Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(Mataij @ 2015 01 29, 23:39)
Ir aš maitinau kai jos laikiausi mp nesumažėjo

Na kol kas rezultatu duoda manoji "dieta" Beto kava be cukraus man kazkoks nesusipratimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 29, 22:13)
163 cm ir šiai dienai 62 kg. 1 kg liko iki priešnėštuminio svorio, bet aišku dar norėčiau kokius  3 kg pamest rolleyes.gif

Sveikinu, lengvo gyjimo mirksiukas.gif
Papildyta:

Kadangi dar maitinu savo kleckiuką, tai kol kas man ji netinka

Saunuolele tu 4u.gif aisku kol maitini lialiu, jokiu drastisku dietu jokiu budu schmoll.gif
Liko tik 3 juokingi kilogramiukai, iveiksi juos ir ne nepastebesi thumbup.gif
Atsakyti
Nu va pirma diena atlaikiau ,sakiau nesisversiu savaite smile.gif
Nesunki dieta tikrai taigi drasiai junkites,as tik zalio kiausinio negeriu,nu niekaip negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 30, 01:07)
Saunuolele tu  4u.gif  aisku kol maitini lialiu, jokiu drastisku dietu jokiu budu  schmoll.gif 
Liko tik 3 juokingi kilogramiukai, iveiksi juos ir ne nepastebesi  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Labai tikiuosi bigsmile.gif Kai svarstykles rodys 5... tada bus lafaaa biggrin.gif
QUOTE(Awarded @ 2015 01 30, 01:18)
Nu va pirma diena atlaikiau ,sakiau nesisversiu savaite smile.gif
Nesunki dieta tikrai taigi drasiai junkites,as tik zalio kiausinio negeriu,nu niekaip negaliu smile.gif

JOKIU NUKRYPIMU!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Slyksti visgi man ta joponiska dieta lotuliukas.gif , pasiskaiciau, nu nekenciu zalio kiauso, virtu morku, kopustu salotu...daug ka keisciau, o keist negalima. Vaikules dieta man skamba skaniau...arba delcios..arba neryjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 30, 00:50)
Slyksti visgi man ta joponiska dieta lotuliukas.gif , pasiskaiciau, nu nekenciu zalio kiauso, virtu morku, kopustu salotu...daug ka keisciau, o keist negalima. Vaikules dieta man skamba skaniau...arba delcios..arba neryjimo biggrin.gif

Man tai geriausiai skamba MĖ (mažiau ėsk) dieta smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, turiu klausimeli, korseta kiek laiko reikia nesiot, visus tuos du menesius? Vakar buvau pas daktara, bet visai pamirsau paklaust... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 30, 08:54)
Sveikos merginos, turiu klausimeli, korseta kiek laiko reikia nesiot, visus tuos du menesius? Vakar buvau pas daktara, bet visai pamirsau paklaust...  unsure.gif

Jei teisingai pamenu, tai maziausiai 6 savaites, bet 8 irgi nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 30, 08:25)
Jei teisingai pamenu, tai maziausiai 6 savaites, bet 8 irgi nepakenks.

na as kazkai irgi galvoju, kad nepakenks, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 30, 09:29)
na as kazkai irgi galvoju, kad nepakenks, aciu  4u.gif

O kiek savaiciu jau praejo?
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 29, 23:31)
Kaune pas Kaikari.

Rimtai jis ten dirba??? blink.gif Gal pavadinimą supainiojai, nes GK klinika tik Vilniuje ir ten Kaikaris tikrai nedirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 30, 10:26)
Rimtai jis ten dirba???  blink.gif Gal pavadinimą supainiojai, nes GK klinika tik Vilniuje ir ten Kaikaris tikrai nedirba  g.gif

Oj, nei nepamaciau, kad raides supainiojau - vietoj chirurgija gavos kirurgija doh.gif Na bet turint omeny kokius sms'us vakar parasiau po atsigavimo, tai cia dar nieko, va ten tai sedevrai tokie, kad issifruot vos imanoma, siandien perskaicius juos verkiau is juoko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 30 sausio 2015 - 09:36