Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(roxyte @ 2015 01 29, 00:15)
Pilvas buvo aptirpes, tai nieko nejutau. Nors velniskai bijojau!!!!!  blush2.gif  biggrin.gif
O krutis biski jauciau, bet nesmarkiai  smile.gif . Labiausiai bamba prikrapste, net klijuot reikejo, nes kazkur uzsilenkes siulas buvo.... Bet viskas gerai...niekas nepuliavo, viskas gijo. Tik viena krutis leciau, del kraujotakos trukumo. O tas siulas tai vidinis....kur islindo po 2 men, jis oro gavo ir neistirpo. O tada organizmas ji isstumia. Koks sokas man buvo atsimenu...tada atsimenu Virginp vidury nakties rasiau  thumbup.gif aciu uz nuraminima Virginp  4u.gif

Tam mes cia renkames drinks_cheers.gif dziaugiuosi, kad viskas sugijo liuksiskai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 27, 13:17)
privačios klinikos nedarbingumų neduoda  4u.gif

Nu cia rimtai. Atostogu saskaita...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylim@: 29 sausio 2015 - 01:43
Labas rytas.

Awarded, na kaip reikaliukai su bamba? Gerėja?
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2015 01 29, 02:40)

Tikrai taip mirksiukas.gif Nebent is anksto tartis del nedarbingumo su savo seimos daktaru, arba vaiku gydytoju. Kazkas minejo, kad eme nedarbinguma vaikui slaugyti ir 2 sav ramiai atsigavinejo.
Atsakyti
Labas dienas biggrin.gif

QUOTE(Mylim@ @ 2015 01 29, 01:40)

einant privačiai operuotis, nėra gyvybiškai svarbi operacija, o dėl estetikos mirksiukas.gif todėl normalu, jog neduoda nedarbingumo ax.gif
Atsakyti
mano žemas skausmo slenkstis aš bijau visokiu tokiu ne nuskausmino blush2.gif man žiauriai skaudėjo kai drena ėmė
Mane erzina tas tynis!!!!!! Mane visa veržia
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 29, 10:20)
mano žemas skausmo slenkstis aš bijau visokiu tokiu ne nuskausmino  blush2.gif man žiauriai skaudėjo kai drena ėmė

man kai dreną traukė aš nualpau nežinau ar iš baimės ar iš skausmo, tai nelabai kažkas ir jautėsi biggrin.gif aš irgi bailė blush2.gif
Atsakyti
Labas mergaites! As naujoke Jusu temoje, prasau priimti, patarti ir palaikyti smile.gif pora meteliu vis paskaitau retkarciais temute, bet, kadangi operacija ant nosies ( vasario 16 d. ) , nusprendziau brukstelti smile.gif situacija tokia, kad po trecio nestumo plyso pilvo raumenys, bambos isvarza ir zinoma pilvelis prasitampe sad.gif tai vat turesiu sudetingesne operacija, dar darysiu tuo paciu riebaliuku nusiurbima nuo vidines slaunu puses ir injekcija i lupas is savo riebaliuku smile.gif jei jau grazintis, tai maksimaliai smile.gif ir zinot ka, man pries operacija panika ! Bijau numirti operacijos metu sad.gif ar nei vienai to nebuvo? Kaip susitvarkyti su ta baime? Ir ar labai baisus skausmas po operacijos? Nes as gyvenu ne Lt, atvykstu tik 5 dienom Siam reikalui, ar sunku judeti po sios grozio proceduros? Aciu visoms, kad isklauset smile.gif
P.S. Operacija Kaune, pas gyd. T . Astrauska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rejus22: 29 sausio 2015 - 10:37
QUOTE(rejus22 @ 2015 01 29, 10:35)
Labas mergaites! As naujoke Jusu temoje, prasau priimti, patarti ir palaikyti smile.gif pora meteliu vis paskaitau retkarciais temute, bet, kadangi operacija ant nosies ( vasario 16 d. ) , nusprendziau brukstelti smile.gif situacija tokia, kad po trecio nestumo plyso pilvo raumenys, bambos isvarza ir zinoma pilvelis prasitampe sad.gif tai vat turesiu sudetingesne operacija, dar darysiu tuo paciu riebaliuku nusiurbima nuo vidines slaunu puses ir injekcija i lupas is savo riebaliuku smile.gif jei jau grazintis, tai maksimaliai smile.gif ir zinot ka, man pries operacija panika ! Bijau numirti operacijos metu sad.gif ar nei vienai to nebuvo? Kaip susitvarkyti su ta baime? Ir ar labai baisus skausmas po operacijos? Nes as gyvenu ne Lt, atvykstu tik 5 dienom Siam reikalui, ar sunku judeti po sios grozio proceduros? Aciu visoms, kad isklauset smile.gif
P.S. Operacija Kaune, pas gyd. T . Astrauska  smile.gif

aš irgi to labai bijojau, bet kaip matai viskas gerai mirksiukas.gif

atsikelsi graži smile.gif ir viską pamirši wink.gif
Atsakyti
rejus22, aš visai nebijojau. Bet su skausmu kas kita man labai labai skaudėjo iškart po operacijos ir personalas nepagavo kampo kodel g.gif nes daug visokiu nuskausminimu ir pati nejautra dar veikė tai man dviguba doze dar suleido nuskausminimu tada aprimo. Ir pati pirma para man "skausmingiausia" buvo. Dabar tik gėlytes šiandien 8 para.
Bet manau kad dėl tu baimių ir skausmu labai individualu. Nosį aukštyn wink.gif viskas imanoma
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 29, 08:11)
Labas rytas.

Awarded, na kaip reikaliukai su bamba? Gerėja?

Siandien jau visai graziau,puliu ner,tik paraudimas smile.gif

QUOTE(Mataij @ 2015 01 29, 10:20)
mano žemas skausmo slenkstis aš bijau visokiu tokiu ne nuskausmino  blush2.gif man žiauriai skaudėjo kai drena ėmė

Mane tas tynimas irgi erzina ,vakare jauties kaip sprogsi,ryte viskas nuspausta nuo rubu niezti erzina.

QUOTE(rejus22 @ 2015 01 29, 10:35)
P.S. Operacija Kaune, pas gyd. T . Astrauska  smile.gif

As atejus tokiom mintim tiesiog stumiau jas i sona .
Atsakyti
Dekui uz nuraminima, Jums pavyko, pavyks ir man smile.gif galvosiu tik apie grozi busima biggrin.gif o tai jau nusibodo klausyti sveikinimu su dar vienu nestumu .... Gal kuri operavosi pas Astrauska? Kokie atsiliepimai? Ir kur galima butu pamatyti Jusu pilvelius? Po operacijos pazadu ikelti ir savo pries / po " grozi " smile.gif
Atsakyti