Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumas

QUOTE(Eri` @ 2015 01 28, 21:48)
Labai aciu bendramintems forumietems uz dalybas augalu drinks_cheers.gif  thumbup.gif

PRasom prasom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2015 01 28, 19:22)
Arvydai, greičiau smile.gif
nes aš jau pajūry prisirinkau juodų plokščių akmenų krevečių grožiui išryškint  bigsmile.gif

Jei labai skubu, uz papildoma bambali galiu duot puse bonkutes rasalo ir kiek jamsi ceriuku. (Pati nusidazysi iki kokio tik nori intensyvumo) lotuliukas.gif Bet tik nespesiu pakuotes paruost. Reik ant popieriuko parasyt "Naturalios, melynos krevetes. Stuka - 3 bamb." ir uzklijuot ant slojiko. Daug darbo unsure.gif O gal Tau nereikia pakuotes? bigsmile.gif Gal patikesi ant pardavejo zodzio??? bigsmile.gif
blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Radau e.senukuose lempute su e27 cokoliu 6500k thumbup.gif http://www.e-senukai...st_tab=articles
Kvyka,ar tik ne tu ieskojai tokios,tik su mazu cokoliu(e14)?Tai e.senukuose yra: http://www.e-senukai...st_tab=articles ,galima uzsakyti ir atsiimti tau artimiausioj parduotuvei,taip nereiks moket uz pristatyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal kauniečiai turi dar atliekamų augalų, kuriais nori pasidalinti bigsmile.gif Mielai priimčiau smile.gif

P.S. Į Kauną planuoju išsikomandiruoti vasario 3-11 dienomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 28 sausio 2015 - 21:10
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 23:03)
Tai gal kauniečiai turi dar atliekamų augalų, kuriais nori pasidalinti bigsmile.gif Mielai priimčiau smile.gif

P.S. Į Kauną planuoju išsikomandiruoti vasario 3-11 dienomis smile.gif

As gautu geriu pasidalinau jau ir is savo bliudo savo "veisimo" dar ilgai ilgai neturesiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 28, 22:58)
Radau e.senukuose lempute su e27 cokoliu 6500k thumbup.gif http://www.e-senukai...st_tab=articles
Kvyka,ar tik ne tu ieskojai tokios,tik su mazu cokoliu(e14)?Tai e.senukuose yra: http://www.e-senukai...st_tab=articles ,galima uzsakyti ir atsiimti tau artimiausioj parduotuvei,taip nereiks moket uz pristatyma mirksiukas.gif

paziurejau wink.gif Reiktu man gyvai i senis nulekti.... gal ten dar ka idomaus is lempu rasciau. Siaip dar ir to srauto didesnio reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 28, 23:07)
As gautu geriu pasidalinau jau ir is savo bliudo savo "veisimo" dar ilgai ilgai neturesiu smile.gif

Kai turėsit - rėkit biggrin.gif Kaune aš vis pasirodau biggrin.gif Trumpiau, ilgiau, reikalui esant net kurjerių yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2015 01 28, 22:08)
Papildyta:
paziurejau wink.gif Reiktu man gyvai i senis nulekti.... gal ten dar ka idomaus is lempu rasciau. Siaip dar ir to srauto didesnio reikia biggrin.gif

As Vilniui senukuose buvau,pusvalandi ieskojau,paskiau konsultantu klausiau,sako su tokiais cokoliais didziausias k 4000 doh.gif o va e.senukuose radau,matyt nevisuose senukuose buna schmoll.gif bet ir ne viskas e.senukuose yra,ko galima parduotuvei rasti,tad tau reiktu manau iskart i didziausius senius lekt,kur Arvydas minejo,jog senuku motina smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 28, 21:03)

Tai kad ir Vilniui daug geradariu thumbup.gif pastebek skelbimu tema,ten gan daznai buna skelbimu,jog uz saldumynus atiduoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 28, 23:57)

Tai kad ir Vilniui daug geradariu thumbup.gif pastebek skelbimu tema,ten gan daznai buna skelbimu,jog uz saldumynus atiduoda thumbup.gif

Būna smile.gif Esu gavusi smile.gif Bet gal Kaune būtų kitokių nei Vilniuje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 28, 18:21)
Eina sau blink.gif o gal turi foto viso akvariumo kur tie rykliai jau tokio dydzin(25-30 cm)? Butu ziauriai idomu pamtyti 4u.gif

Na viso akvariumo ir dar kokybiškos foto neturiu, nes žinok, kol jie buvo akvariume, tai jis buvo žiauriai baisus, be jokių dekoracijų ir didelių šakų, nes reikėjo viską išimti, kad jiems vietos būtų, žodžiu apleistas ir jokio noro tada nebuvo fotografavimui. Turiu va tokią vieną nuotrauką prastą, iš telefono, tai rodau čia tik tau, kad įsivaizduotum jų dydį smile.gif matai apačioje plaukioja mano seniukas Corydorusas, jam kokie 12 metų ir 5 cm tikrai siektų, tai va pažiūrėk, jis prieš tuos rykliukus kaip mažiukas neoniukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image

Šiaip tie rykliukai auga tiek kiek jiems leidžia gyvenimo sąlygos, tai aš juos mačiau per puse rankos lotuliukas.gif Druskininkų Vishy acqa parke, tai žinok įspūdingai jie atrodo didžiuliame akvariume.
Papildyta:
Ir matai nuotraukoje tas kur pirmasis rykliukas, tai nosis jo perskelta, nes vietos mažai būdavo ir ištisai susidaužydavo, apsibrozdindavo sad.gif
Atsakyti
Na tikrai nerealus,bet matyt ne tokiuose akvariumuose augint schmoll.gif kaip inete raso nuo 1000 l blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 01 29, 10:50)
Na tikrai nerealus,bet matyt ne tokiuose akvariumuose augint schmoll.gif kaip inete raso nuo 1000 l blink.gif

Na nebent laikyti kokius 3-5 metus, o paskui kai nebetelpa atiduoti, ar parduoti... nes gyvena, tai jie tikrai ilgai labai
Atsakyti
QUOTE(kristutex @ 2015 01 29, 11:02)
Na nebent laikyti kokius 3-5 metus, o paskui kai nebetelpa atiduoti, ar parduoti... nes gyvena, tai jie tikrai ilgai labai

Nebent thumbup.gif
Atsakyti