Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

aš su japoniška taip numečiau , kad jus mane apsimetele laiket lotuliukas.gif o ir dabar maistą prisižiūriu, antradienį bus men kaip "dietinuos" pažiūrėsiu koks bus bendras minusas. Man svoris krenta pamažu, bet apimtys akivaiDziai mazeja
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 29, 18:08)
Man atrodo, kad ta dieta truputį sudėtinga. O gal ką maišau.
Aš paprasčiausiai 2 dienas per savaitę prisilaikau, tiksliau suvartoju tik apie 600 kalorijų. Gal kuri matėt laidą Nuo...Iki... Ten kalbėjo anglas dietologas. Tai per nepilną mėnesį 2 kilogramais esu lengvesnė ax.gif

As jos kas metus laikausi man ji viena is lengviausiu dietu:) Nukrenta svoris ir medziagu apykaita susireguliuoja. Svoris ir po dietos krenta aisku jei nepradedi ryt pyragu ir sokoladu smile.gif

QUOTE(virginp @ 2015 01 29, 18:41)
O ku reik daryt????? blink.gif

Jos yra keli variantai,si karta laikaus sito.Sunkiausia pirma diena.
http://m.5braskes.lt...php?id=61653623
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 01 29, 16:30)
sveikutes, as toliau renku info apie op. imsiu is seimos gyd. siuntima pas plastikos chirurga, ziuresim ras ta isvarza ar ne  g.gif  ir beziurint uzmaciau kada Kaikaris konsultuoja kelias val kauno klinikose, gal kuri girdejot ar imanoma klinikose pas ji patekti? ax.gif

Aisku, kad imanoma. Registruojies pas ji pvz. per sergu.lt, is seimos gydytojo pasiimi siuntima ir eini. As taip ir dariau, bet galu gale vistiek operavaus ne klinikose, o GK kaip tik siandien smile.gif kol kas jauciuos puikiai, kaip neoperuota smile.gif Matyt dar vaistu poveikis nepraejo.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 29, 20:54)
Aisku, kad imanoma. Registruojies pas ji pvz. per sergu.lt, is seimos gydytojo pasiimi siuntima ir eini. As taip ir dariau, bet galu gale vistiek operavaus ne klinikose, o GK kaip tik siandien smile.gif kol kas jauciuos puikiai, kaip neoperuota smile.gif Matyt dar vaistu poveikis nepraejo.

kaip smagu, sekmes stiprejat 4u.gif vakar ziurejau per sergu lt, tai nebuvo laisvu laiku
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 17:46)
Ale gerai ,kad tepalo turejau be recepto jo negauciau.
Nu ka as nuo siandien ant japoniskos dietos. Mataij aciu uz ikvepima. Gal dar kuri prisijungs smile.gif?

aš aš tik kaip tos valios gaut biggrin.gif

QUOTE(Enita @ 2015 01 29, 19:54)

gero gijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 20:34)
As jos kas metus laikausi man ji viena is lengviausiu dietu:) Nukrenta svoris ir medziagu apykaita susireguliuoja. Svoris ir po dietos krenta aisku jei nepradedi ryt pyragu ir sokoladu smile.gif

As kaip tik pradedu...nes iki atostogu 2 savaites liko...tai sakiau meginsiu wink.gif
Atsakyti

Sveikinimai pasigrazinus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
lengvo ir grazaus gyjimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 29, 20:44)
Maciau, bet tik tokiom prabegom, kazka pamenu, kazko ne.  doh.gif  reiktu pakartotinai zvilgtelti  blink.gif
Super sveikinu  thumbup.gif  sveikai ir graziai svoriukas krinta  smile.gif
O kokie tavo duomenys siuo metu? Sorry jei rasei, nepamenu  blush2.gif

163 cm ir šiai dienai 62 kg. 1 kg liko iki priešnėštuminio svorio, bet aišku dar norėčiau kokius 3 kg pamest rolleyes.gif
QUOTE(Enita @ 2015 01 29, 21:54)

Sveikinu, lengvo gyjimo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 21:34)

Kadangi dar maitinu savo kleckiuką, tai kol kas man ji netinka
Atsakyti

Sveikinimai, lengvo gijimo 4u.gif jei ne paslaptis, pas kuri gydytoja dareisi op ir Kaune, ar Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 29, 21:13)
163 cm ir šiai dienai 62 kg. 1 kg liko iki priešnėštuminio svorio, bet aišku dar norėčiau kokius  3 kg pamest rolleyes.gif

Sveikinu, lengvo gyjimo mirksiukas.gif
Papildyta:

Kadangi dar maitinu savo kleckiuką, tai kol kas man ji netinka

Ir aš maitinau kai jos laikiausi mp nesumažėjo
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 29, 22:39)
Sveikinimai, lengvo gijimo  4u.gif  jei ne paslaptis, pas kuri gydytoja dareisi op ir Kaune, ar Vilniuje?

Kaune pas Kaikari.
Papildyta:
QUOTE(redy @ 2015 01 29, 21:03)
kaip smagu, sekmes stiprejat 4u.gif  vakar ziurejau per sergu lt, tai nebuvo laisvu laiku

Tai jeigu tau nera skubu, tai vis patikrink kol naujus laikus ismes, bet jis priimineja ne daznai, tik karta per menesi, tai ir tu laiku nebuna daug.
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 17:46)
Ale gerai ,kad tepalo turejau be recepto jo negauciau.
Nu ka as nuo siandien ant japoniskos dietos. Mataij aciu uz ikvepima. Gal dar kuri prisijungs smile.gif?

As noreciau. Bet nuo rytojaus.
Atsakyti