kas dar "sieno" nori, tai maciau skelbimuose uz sokolada siulo ragalapio, kriptu ir valisneriju...berods prie Zanavyku turgaus ta mergaiciuke gyvena.
Atsakyti
Tai mano fauna va, šią savaitę apturėjo Buchenvaldą biggrin.gif. Gerai, kad dar laiku pastebėjau, nuostolis - keli pulcherių leliukai ir krevetės. Likusius atgaivinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 29 sausio 2015 - 15:42
QUOTE(Dilma @ 2015 01 29, 15:30)
irnesakyk.gif man tai dar nieko... O vat tam, kur kitą dieną pildė, buvo labai baisu biggrin.gif . Man tai tik apsauginį vožtuvą pramušė. O jiems ten visą galvą baliono su ventyliu nunešė biggrin.gif. Sako, kai skrido pro ausis, gerai, kad nepataikė blink.gif

Ale tai nieko sau PATYRE pildytojai blink.gif Jei taip propano ar deguonies balionus "pildytu" tai jau senu seniausiai visi vel urvuose gyventume biggrin.gif
O kiek atmosferu i angliarugstes balionus pumpuoja??
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 29, 16:02)

O kiek atmosferu i angliarugstes balionus pumpuoja??

A ką aš žinau biggrin.gif. Bet, matyt, užtenkamai, kad nuplėštų baliono kakliuką ir dar nuskristų kokia keliolika metrų. Ten, sakė, į sieną atsitrenkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2015 01 29, 17:24)
A ką aš žinau biggrin.gif. Bet, matyt, užtenkamai, kad nuplėštų baliono kakliuką ir dar nuskristų kokia keliolika metrų. Ten, sakė, į sieną atsitrenkė biggrin.gif

Čia tai super motyvacija visiems "drąsiuoliams kiškiams", bijau ir aš blush2.gif

mini apžvalga mano akvos pasikeitimų - lempos senosios, folija laikosi kaip ką tik priklijuota, augaliukai lyg ir geresnį augimą pagsuna, net ir ta het.....zos.... panašu, kad gyvens. Viršūnėse jau gražiai žaliuoja po keletą lapelių.

Atsakyti