Įkraunama...
Įkraunama...

Kokosų aliejus plaukams

O sakykit, ar yra kokosų aliejus kam nors sausinęs plaukus?
Kažkur skaičiau, nors man atrodo visiška nesąmonė, bet visgi įdomu, gal ir taip būna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(She_Wolf @ 2015 06 04, 15:18)
aš rankšluostį dedu ant pagalvės  ax.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi supinu plaukus į kasą, kad veidas neišsiterliotų, ir miegu ant rankšluosčio. Tik jau reikia progą nutaikyt, kai viena miegi (aš tepu linų aliejų, kuris šiaip baisiai dvokia žuvim) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2015 06 04, 15:58)
drinks_cheers.gif Aš irgi supinu plaukus į kasą, kad veidas neišsiterliotų, ir miegu ant rankšluosčio. Tik jau reikia progą nutaikyt, kai viena miegi (aš tepu linų aliejų, kuris šiaip baisiai dvokia žuvim) biggrin.gif

kaip patinka linu aliejus? ar jauciasi poveiki?
Atsakyti
QUOTE(murmet @ 2015 06 04, 15:30)
Kažkur skaičiau, nors man atrodo visiška nesąmonė, bet visgi įdomu, gal ir taip būna? rolleyes.gif

bent jau man kirpėja patarė nelaikyti aliejų ant plaukų visai nakčiai, nes plaukai per visą naktį nekvėpuoja, ko pasekoje kartais ne visai tą rezultatą galimą išgauti, kurio norisi. Tad laikosi jos nurodymų: aliejumi plaukus ištepu ir palaikau 1-2 valandas, paskui išplaunu. viskas thumbup.gif
Atsakyti
Bent jau man kokosų aliejus nelabai, plaukai tik pučiasi ir atrodo kaip šiaudai, naudoju kitus aliejus , kurie labiau pamaitina.
Atsakyti
QUOTE(murmet @ 2015 06 04, 12:30)

man nuo kokosų aliejaus irgi pučiasi plaukai, labiau patinka alyvuogių aliejus ax.gif o kokosų labai patinka kūnui ax.gif
Atsakyti
nemažai domėjausi kaip čia yra su tuo kokosų aliejumi, tai daug kur rašo, kad kokosų aliejus netinka toms, kurių plaukai turi pakankamai proteinų, tokiu atveju aliejus tiesiog suteikia jų perteklių, dėl to pasidaro kaip šiaudai smile.gif
aš irgi pasilikau jį kūnui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(murmet @ 2015 06 04, 14:30)

As irgi esu skaiciusi, kad sausina, bet asmeniskai sito nepastebejau, bet dazniausiai maisau ji su alyvuogiu ar ricinu aliejum, vieno netepu.
Atsakyti
Mano pastebėjimai ax.gif kuo kokybiškesnis aliejus, tuo plaukai puikiau atrodo thumbup.gif esu bandžiusi aliejų iš maximos, tai tik sausėjo ir šiaušėsi....
Atsakyti
Nuo kokosų aliejaus man irgi pradėjo šiauštis plaukai, tiksliau jie man visad tokie ir aliejus nebepadeda doh.gif Pirmą kartą panaudojus argano aliejų plaukai idealūs buvo: neapsunkę, glotnūs, švelnūs. O po to vėl istorija ta pati: plaukai šiaušias kaip visada, nors tą patį argano aliejų naudoju doh.gif praradau jau viltį susitvarkyt plaukus unsure.gif
Atsakyti
visas google mirga nuo to,koks geris yra kokosu aliejus plaukams. bet neseniai buvau radus aprasyta, kad sis aliejus visai netinka jiems, nes atidaro plauko zvynelius. man asmeniskai irgi jis netiko.
Atsakyti
kuo skiresi rafinuotas nuo nerafinuoto aliejaus ,ar rafinuotas tinka palukams
Atsakyti