Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 16tema

Labas vakaras merginos 4u.gif

Aplankem babylenda ir mes ax.gif Grizom penktad velai vakare. Pats Stambulas labai idomus miestas: visur betvarke, bet toj betvarkej vistiek kazkokia tvarka yra biggrin.gif Siaip patiko labai pasivaikscioti po tas ju siauras gatveles, aplankyti mazas parduotuveles. Aplankem ir Prekybos centra kur netoli Memorial, mums patiko bigsmile.gif O labiausiai patiko tai kad pataikem nuvaziuoti kai dideles nuolaidos visur, apsiprekinom tuo paciu blush2.gif
Antra diena Istiklal gatve pasivaiksciojom. Nu bet mums tai nelabai ji patiko g.gif Net negaliu paaiskinti kodel... Tad vakare vel lekem i "savo" gatvele, kur netoli viesbutuko buvo thumbup.gif
Pats Big Box viesbutukas fajnas, jaukus. Tik sienos tai jau is popieriaus blink.gif Gerai kad mes ziauriai pavarge nuvaziavom (mums visa kelione, nuo namu iki oro uosto, uztruko apie 18-19 val), tai greit uzmigom. O ir kitas dvi dienas iseidavom 9 val ryte ir gryzdavom apie 9-10 vakare biggrin.gif Tai nakti nelabai mes girdejom ka kaimynai veikia, bet jau ryte... doh.gif

Na o pacia klinika radom lengvai. Tik nuejom pas administratores, ir iskart Elis priejo prie musu, prisistate, ir ejom pas daktariuka. Mums paskyte daktariuka su akinukais... nepamenu jo vardo tik sad.gif Nors turejo buti ta daktaryte su skarele, bet matyt pasikeite planai pas juos biggrin.gif Nusiveziau as viska graziai i lenteles surasius tyrimus darytus, visus IVF ir FET protokolus, spermogramos rezultatus. Tai pradejo fotkinti daktariukai mano tas lenteles biggrin.gif Tada Elis paaiskino kad jie nustebe kaip taip gali buti, kad viska taip tvarkingai ir aiskiai surasiau biggrin.gif Nusifotkino kaip pavyzdi lotuliukas.gif Nu o kad jau mano tos lenteles tokios geros ir nuostabios buvo, tai manes nieko ir neklausinejo beveik, tyrimu originalu irgi neprase... Tada apziurejo, patvirtino eilini karta kad PKS pas mane. Tada liepe nenulipti nuo kedes, nes prof. Semra tuoj turi ateiti ir pati dar karta apziureti... Nu taip ir pragulejau as gal koki 40 min doh.gif lotuliukas.gif Nu bet atejo ji pagaliau, apziurejo. Tada patvirtino kad GN reikes pasidaryti. Sake stimuliuos su gonaliu po 100 per diena (nes maziau negali duoti nes gali tik 1 arba 2 foliai uzaugti, o daugiau tai jau jokiu budu del PKS). Ir leido pradeti kada tik noresiu. Bet vienas dalykas tai man labai ir labai nepatiko... Del AFS tyrimu... Profesore sake bandyti pasidaryti pas save, nes pas juos labai brangu. Ir sake jei nepasidarysiu, tai galiu ir pas juos nedaryt, nes jie pastojimo sekmes neitakoja, TIK persileidimus sukelia. Nu zinokit vat tokio poziurio jos as nesupratau... Juk siekiam mes ne tik pastoti, bet ir isnesioti...
Labai prisijuokiau is MB. Kol as gulejau ant kedes laukdama profesores, MB lauke manes su daktariuku ir Elis. Tai kai iejo prof.Semra i kabineta, sake visi pasoko ir vos ne melstis jai pradejo. O jis vargsas sake nesuprato kas cia darosi ir del ko jie taip reaguoja, tai ir jis ta pati ka ir daktariukai pradejo daryti lotuliukas.gif Nu daug ka buciau atidavus kad buciau pamacius ta vaizdeli lotuliukas.gif

GN padare ta pacia diena. Siaip skaudejo gal tik kelias sekundes, ir tas skausmas kaip per skausmingas mmm. Bet dar begulint ant stalo, kol tikrino ar geros foto gavosi, nustojo visai skaudeti, net nuskausminamuju nereikejo. Taigi GN pas mane nieko blogo neparode, kiausintakiai pratekami, Semra patvirtino kad viskas ok.

Kita diena dar pasidarem spermograma, AMH ir kariotipus abiem.

Taigi, kaip Semra sake, bedos pas mus gali buti del mano endo, nes neaisku kokioj stadijoj ji dabar yra (2010m buvo 1st.), del mano PKS ir kaip ir viskas. MB rodikliai jai pasirode normalus (nors 0% morfologija kazin ar galima pavadinti norma).

Dabar lauksim visu atsakymu (spermogramos ats. ir AMH jau kita savaite bus).

Ir labai tikiuosi kad iseis startuoti jau kita cikla... Jei niekas kojos nepakis ax.gif

P.S. Jei kam idomu, pasiskaiciavau kiek uz ka sumokejom:
Viesbutis 330 TL
Pirma konsultacija 150 Eur
GN 376 Eur
Kariotipas 551.7 TL vienam zmogui
AMH 102.72 TL
Spermograma 207,3 TL
Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2015 01 25, 19:38)
Labas vakaras merginos  4u.gif
Aplankem babylenda ir mes  ax.gif 

Meiles kibirkstele, su puikia pirmaja isvyka 4u.gif
Kaip sauniai laika praleidot:) Kaip suprantu ilgam lagaminu neiskrausit ir ne uz ilgo atgal leksit smile.gif
Atsakyti

Bet vienas dalykas tai man labai ir labai nepatiko... Del AFS tyrimu... Juk siekiam mes ne tik pastoti, bet ir isnesioti...

Tai kai iejo prof.Semra i kabineta, sake visi pasoko ir vos ne melstis jai pradejo.

Jo, kad Semrai visi meldziasi ir as pastebejau biggrin.gif . Geriausia buvo transferio diena. Man transferi atliko ji pati, tai kaip pacios zinot atejau as i ta operacine, atsiguliau, mane apsupo koks 10 zmoniu. Ir tada DREBANCIU balsu visas isitempes prabilo embriologas, pradejo Semrai raportuoti musu atveji. Vos nesusijuokiau beguledama lotuliukas.gif Pagalvojau, kad gerai ismustruotas tas ju personalas ir turbut profesore nebuna tokia maloni su savo pavaldiniais kaip su mumis pacientemis 4u.gif

As turejau pasidarius AFS tyrimus, tai jie visai ju nesureiksmino. Matai, is dalies ji gal ir teisi. Jie padaro savo darba ir po transferio viskas, viso gero, estafete perduodama LT ginekologams, nestumo prieziura vyksta jau nebe turkijoj ir visa kas yra nestumo patologija griuna ant gleznu musu daktariuku peciu. Bet is kitos puses, gal kazkiek ir trumparegiska is turku puses..pasidaryk tuos tyrimus del savo pacios ramybes, o jei bus blogi paskirs tau Clexane.

Atsakyti

O labiausiai patiko tai kad pataikem nuvaziuoti kai dideles nuolaidos visur, apsiprekinom tuo paciu

Nors turejo buti ta daktaryte su skarele, bet matyt pasikeite planai pas juos biggrin.gif 

MB rodikliai jai pasirode normalus (nors 0% morfologija kazin ar galima pavadinti norma).

Sveikinimai su pradzia TR 4u.gif
kas del nuolaidu, tai jos ten visa laika yra, buvom rugseji, buvom lapkriti, esam dabar ir kainos tos pacios ir visus kartus INDIRIM uzrsyta, taip kad manau ten nuolaidos daugiau del turistu surasytos ax.gif bet kad smutkes daug pigiau nei LT tai faktas, mes beveik su tusciais lagaminais atvaziavom, kad turetumem vietos parsivest smutkiu blush2.gif

mum per pirma vizita turejo but Hande (beje dabar ji mus priziuri), bet buvo Aylin smile.gif manau svarbiausia kad pati Semra apziuri, o kiti gydytojai vis tiek keiciasi (beje LP mum atliko su skarele gydytoja, o turejo Aylin), juk vis tiek ligos istorija ta pati ir vis tiek viskas derinama ir aptariama su Semra ax.gif

MV morfologija 1%, taip pat sake kad viskas OK doh.gif sitas rodiklis juk rodo kiek yra dideliam kiekyje spermos normaliu procentine israiska, o kadangi jie visalaik taiko IMSI, tai kad ir dideliam kieki yra 0%, tai vistiek ras kelis superinius kareivukus (man atrodo pas Atisa irgi morfologija 0% buvo, o dabar ji nestuke.gif, o dar ir uzsalde blastuciu ax.gif ), taip kad del to nerimaut nera ko 4u.gif svarbiausia gyvu kareivuku yra ax.gif
Atsakyti
meiles_kibirkstele labai saunu, kad viska taip smulkiai aprasei, planuojancioms ten vykti tai didele pagalba 4u.gif
Didziausios sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 25, 22:11)
  (man atrodo pas Atisa irgi morfologija 0% buvo, o dabar ji  nestuke.gif, o dar ir uzsalde blastuciu  ax.gif )

Tikrai taip, visiski nuliukai pas mus buvo,o rezultatas-pats geriausias drinks_cheers.gif ir pas Edenute panasi situacija su SG, o uzssalde dar daugiau, ir pastojo su saldytais thumbup.gif ir pas Kitty panasiai, ir dar daug pavyzdziu 4u.gif
Viskas bus gerai,mergaites, tik tikekit ir viskas bus puiku! Pamirskit patirti LT, nes TR viskas kitaip!
Atsakyti

Aplankem babylenda ir mes  ax.gif  h

Bet vienas dalykas tai man labai ir labai nepatiko... Del AFS tyrimu... Profesore sake bandyti pasidaryti pas save, nes pas juos labai brangu. Ir sake jei nepasidarysiu, tai galiu ir pas juos nedaryt, nes jie pastojimo sekmes neitakoja, TIK persileidimus sukelia. Nu zinokit vat tokio poziurio jos as nesupratau... Juk siekiam mes ne tik pastoti, bet ir isnesioti...

Sveikutes,

dziugu, kad apsilankymas praejo sklandziai!!
Del. Prof. ir AFS kazkoks nesusipratimas tikriausiai isejo..
Nors siaip, is savo kukliu ziniu, man rodos, esant AFS ar ne aspirina skiria "profilaktiskai nuolat vartoti", atseit, kad skystintu krauja ir nesusidarytu trombai? g.gif
Tai TR, Memorial, Coraspina (turkiska aspirina) jie skiria visoms ilgai, vienoms iki 12 sav, kitoms ir ilgiau..gal todel ji ir nesureiksmino to AFS, nes, bet kuriuo atveju, skiria visoms ta aspirina g.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2015 01 25, 21:25)
Viskas bus gerai,mergaites, tik tikekit ir viskas bus puiku! Pamirskit patirti LT, nes TR viskas kitaip!

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
O dar geriau - pamirskit LT ir LV, is karto varykit i TR bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2015 01 25, 20:11)
Sveikinimai su pradzia TR  4u.gif 
kas del nuolaidu, tai jos ten visa laika yra, buvom rugseji, buvom lapkriti, esam dabar ir kainos tos pacios ir visus kartus INDIRIM uzrsyta, taip kad manau ten nuolaidos daugiau del turistu surasytos  ax.gif  bet kad smutkes daug pigiau nei LT tai faktas, mes beveik su tusciais lagaminais atvaziavom, kad turetumem vietos parsivest smutkiu  blush2.gif

mum per pirma vizita turejo but Hande (beje dabar ji mus priziuri), bet buvo Aylin  smile.gif  manau svarbiausia kad pati Semra apziuri, o kiti gydytojai vis tiek keiciasi (beje LP mum atliko su skarele gydytoja, o turejo Aylin), juk vis tiek ligos istorija ta pati ir vis tiek viskas derinama ir aptariama su Semra  ax.gif

MV morfologija 1%, taip pat sake kad viskas OK    doh.gif sitas rodiklis juk rodo kiek yra dideliam kiekyje spermos normaliu procentine israiska, o kadangi jie visalaik taiko IMSI, tai kad ir dideliam kieki yra 0%, tai vistiek ras kelis superinius kareivukus (man atrodo pas Atisa irgi morfologija 0% buvo, o dabar ji  nestuke.gif, o dar ir uzsalde blastuciu  ax.gif ), taip kad del to nerimaut nera ko  4u.gif  svarbiausia gyvu kareivuku yra  ax.gif

Musu morfologija irgi buvo 0%, tad viskas cia ok - ju aparatura atrenka tik pacius geriausius thumbup.gif

Sekmes visoms, o dabar ypac sifonytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosiuke @ 2015 01 25, 20:56)
Meiles kibirkstele, su puikia pirmaja isvyka
Kaip sauniai laika praleidot:) Kaip suprantu ilgam lagaminu neiskrausit ir ne uz ilgo atgal leksit smile.gif

Niu ryt dar visus taskus susideliosim, bet jei mmm nepaves, tai apie vasario 11-12 turetume jau TR buti smile.gif Aisku dar butuka reikia susirasti, del atostogu suderinti, ir tiketis kad niekas nesikeis biggrin.gif

QUOTE(šifonyte @ 2015 01 25, 22:11)
Sveikinimai su pradzia TR
kas del nuolaidu, tai jos ten visa laika yra, buvom rugseji, buvom lapkriti, esam dabar ir kainos tos pacios ir visus kartus INDIRIM uzrsyta, taip kad manau ten nuolaidos daugiau del turistu surasytos  bet kad smutkes daug pigiau nei LT tai faktas, mes beveik su tusciais lagaminais atvaziavom, kad turetumem vietos parsivest smutkiu

mum per pirma vizita turejo but Hande (beje dabar ji mus priziuri), bet buvo Aylin.  manau svarbiausia kad pati Semra apziuri, o kiti gydytojai vis tiek keiciasi (beje LP mum atliko su skarele gydytoja, o turejo Aylin), juk vis tiek ligos istorija ta pati ir vis tiek viskas derinama ir aptariama su Semra

MV morfologija 1%, taip pat sake kad viskas OK. sitas rodiklis juk rodo kiek yra dideliam kiekyje spermos normaliu procentine israiska, o kadangi jie visalaik taiko IMSI, tai kad ir dideliam kieki yra 0%, tai vistiek ras kelis superinius kareivukus (man atrodo pas Atisa irgi morfologija 0% buvo, o dabar ji  nestuke.gif, o dar ir uzsalde blastuciu ), taip kad del to nerimaut nera ko  svarbiausia gyvu kareivuku yra

Tai del nuolaidu mums buvo tokios mintys kilusios, bet nesigilinom biggrin.gif pigiai apsipirkom ir laimingi gryzom lotuliukas.gif

Del daktariuko pasikeitimo neimu i galva visai schmoll.gif Manes Elis klause, pries nuvesdama i kabineta, ar turiu kokiu priestaravimu jei bus daktaras vyras, ir aplamai, ar turiu kokiu pageidavimu, kas konkreciai turetu mane priziureti visa laika g.gif Tai sakiau man nesvarbu, kad tik rezultatas butu nestuke.gif ax.gif

QUOTE(Atisa @ 2015 01 25, 22:25)
Tikrai taip, visiski nuliukai pas mus buvo,o rezultatas-pats geriausias  ir pas Edenute panasi situacija su SG, o uzssalde dar daugiau, ir pastojo su saldytais  ir pas Kitty panasiai, ir dar daug pavyzdziu

Niu jo, morfologija jie apeina lengvai ax.gif

O kad LT ir LV reikia uzmirsti, tai tikrai drinks_cheers.gif As turiu prisiminimus tik is LV. Tai pirma karta mane stimuliavo gonaliu, rezultatas toli grazu neblizgantis sad.gif Trecia diena turejom vos 2 embrioniukus, viena gera, kita pusetina. Kita karta stimuliavo su Clostu ir Merionaliu. Tai kokybe kiausialasciu buvo thumbup.gif Ir per antra FET net iki blastuciu uzaugo atsildyti.
Tai kai man pasake Semra kad su Gonal stimuliuos, as iskart uzsimaniau ko nors kito, bet tik ne Gonal biggrin.gif Tai ji nusistebejo aplamai kad mane stimuliavo su Merional. Aiskino ji, bet nelabai supratau, atseit pas mane FSH ar LH sukiles (del PKS), o tas Merionalis ar tai skatina dar labiau ji kilti, ar pats isskiria ta hormona... Nu sakau, nelabai dabar jau pamenu to jos paaiskinimo. Tai vaiksciojau visa pikta tris dienas, nes vis lindo mintys i galva, kad vel nieko gero nesigaus stimuliuojant su Gonal. Bet paskui nusprendziau nesukti sau galvos. Vistiek nieko nepakeisiu apie tai galvodama smile.gif O ir vaziavau as ten ne siaip sau, o del ju patirties ir zinojimo ka daro smile.gif

Atsakyti
QUOTE(meiles_kibirkstele @ 2015 01 25, 18:38)
Del AFS tyrimu... Profesore sake bandyti pasidaryti pas save, nes pas juos labai brangu. Ir sake jei nepasidarysiu, tai galiu ir pas juos nedaryt, nes jie pastojimo sekmes neitakoja, TIK persileidimus sukelia. Nu zinokit vat tokio poziurio jos as nesupratau... Juk siekiam mes ne tik pastoti, bet ir isnesioti...

Meiles kibirkstele, o esi turejus persileidimu? Jeigu nesi, tai gal ir nebutina, bet jeigu taip buvo, tai afs, leideno faktoriu ir visus ten antitrombinus manau reiktu pasidaryt.

Kita vertus, IVF didelis zingsnis ir turbut bet kokiu atveju nepamaisytu.
Atsakyti
Yendy, sklandaus skrydžio 4u.gif

šifonyte, šiandien apžiūra?

Meiles_kibirkstele, aš siūlyčiau pasidaryti AFS tyrimus-atsikratysi dar vieno klaustuko, o ir jei ras pakitimus galėsi imtis išankstinių veiksmų, kad nestuke.gif būtų sklandus 4u.gif wub.gif neabejok 4u.gif

goona, kartoji HCG? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 26 sausio 2015 - 08:47
Sveikutes 4u.gif
Sifonyte, o po kiek laiko po LP leido jums daryti IVF?
Atsakyti