Įkraunama...
Įkraunama...

Kokosų aliejus plaukams

QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 19, 12:06)
Kur perkate moli?ar galima kur nors internetu?As naudojau paprasta moli, bet labai sausino plaukus.kaip baltas?

pati dar nepirkau, bet draugė negali atsidžiaugt rezultatais, tiek plaukų, tiek odos būkle, tai gundausi ir aš 4u.gif

internetu čia galima, nežinau ar čia pigu, ar brangu...

http://naturela.lt/gasulo-molis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 02 19, 21:52)
Visiems laikams pamiršau kokosų aliejų - po plovimo jis sustingsta ten kažkur vamzdynuose, aplimpa ir pamažu juos užkemša. blink.gif Nenoriu rizikuot. blink.gif

g.gif man taip dar nebuvo. Gal tiesiog po to i vamzdzius karsto vandenio pilti reiketu? Kokosu aliejus tai mano favoritas, bet paskutiniu metu naudoju daug kitu. Ypac patinka jojoba ir makadamija.
Atsakyti
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 20, 13:23)
g.gif  man taip dar nebuvo. Gal tiesiog po to i vamzdzius karsto vandenio pilti reiketu? Kokosu aliejus tai mano favoritas, bet paskutiniu metu naudoju daug kitu. Ypac patinka jojoba ir makadamija.

Man irgi dar nebuvo biggrin.gif kažkur lietuviškai skaičiau (gal sm?) ir amerikietiškam portale, santechnikas pasakojo, ką po žmonos grožio procedūrų ir aliejų naudojimo rado vamzdžiuose biggrin.gif Tai ir susimąsčiau. g.gif biggrin.gif
Galima nuplauti karštu, bet vis tiek turbūt kažkur sustoja ir kaupiasi. Kai pagalvoji, visą stiklainiuką juk supili pamažu. O ir wow efekto plaukams nepadarė man tas kokosinis. rolleyes.gif Dabar apsistojau ties arganu, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2015 02 20, 14:33)
Man irgi dar nebuvo biggrin.gif kažkur lietuviškai skaičiau (gal sm?) ir amerikietiškam portale, santechnikas pasakojo, ką po žmonos grožio procedūrų ir aliejų naudojimo rado vamzdžiuose biggrin.gif Tai ir susimąsčiau. g.gif  biggrin.gif
Galima nuplauti karštu, bet vis tiek turbūt kažkur sustoja ir kaupiasi. Kai pagalvoji, visą stiklainiuką juk supili pamažu. O ir wow efekto plaukams nepadarė man tas kokosinis. rolleyes.gif  Dabar apsistojau ties arganu, labai patinka  thumbup.gif

Pabandykite makadamijos ir jojoba. Patiks.Efektai super thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, gal ir pabandysiu ax.gif
Atsakyti
As pradejau nuo kokosu aliejaus. Rezultatai buvo super bet plaukai tikriausiai priprato. Dabar naudoju jojoba ir makadamija aliejukus. bet labai noriu grizti prie kokosu.Ar kuri esate bandziusi jojoba alieju?
Atsakyti
QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 23, 13:38)
As pradejau nuo kokosu aliejaus. Rezultatai buvo super bet plaukai tikriausiai priprato. Dabar naudoju jojoba ir makadamija aliejukus. bet labai noriu grizti prie kokosu.Ar kuri esate bandziusi jojoba alieju?

As naudoju jojoba. Labai geras aliejukas. Ir veidui ir plaukams.
Atsakyti
as irgi pries galvos plovima valanda ar kiek iseina issitepu kokosu aliejum plaukucius ir veliau iprastai isplaunu. paprasta, bet puiki priemone.
Atsakyti
QUOTE(asrugile223 @ 2015 04 13, 23:51)
as irgi pries galvos plovima valanda ar kiek iseina issitepu kokosu aliejum plaukucius ir veliau iprastai isplaunu. paprasta, bet puiki priemone.

Kokosu aliejus man tikrai isgelbejo plaukus. Dabar visos drauges naudoja biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif man kokosu irgi pats pats mylimiausias. O kokios firmos perkate?
Atsakyti
QUOTE(asrugile223 @ 2015 04 13, 23:51)

Bet tikriausiai labai plonu sluoksniu tepate? As vis nenutaikau, vis prisitepu per daug ir paskui vaikstau riebaluota galva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2015 04 15, 09:51)
Bet tikriausiai labai plonu sluoksniu tepate? As vis nenutaikau, vis prisitepu per daug ir paskui vaikstau riebaluota galva  doh.gif

As tepu gausiai man labai gerai isigeria jis. O nusiplauna lengvai sampunu netgi vaikisku arba babuska agafija.Tik reikia kelis kartus nuplauti. As viena karta palaikau putas minute ar dvi ir nuplaunu. Tikrai nusiplauna.
Atsakyti