Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(rejus22 @ 2015 01 29, 14:23)
Dekui uz nuraminima, Jums pavyko, pavyks ir man smile.gif galvosiu tik apie grozi busima biggrin.gif o tai jau nusibodo klausyti sveikinimu su dar vienu nestumu .... Gal kuri operavosi pas Astrauska? Kokie atsiliepimai?  Ir kur galima butu pamatyti Jusu pilvelius? Po operacijos pazadu ikelti ir savo pries / po  " grozi " smile.gif

Tikrai nereikia bijot, pati op ir premedikacija tesiog kaifas ir pobudimas visai neskausmingas, linksmybes prasideda isvykstant is ligonines bigsmile.gif
Bet viskas atsiperka kai sveiksti ir matai rezultata.
Atsakyti
QUOTE(rejus22 @ 2015 01 29, 14:23)
Dekui uz nuraminima, Jums pavyko, pavyks ir man smile.gif galvosiu tik apie grozi busima biggrin.gif o tai jau nusibodo klausyti sveikinimu su dar vienu nestumu .... Gal kuri operavosi pas Astrauska? Kokie atsiliepimai?  Ir kur galima butu pamatyti Jusu pilvelius? Po operacijos pazadu ikelti ir savo pries / po  " grozi " smile.gif

Visa info del foto pirmame psl.
Atsakyti
sveikutes, as toliau renku info apie op. imsiu is seimos gyd. siuntima pas plastikos chirurga, ziuresim ras ta isvarza ar ne g.gif ir beziurint uzmaciau kada Kaikaris konsultuoja kelias val kauno klinikose, gal kuri girdejot ar imanoma klinikose pas ji patekti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 01 29, 16:30)
sveikutes, as toliau renku info apie op. imsiu is seimos gyd. siuntima pas plastikos chirurga, ziuresim ras ta isvarza ar ne  g.gif  ir beziurint uzmaciau kada Kaikaris konsultuoja kelias val kauno klinikose, gal kuri girdejot ar imanoma klinikose pas ji patekti? ax.gif

Paskaityk štai čia mirksiukas.gif
http://www.kaunoklin...ika23/index.php
manau, viskas įmanoma mirksiukas.gif
Paskaičiau pati ir "apakau" blink.gif šioje klinikoje daroma riebalų nusiurbimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 29 sausio 2015 - 15:38
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 29, 16:36)
Paskaityk štai čia  mirksiukas.gif
http://www.kaunoklin...ika23/index.php
manau, viskas įmanoma  mirksiukas.gif
Paskaičiau pati ir "apakau"  blink.gif  šioje klinikoje daroma riebalų nusiurbimas...

as jau skaiciau, ir pagalvojau kazkink kaip su patekimu pas Kaikari konsultacijai, nes labai mazai jis ten turi darbo val
Atsakyti
QUOTE(redy @ 2015 01 29, 17:02)
as jau skaiciau, ir pagalvojau kazkink kaip su patekimu pas Kaikari konsultacijai, nes labai mazai jis ten turi darbo val

Geriau nei pati nesuzinosi mirksiukas.gif skambinkis ir teiraukis manau telefonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 13:04)
Siandien jau visai graziau,puliu ner,tik paraudimas smile.gif

Super. Dabar ir pačiai ramu
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 29, 17:19)
Super. Dabar ir pačiai ramu

Ale gerai ,kad tepalo turejau be recepto jo negauciau.
Nu ka as nuo siandien ant japoniskos dietos. Mataij aciu uz ikvepima. Gal dar kuri prisijungs smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 29 sausio 2015 - 17:49
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 19:46)
Nu ka as nuo siandien ant japoniskos dietos. Mataij aciu uz ikvepima. Gal dar kuri prisijungs smile.gif?

Man atrodo, kad ta dieta truputį sudėtinga. O gal ką maišau.
Aš paprasčiausiai 2 dienas per savaitę prisilaikau, tiksliau suvartoju tik apie 600 kalorijų. Gal kuri matėt laidą Nuo...Iki... Ten kalbėjo anglas dietologas. Tai per nepilną mėnesį 2 kilogramais esu lengvesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 29, 18:46)

O ku reik daryt????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 28, 16:48)
o skauda kai ima siūlus ?

siandien sita procedura ir as turejau, tai gali nebijot tikrai neskausminga. As irgi labai bijojau, vet viskas vyko greitai ir neskausmingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 29, 19:08)
Man atrodo, kad ta dieta truputį sudėtinga. O gal ką maišau.
Aš paprasčiausiai 2 dienas per savaitę prisilaikau, tiksliau suvartoju tik apie 600 kalorijų. Gal kuri matėt laidą Nuo...Iki... Ten kalbėjo anglas dietologas. Tai per nepilną mėnesį 2 kilogramais esu lengvesnė ax.gif

Maciau, bet tik tokiom prabegom, kazka pamenu, kazko ne. doh.gif reiktu pakartotinai zvilgtelti blink.gif
Super sveikinu thumbup.gif sveikai ir graziai svoriukas krinta smile.gif
O kokie tavo duomenys siuo metu? Sorry jei rasei, nepamenu blush2.gif
Atsakyti