Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas, 5 tema

QUOTE(Kirisama @ 2015 02 12, 09:41)
Mano situaciija buvo analogiška - poliklinikoj chirurgas irgi sakė, kad maža išvarža niekas neoperuos, tik kai bus ekstrinis, o jis tikrai bus ir jokių sportų ir laalallalala.... tada siuntimą ėmiau iš šeimos gydytojos. Bet, jei atvirai, tai aš tavo vietoje sėdėčiau, dirbčiau, taupyčiau pinigus ir operuočiausi privačiai. Nes mano pilvo siena irgi silpna, ir man reikėjo dėti tinklelį, tuo tarpu skyriuje kuriame operavausi, sakė, kad jo nereiks. Na taip išoperavo, siusiuvo tą išvaržą ir viskas. Pilvas kaip buvo balionas, tai ir liko balionas, nors jau 5,5 mėn praėjo.... Jei tau pilvo reikia dėl grožio, gražaus, lygaus, sutvirtinto, tai siūlau nepagailėti pinigėlių privačioms konsultacijoms, manau, išgirstum įvairių nuomonių ir ramia širdim nuspręstum kur tau būtų geriau gultis po peiliu VIENĄ KARTĄ  mirksiukas.gif

gal užtektų tik gerai susikalbėti valstybinėje mirksiukas.gif aiškiai išdėstyti ir išsiaiškinti smile.gif ir viskas būtų liuks manau rolleyes.gif
Atsakyti
Na as vis skaitau Viktoriukas83, ***** kokia sudetinga situacija. Kazkaip reikia tau normaliai pasneketi su tuo gydytoju, nes nesmagu rasyti, bet pjuvvis ir bamba kazkoks nesusipratimas, ir neturi taip raumenys kabaliuoti. ***** as stora buvau ir pilvas didziausias, tai dabar lyguma... thumbup.gif As siulyciau pasneketi griezciau u juo. Pasakyti, kad buvai pas kitus zinomus gyd ir jie pasake kad cia blogai padaryta ir jis privalo taisyti. Kitaip eisi i ziniasklaida ir papasakosi kad yra apgaviku... Man taip pavyko nemazus pinigus susigrazinti......aisku ne is chirurgo ( maniskis nerealiai gerai darba atliko) ..... Cia kiti reikalai buvo...
Aisku ne dabar darytis antra operacija, dar anksti, bet tartis jau dabar ir visus pokalbius ir susirasinejimus issisaugoti. Nes laikas bega....kaip sakant pasimitsta viskas... Geriau iskart su juo susitart. Bet tvarkyt verkiant reikia..... O dabar linkiu pasveikti, susikontaktuoti su tuo daktaru ir trumpai ir aiskiai jam viska isdestyti....nes taip daryti negalima, pinigai sumoketi labai dideli. As netgi advokata pasiulyciau, arba tu jam pasakyk kad su advokatu pasitarsi del tokio atvejo... Tai tokia butu mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roxyte: 12 vasario 2015 - 09:48
Labas rytas.
Merginos, as gerai suprantu, kad slaunu plastika, tai riebalu nusiurbimas is vidines puses ir odos patempimas, o randas lieka kirksnyje?
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 02 12, 10:45)
gal užtektų tik gerai susikalbėti valstybinėje  mirksiukas.gif  aiškiai išdėstyti ir išsiaiškinti smile.gif ir viskas būtų liuks manau  rolleyes.gif

Gal ir užtektų, bet neįsivaizduoju kokiu būdu, manęs juk neišgirdo doh.gif o albume pažiūrėjus kai kurių darbus, tai tikrai nebenorėčiau ten operuotis.... žinoma, čia galime šnekėt, kad kiekvienas esam individualus, kad ir daktarai tobulėja, bet tie rezultatai, kuriuos turime, tikrai pasitikėjimo nekelia ax.gif
Atsakyti
Viktoriuko pilvas stovint atrodo grazus, plokscias, tik bamba keista
Atsakyti
Man Viktoriuko pilvas tai kazkoks issityciojimas is moters. Kaip galejo sakyt,kad jai odos neuzteks jei pas ja jokiu 10 cm laisvai kabanti oda. Zodziu tai tiesiog daline plastika. Pinigai buvo sumoketi uz pilna,vadinasi ja ir turi atlikt. Arba tegul grazina 5000lt ir pas kita daktara uz 7000lt bus kuo graziausia sutvarkyta.
Viktoriukas tu daktarui rasineji ilgus laiskus ir visai be reikalo,nei jis skaitys viska nei jam idomu. Surasyt turi aiskius klausimus be jokiu lialia.
Be jokiu isvedziojimu,pamastymu ir virkavimu. Konkrecius klausimus surasysi ,konkrecius atsakymus ir gausi. Ir ner ko ten daug gilintis,sumokejai uz pilna atliko daline,viskas tuom ir pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 02 11, 23:34)
Kai daro pakėlimą, nebūna per visą šlaunį, tik kirkšnyse.

Tikrai ne, buna ir per visa slauni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 12, 11:39)
Tikrai ne, buna ir per visa slauni  mirksiukas.gif

Nu tai čia nebent po grandiozinio svorio numetimo, kai kelias dešimtis kilogramų numeta.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 02 12, 12:39)
Tikrai ne, buna ir per visa slauni  mirksiukas.gif

Buna buna, pasiskaiciau
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 02 12, 09:59)
Gal ir užtektų, bet neįsivaizduoju kokiu būdu, manęs juk neišgirdo  doh.gif o albume pažiūrėjus kai kurių darbus, tai tikrai nebenorėčiau ten operuotis.... žinoma, čia galime šnekėt, kad kiekvienas esam individualus, kad ir daktarai tobulėja, bet tie rezultatai, kuriuos turime, tikrai pasitikėjimo nekelia  ax.gif

tai kad tik tu viena likai nepatenkinta blush2.gif aš pažystu dar kokias 5 mergaitės kurios operavosi Santariškėse ir yra labai patenkintos ax.gif atrodo gražiai ax.gif aišku ir pačios pastangų dėjo į figūrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 02 12, 12:25)
tai kad tik tu viena likai nepatenkinta  blush2.gif  aš pažystu dar kokias 5 mergaitės kurios operavosi Santariškėse ir yra labai patenkintos  ax.gif  atrodo gražiai  ax.gif  aišku ir pačios pastangų dėjo į figūrą  ax.gif

Net jei ir viena, bet tai dar nereiškia, kad galiu būti vienintelė ir paskutinė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 02 12, 11:49)
Net jei ir viena, bet tai dar nereiškia, kad galiu būti vienintelė ir paskutinė  mirksiukas.gif

tai taip smile.gif

bet kad ir privačiai operuojantis ne visada merginos lieka patenkintos smile.gif

Atsakyti