Įkraunama...
Įkraunama...

Kokosų aliejus plaukams

QUOTE(ritinelis1 @ 2015 04 15, 07:51)
Bet tikriausiai labai plonu sluoksniu tepate? As vis nenutaikau, vis prisitepu per daug ir paskui vaikstau riebaluota galva  doh.gif

Aš irgi tepu gausiai, šiek tiek mažiau šalia šaknų. Nusiplauna gerai, jei riebesnį aliejų naudoju (pvz. riciną ant galvos odos), tai perplaunu du kartus 4u.gif
Atsakyti
Aciu bandysiu dar karteli!
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 02 20, 14:33)
Man irgi dar nebuvo biggrin.gif kažkur lietuviškai skaičiau (gal sm?) ir amerikietiškam portale, santechnikas pasakojo, ką po žmonos grožio procedūrų ir aliejų naudojimo rado vamzdžiuose biggrin.gif Tai ir susimąsčiau. g.gif  biggrin.gif
Galima nuplauti karštu, bet vis tiek turbūt kažkur sustoja ir kaupiasi. Kai pagalvoji, visą stiklainiuką juk supili pamažu. O ir wow efekto plaukams nepadarė man tas kokosinis. rolleyes.gif  Dabar apsistojau ties arganu, labai patinka  thumbup.gif

Neatrodo labai logiska, juk tokiu atveju turetu kimstis ir virtuves kriaukles, nes plaukami kokie riebaluoti puodai ir pan., o taip neivyksta.
Papildyta:
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 04 15, 08:51)
Bet tikriausiai labai plonu sluoksniu tepate? As vis nenutaikau, vis prisitepu per daug ir paskui vaikstau riebaluota galva  doh.gif

Gal jusu plaukai ploni?
As irgi tepu negailedama, nematuoju, kiek butent, bet is akies ir tikrai ne i mazaja puse smile.gif Kokosu palyginus lengvas, nakciai palieku isteptus ricinos/alyvuogiu aliejaus misiniu (ir oda galvos, ir plaukus per visa ilgi), ryte lengviausiai issiplauna (plauku 2k.), naudoju paprasta sampuna, bet bandziau ir su ekologisku - abiem atvejais teigiamas rezultatas. Po to dar kauke uzdedu (ne eko), jokio riebalavimosi nebuna.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 04 16, 16:17)
As irgi tepu negailedama, nematuoju, kiek butent, bet is akies ir tikrai ne i mazaja puse smile.gif Kokosu palyginus lengvas, nakciai palieku isteptus ricinos/alyvuogiu aliejaus misiniu (ir oda galvos, ir plaukus per visa ilgi), ryte lengviausiai issiplauna (plauku 2k.), naudoju paprasta sampuna, bet bandziau ir su ekologisku - abiem atvejais teigiamas rezultatas. Po to dar kauke uzdedu (ne eko), jokio riebalavimosi nebuna.

Aš naudoju mišinį su kokosų aliejum, dar įdedu ricinos aliejaus, laikau ne daugiau kaip 3 val., kai turiu galimybę plauti ryte - ir per naktį, nu bet niekaip neišplaunu per 2 k. unsure.gif Jau taip nervina doh.gif Po paskutinio karto sakiau, kad mesiu šitą terlionę, nes susinervinau, kai išdžiūvus plaukams pamačiau, kaip atrodo. Bet taip atrodo, kad vietom geriau išplauta, vietom ne (tarkim, tose vietose, kur paprastai ir riebaluotis pradeda). Plaunu ir ekologiškais, ir ne. Nors efektas geras rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 17, 10:44)
Aš naudoju mišinį su kokosų aliejum, dar įdedu ricinos aliejaus, laikau ne daugiau kaip 3 val., kai turiu galimybę plauti ryte - ir per naktį, nu bet niekaip neišplaunu per 2 k.  unsure.gif Jau taip nervina doh.gif Po paskutinio karto sakiau, kad mesiu šitą terlionę, nes susinervinau, kai išdžiūvus plaukams pamačiau, kaip atrodo. Bet taip atrodo, kad vietom geriau išplauta, vietom ne (tarkim, tose vietose, kur paprastai ir riebaluotis pradeda). Plaunu ir ekologiškais, ir ne. Nors efektas geras  rolleyes.gif

Ricinos aliejus labai tirštas ir klampus, pasistenkit jo netepti ant plaukų viršugalvy, tik plaukų galiukus ir nebent pačią galvos odą. Man ricina išsiplauna, bet po jos plaukai ganėtinai greitai vėl susiriebaluoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 04 17, 12:44)
Aš naudoju mišinį su kokosų aliejum, dar įdedu ricinos aliejaus, laikau ne daugiau kaip 3 val., kai turiu galimybę plauti ryte - ir per naktį, nu bet niekaip neišplaunu per 2 k.  unsure.gif Jau taip nervina doh.gif Po paskutinio karto sakiau, kad mesiu šitą terlionę, nes susinervinau, kai išdžiūvus plaukams pamačiau, kaip atrodo. Bet taip atrodo, kad vietom geriau išplauta, vietom ne (tarkim, tose vietose, kur paprastai ir riebaluotis pradeda). Plaunu ir ekologiškais, ir ne. Nors efektas geras  rolleyes.gif

Ricina naudokite ant galvos odos, plaukai tada greiciau auga, mazau slenka. Ant viso ilgio ir galiuku netekite, ten naudokite kokosu.Ricina sausina plaukus, as kai dar nebuvau patyrusi alieju maniake naufojau ant viso ilgio tai reikejo gabala nukirpti biggrin.gif
Atsakyti
Mano plaukai irgi labai mėgsta kokosų aliejų thumbup.gif aš prieš plaudama galvą ištepu visus plaukus ir palaikau kokią valandėlę, po to tokie švelnūs, glotnūs lieka, ir tas švelnumas laikosi kelias dienas, kai šiaip kitos plaukų kaukės man tik tam vienam kartui duoda rezultatą.
Atsakyti
QUOTE(trysduvienas @ 2015 04 30, 21:01)
Mano plaukai irgi labai mėgsta kokosų aliejų thumbup.gif aš prieš plaudama galvą ištepu visus plaukus ir palaikau kokią valandėlę, po to tokie švelnūs, glotnūs lieka, ir tas švelnumas laikosi kelias dienas, kai šiaip kitos plaukų kaukės man tik tam vienam kartui duoda rezultatą.

Man irgi! Kokosu aliejus tikrai daro savo smile.gif plaukai atrodo sveiki ir grazus
Atsakyti
Kokosu mylejotos gal pasidalinam plaukuciu nuotraukomis?
Atsakyti
Turiu klausimų aliejų ant plaukų tepančioms nakčiai. Kiek jo reikia tepti? Kaip išvengti patalynės išterliojimo? Ar reikia tepti ne tiek daug, ar tepate tikrai daug ir galvą apsirišate pvz. skara?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 04 16, 16:17)
Kokosu palyginus lengvas, nakciai palieku isteptus ricinos/alyvuogiu aliejaus misiniu (ir oda galvos, ir plaukus per visa ilgi)

QUOTE(Alls @ 2015 06 04, 08:18)
Turiu klausimų aliejų ant plaukų tepančioms nakčiai. Kiek jo reikia tepti? Kaip išvengti patalynės išterliojimo? Ar reikia tepti ne tiek daug, ar tepate tikrai daug ir galvą apsirišate pvz. skara?

man irgi smalsu kaip jus miegat su aliejum istepta galva? nepermirksta patalyne ir pagalve? ax.gif
Atsakyti
aš rankšluostį dedu ant pagalvės ax.gif
Atsakyti