Labas vakaras merginos
Aplankem babylenda ir mes

Grizom penktad velai vakare. Pats Stambulas labai idomus miestas: visur betvarke, bet toj betvarkej vistiek kazkokia tvarka yra

Siaip patiko labai pasivaikscioti po tas ju siauras gatveles, aplankyti mazas parduotuveles. Aplankem ir Prekybos centra kur netoli Memorial, mums patiko

O labiausiai patiko tai kad pataikem nuvaziuoti kai dideles nuolaidos visur, apsiprekinom tuo paciu
Antra diena Istiklal gatve pasivaiksciojom. Nu bet mums tai nelabai ji patiko

Net negaliu paaiskinti kodel... Tad vakare vel lekem i "savo" gatvele, kur netoli viesbutuko buvo
Pats Big Box viesbutukas fajnas, jaukus. Tik sienos tai jau is popieriaus

Gerai kad mes ziauriai pavarge nuvaziavom (mums visa kelione, nuo namu iki oro uosto, uztruko apie 18-19 val), tai greit uzmigom. O ir kitas dvi dienas iseidavom 9 val ryte ir gryzdavom apie 9-10 vakare

Tai nakti nelabai mes girdejom ka kaimynai veikia, bet jau ryte...
Na o pacia klinika radom lengvai. Tik nuejom pas administratores, ir iskart Elis priejo prie musu, prisistate, ir ejom pas daktariuka. Mums paskyte daktariuka su akinukais... nepamenu jo vardo tik

Nors turejo buti ta daktaryte su skarele, bet matyt pasikeite planai pas juos

Nusiveziau as viska graziai i lenteles surasius tyrimus darytus, visus IVF ir FET protokolus, spermogramos rezultatus. Tai pradejo fotkinti daktariukai mano tas lenteles

Tada Elis paaiskino kad jie nustebe kaip taip gali buti, kad viska taip tvarkingai ir aiskiai surasiau

Nusifotkino kaip pavyzdi

Nu o kad jau mano tos lenteles tokios geros ir nuostabios buvo, tai manes nieko ir neklausinejo beveik, tyrimu originalu irgi neprase... Tada apziurejo, patvirtino eilini karta kad PKS pas mane. Tada liepe nenulipti nuo kedes, nes prof. Semra tuoj turi ateiti ir pati dar karta apziureti... Nu taip ir pragulejau as gal koki 40 min

Nu bet atejo ji pagaliau, apziurejo. Tada patvirtino kad GN reikes pasidaryti. Sake stimuliuos su gonaliu po 100 per diena (nes maziau negali duoti nes gali tik 1 arba 2 foliai uzaugti, o daugiau tai jau jokiu budu del PKS). Ir leido pradeti kada tik noresiu. Bet vienas dalykas tai man labai ir labai nepatiko... Del AFS tyrimu... Profesore sake bandyti pasidaryti pas save, nes pas juos labai brangu. Ir sake jei nepasidarysiu, tai galiu ir pas juos nedaryt, nes jie pastojimo sekmes neitakoja, TIK persileidimus sukelia. Nu zinokit vat tokio poziurio jos as nesupratau... Juk siekiam mes ne tik pastoti, bet ir isnesioti...
Labai prisijuokiau is MB. Kol as gulejau ant kedes laukdama profesores, MB lauke manes su daktariuku ir Elis. Tai kai iejo prof.Semra i kabineta, sake visi pasoko ir vos ne melstis jai pradejo. O jis vargsas sake nesuprato kas cia darosi ir del ko jie taip reaguoja, tai ir jis ta pati ka ir daktariukai pradejo daryti

Nu daug ka buciau atidavus kad buciau pamacius ta vaizdeli
GN padare ta pacia diena. Siaip skaudejo gal tik kelias sekundes, ir tas skausmas kaip per skausmingas mmm. Bet dar begulint ant stalo, kol tikrino ar geros foto gavosi, nustojo visai skaudeti, net nuskausminamuju nereikejo. Taigi GN pas mane nieko blogo neparode, kiausintakiai pratekami, Semra patvirtino kad viskas ok.
Kita diena dar pasidarem spermograma, AMH ir kariotipus abiem.
Taigi, kaip Semra sake, bedos pas mus gali buti del mano endo, nes neaisku kokioj stadijoj ji dabar yra (2010m buvo 1st.), del mano PKS ir kaip ir viskas. MB rodikliai jai pasirode normalus (nors 0% morfologija kazin ar galima pavadinti norma).
Dabar lauksim visu atsakymu (spermogramos ats. ir AMH jau kita savaite bus).
Ir labai tikiuosi kad iseis startuoti jau kita cikla... Jei niekas kojos nepakis
P.S. Jei kam idomu, pasiskaiciavau kiek uz ka sumokejom:
Viesbutis 330 TL
Pirma konsultacija 150 Eur
GN 376 Eur
Kariotipas 551.7 TL vienam zmogui
AMH 102.72 TL
Spermograma 207,3 TL
Gyvenimas yra gražus, tik reikia jį mylėti...