Įkraunama...
Įkraunama...

Kokosų aliejus plaukams

QUOTE(Monika2013 @ 2015 01 27, 12:49)
O koki sampuna naudojate?

Keune So Pure smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad plaukų slinkimui sustabdyti reikėtų teirautis specialaus vaisto vaistinėse. Abejoju, kad aliejai turi įtakos plaukų slinkimo mažinimui. Jie pagrinde drėkina plauką.
Be to, aliejų tepti ant plaukų reikia palikus 5-10 cm nuo šaknų.
Kai sustabdysit plaukų slinkimą, patariu naudoti ricinų aliejų ir juo įtrinti plaukų šaknis, palikti ir po kažkiek laiko gerai išplauti. Tai padės ataugti plaukučiams. smile.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš vakar kokosų aliejų. Mano plaukai stori, sausi, veliasi. Po procedūros plaukai tapo daug švelnesni ir šiek tiek paklusnesni. Darysiu dar kartą, gal plaukai su laiku prisisotins ir atsigaus 4u.gif

Merginos o jūs aliejų tepat ant sausų ar drėgnų plaukų? Kažin yra koks nors skirtumas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 02 03, 10:47)
Išbandžiau ir aš vakar kokosų aliejų.  Mano plaukai stori, sausi, veliasi. Po procedūros plaukai tapo daug švelnesni ir šiek tiek paklusnesni. Darysiu dar kartą, gal plaukai su laiku prisisotins ir atsigaus 4u.gif

Merginos o jūs aliejų tepat ant sausų ar drėgnų plaukų? Kažin yra koks nors skirtumas? g.gif

As naudoju ant sausu.Valanda laikau po ranksluosciu, veliau nuplaunu su vaikisku sampunu. Po menesio rezultatas super.
Atsakyti
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 03, 10:39)
As naudoju ant sausu.Valanda laikau po ranksluosciu, veliau nuplaunu su vaikisku sampunu. Po menesio rezultatas super.

O kaip dažnai darot tokią aliejaus kaukę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elli* @ 2015 02 03, 13:12)
O kaip dažnai darot tokią aliejaus kaukę? 4u.gif

pries kiekviena plovima sedziu su kitu aliejuku ant plauku. mano megstamiausi
kokosu
avokadu
alyvuogiu
makadamija
jojoba
arganu.

jeigu pradeda slinkti ricinu aliejus ant saknu ir visa nakti laikau.
Atsakyti
Paskutiniu metu labai veliasi plaukai,gal reikės bandyt kokosą,kad padėtų,nes jau baisu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(L@lu @ 2015 02 12, 16:17)
Paskutiniu metu labai veliasi plaukai,gal reikės bandyt kokosą,kad padėtų,nes jau baisu  verysad.gif

Nuo velimosi siulau kokosu, arganu arba makadamijos alieju. Ant sausu plauku, valanda pries plovima. Paskirstote alieju ant plauku, uzssidedate maiseli ir ranksluosti. Valandele ilsites, po to nusiplaunate su sampunu. Vieno karto nepakaks, reikia du kartus paskalauti su sampunu. Po to ant plauku keliom minutem balzama ar kauke. Jeigu tai darysite nors karta per savaite plaukai bus tobuli.

Jeigu aliejus nepatiks siulau isigyti Kallos Latte kauke. Labai geras produktas, didele 1l bonke kurios pakaks metams.efektai wow thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju kokosu alieju nakciai.issitepu gausiai plaukus is vakaro, nueinu miegot,o atsikelus labai lengvai issiplauna, nes jau buna isigere plaukai kiek reikia to aliejaus smile.gif pati geriausia plauku atstatymo priemone thumbup.gif
Atsakyti
Aš ilgą laiką naudojau nerafinuotą šalto spaudimo alyvuogių aliejų, prieš beveik kiekvieną plovimą išsitepdavau ir laikydavau gerą pusdienį, esu naudojus ir argano alieju, bet nepasakyčiau, kad rezultatas buvo stulbinamas... Paskutiniu metu atradau graikinį aliejų, tai plaukučiais labiau patenkinta smile.gif Dar labai smalsu išbandyt kokoso alieju ir girdėjau labai gerus atsiliepimus apie baltajį molį (gasulo molis) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JUM @ 2015 02 15, 22:12)
Aš ilgą laiką naudojau nerafinuotą šalto spaudimo alyvuogių aliejų, prieš beveik kiekvieną plovimą išsitepdavau ir laikydavau gerą pusdienį, esu naudojus ir argano alieju, bet nepasakyčiau, kad rezultatas buvo stulbinamas... Paskutiniu metu atradau graikinį aliejų, tai plaukučiais labiau patenkinta smile.gif Dar labai smalsu išbandyt kokoso alieju ir girdėjau labai gerus atsiliepimus apie baltajį molį (gasulo molis)  4u.gif

Kur perkate moli?ar galima kur nors internetu?As naudojau paprasta moli, bet labai sausino plaukus.kaip baltas?
Atsakyti
Visiems laikams pamiršau kokosų aliejų - po plovimo jis sustingsta ten kažkur vamzdynuose, aplimpa ir pamažu juos užkemša. blink.gif Nenoriu rizikuot. blink.gif
Atsakyti