Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 16tema

QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2015 01 25, 23:08)
Niu ryt dar visus taskus susideliosim, bet jei mmm nepaves, tai apie vasario 11-12 turetume jau TR buti smile.gif Aisku dar butuka reikia susirasti, del atostogu suderinti, ir tiketis kad niekas nesikeis biggrin.gif

Kaip smagu, kad planas vasari startuoti pas jus yra smile.gif as ir vasario 14 d. i TR kelsiu sparnus smile.gif tad tikiuosi abi su savo issvajotais Valentinukais ar Valentinukem grisim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 26, 09:54)
Kaip smagu, kad planas vasari startuoti pas jus yra smile.gif as ir vasario 14 d. i TR kelsiu sparnus smile.gif tad tikiuosi abi su savo issvajotais Valentinukais ar Valentinukem grisim smile.gif

turkaitems
sekmes 4u.gif 4u.gif

O linosiuke kokia romantiska data leksit wub.gif nuostabus laikas i babylanda vaziuoti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 26 sausio 2015 - 10:16
QUOTE(RositaK @ 2015 01 26, 09:42)

šifonyte, šiandien apžiūra?

ne, ryt apžiūra, sakė bus kartu ir Semra, busiu jau po trijų dozių ax.gif

QUOTE(Aivė @ 2015 01 26, 10:44)
Sveikutes  4u.gif
Sifonyte, o po kiek laiko po LP leido jums daryti IVF?

sakė galim pradet ne po pirmų mm po LP, bet po antrų (beje man dar darė kartu ir H, tai gal todėl ilgiau sakė palaukt, nes berods Irėnei sakė po pirmų mm gali atvažiuot), mes važiavom sulaukę trečių, dėl darbų gausos ax.gif

Goona laukiam padidėjusių skaičiukų 4u.gif

Linosiuke sveikinimai turint jau data i babylenda thumbup.gif

P.s. mes dar per valentino dieną irgi busim TR, tai kaip tik MV priminiau kad tą dieną prieš 5metus jis pasipiršo, tai nestuke.gif butu puiki dovanele wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šifonyte: 26 sausio 2015 - 10:19
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 26, 10:54)
As ir vasario 14 d. i TR kelsiu sparnus smile.gif tad tikiuosi abi su savo issvajotais Valentinukais ar Valentinukem grisim smile.gif

linosiuke, smagu, kad vėl pribrendai 4u.gif ar tareisi su Semra ką šykart darysit/taikysit kitaip?
Atsakyti
Šifonyte 4u.gif

RositaK, Ailima gal galit imest kokius kontaktus, kuriam viesbuti buvot apsistojusios pirmai konsultacijai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 01 26, 11:22)
RositaK, Ailima gal galit imest kokius kontaktus, kuriam viesbuti buvot apsistojusios pirmai konsultacijai?  wub.gif

Kaip tavo planai? 4u.gif ax.gif
Mes nuomavomės butuką www.cozyistanbul.com -pirmoj žinutėj įdėta nuoroda 4u.gif viešbutyje nesam apsistoję nė karto ax.gif žinau ailima buvo, gal įmes nuorodą
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 26, 11:27)
Kaip tavo planai? 4u.gif  ax.gif
Mes nuomavomės butuką www.cozyistanbul.com -pirmoj žinutėj įdėta nuoroda 4u.gif viešbutyje nesam apsistoję nė karto ax.gif žinau ailima buvo, gal įmes nuorodą

Vaziuosim i Bahceci klinika. Datos dar nzn, nes laukiu mm ir tada viska suderinsim. Pasirodyti pas juos turim po mm, nes jei reikes tai ir LP darysim tuo paciu. Kaip tycia paskutinius ciklus sudurniavo mm, tai negaliu paskaiciuoti kada jos ateis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 26, 11:16)
P.s. mes dar per valentino dieną irgi busim TR, tai kaip tik MV priminiau kad tą dieną prieš 5metus jis pasipiršo, tai  nestuke.gif  butu puiki dovanele wub.gif

Sifonyte, labai nestuke.gif to jums ir linkiu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 01 26, 11:39)
Vaziuosim i Bahceci klinika. Datos dar nzn, nes laukiu mm ir tada viska suderinsim.

Nu va džiugu, kryptis ir planai aiškėja 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 26, 11:17)
linosiuke, smagu, kad vėl pribrendai 4u.gif ar tareisi su Semra ką šykart darysit/taikysit kitaip?

Labai teisingai Rosita parasei apie pribrendima smile.gif

Si karta man bus taikomas trumpas protokolas, nes isvada, jog ilgas man netiko. Vaistai -islieka Gonal, tik ju dozes bus didesnes. TR pradejau tik su 150, paskui iki 225 padidino, kai tuo tarpu Atisa su geru rezervu nuo pat pradziu leidosi 225 ir 250. Plius dar tas mano AMH su kuriuo jau ikyrejau jums ir pati sau. LP ar H sake man nereikia, nors ir labai klausinejau. Tik va apie AFS nieko nesake. Aisku as pastojimu niekada neturejus, gal delto. Bet reik ir man susisukt ir siuos tyrimus dar priduot. Gal zinot kur Kaune juos greitai padaro?
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2015 01 26, 11:22)

RositaK, Ailima gal galit imest kokius kontaktus, kuriam viesbuti buvot apsistojusios pirmai konsultacijai?  wub.gif

mes buvom viešbutyje vieną naktį, nes reikėjo prasitęsti vienai dienai laiką, o ten kur gyvenome visą laiką kaina buvo didesnė nei viešbutyje, nes neva šventinis laikotarpis, tai susiradau viešbutį, jis 10min. greitu žingsniu nuo bahceci
viešbučio nuoroda
mokėjom 47 eur. lygtais, jau man amnezija, užėjom pas juos,norėjo gal 55 su pusryčiais, pirtis, baseiniukas įskaičiuota į kainą, pasakėm, kad bookinge mačiau pigiau, paklausė kiek, kiek pasakiau tokią kainą ir padarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2015 01 26, 11:59)
mes buvom viešbutyje vieną naktį, nes reikėjo prasitęsti vienai dienai laiką, o ten kur gyvenome visą laiką kaina buvo didesnė nei viešbutyje, nes neva šventinis laikotarpis, tai susiradau viešbutį, jis 10min. greitu žingsniu nuo bahceci
viešbučio nuoroda
mokėjom 47 eur. lygtais, jau man amnezija, užėjom pas juos,norėjo gal 55 su pusryčiais, pirtis, baseiniukas įskaičiuota į kainą, pasakėm, kad bookinge mačiau pigiau, paklausė kiek, kiek pasakiau tokią kainą ir padarė  biggrin.gif

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti