Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Tikiuosi tokios temos nebuvo, liktais nemačiau smile.gif

Aš labai noriu pradėti laikytis dietos ir sulieknėti jau apie pusmetį, bet niekaip negaliu...Jaučiu, kad trūksta kažkokio stimulo, variklio...Vis sakau sau "rytoj pradėsiu" ir nepradedu sad.gif Kai man buvo 17-18 metų, kažkodėl buvo viskas daug lengviau, buvau numetus net 10 kg, svėriau 49 kg....Ir ilgai taip laikiausi..O dabar sveriu apie 58-59 kg ir negaliu numesti nei kilogramo. Bet napasakyčiau, kad nebeturiu valios, tik ji pasireiškia kituose dalykuose- darbas, mokslas ir tt...

Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėt kuo daugiau priežasčių ir jus stimuliuojančių, vedančių prie tikslo dalykų...

Pvz toks stimulas, kaip "Įlįsti į 36 dydžio kelnes" manęs nebeveikia, nors anksčiau veikė... g.gif Manau, kad Jūs jau tikrai žinosit ką pasūlyti smile.gif
Atsakyti
as esu lengvam soke kai pamaciau save po gimdymo ir prisiminiau kokia buvau iki nestumo. supratau, kad tada galejau sau leisti nors ir nuoga gatvemis vaiksciot tongue.gif bet prisiminimai ir palyginimai neveike.
pradejau baisiai kompleksuoti ir jei koks vyriskos lyties atstovas atkreipdavo i mane demesi, as jo nesuprasdavau. galvodavau, kad jis turbut is manes tyciojasi doh.gif bet ir tai nepadejo.
spintoje voliojasi daugybe mano rubu kai dar i juos tilpdavau...bet ir vel nepadejo, nes nusipirkau sau grazesniu ir siuolaikiskesniu g.gif
o kas gi padejo?? - as noriu vel grozetis savo atvaizdu veidrodyje, noriu vel isdydziai eiti gatvemis, noriu kad ir vel bet koks drabuzis ant manes graziai atrodytu, o nereiketu drabuziu pagalba slepti trukumus ir dar as noriu, kad kaikas pradetu nagus grauztis ir seiles varvinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 10 liepos 2005 - 20:18
Aš irgi papasakosiu kodėl pradėjau laikytis dietų. Sveriu labai daug, tikrai labai:( Ir dešimt metų kovoju su viršsvoriu, tad vieną dieną nutariau, kad gal gana NORĖTI būti lieknai, ir reikia pradėti veikti. Tad pasižiūrėjau į savo lieknų draugių nuotraukas, pagalvojau, o kuo jau aš kitokia...Tai stimulas:) Be to, manau sulieknėjus galėsiu AŠ rinktis vaikinus, o kol kas jie manęs net nesirenka:) Štai taip:)
Svarbu vieną dieną supykti, užsispirt, ir pradėt:)
Sėkmės:)
Atsakyti
mano stimulai liekneti yra keli: ilgalaikaii ir trumpalaikiai:

1. visa gyvenima visur budavau storiausia, darzelio grupeje, mokykloje, universitete, vakarelyje, naktiniame klube, tad tiesiog noriu nebuti storiausia, nors ir nenumetusi svorio nebucaiu storiausia ( gyevnu USA) smile.gif

2. noriu gerai jaustis su maudymosi kostiumeliu

3. noriu, kad virssvoris nekenktu mano sveikatai;

4. turiu susitikti 2 drauges po menesio, kuriiu nemaciau 3 metus ir su kuriomis gyvendama buvau pati storiausia, nors visos buvom panasaus ugio, tad si karta as noriu buti ploniausia smile.gif

5. noriu graziai atrodyti savo vyrui, nors jam buvau grazi ir kai sveriau 20 kg daugiau smile.gif
Atsakyti
oman kudinimasis vistik labiausiai del drabusiu... pradejau pavydet, kad panos gali vaiksciot su supermini ir atrodyt nuostabiai, o jei as anksciau buciau uzsidejus, prajuokinciau visa pasauli, todel supratau kad iki galejimo apsirengti beleka man reikia numesti palyginus tiek nedaug, todel viena diena susiemiau ir sulieknejau (cia jau ne per diena, per 6 menesius)
Atsakyti
Manos stimulas vienas: noriu patikti pati sau. Niekada nebuvau stora, atvirkščiai - per plona, todėl vieną dieną suprasti, kad spaudžia mylimos kelnės, nespaudusios 10 metų, man buvo šokas... Dar vienas stimulas: matau, kaip dabar sporto salėje plūkiasi mano pensininkė mama, bandydama numesti 10 kg... Nenoriu taip apaugti, nenoriu būdama 60-ies susigriebti, kad apstorėjau, noriu visą laiką išlaikyti tą dovaną, kurią turiu nuo gimimo - lieknumą, o tam tereikia kartais save pasverti ir priekabiai apžiūrėti veidrodyje, kad matyčiau - jau jungti pavojaus sireną, ar dar ne. Na, o tada pagal situaciją: mažiau maisto, sveikesnis maistas, daugiau sporto... smile.gif
Atsakyti
mano stimulas liekneti buvo labai paprastas - per nestuma priaugti papildomi kg trukde gyventi normaliai (drabuziai, isvaizda ir pan.), todel ir baigusi maitinti sunu krutimi susigriebiau ir numciau siek tiek tu nereikalingu kg..... o siaip man pagrindinis stimulas sukusti anksciau budavo tik nepasitenkinimas savo isvaizda, ne kazkokie vyro ar draugiu pastebejimai, tiesigo nepatikau sau ir tiek, o kai sau nepatinki, manau ir kitiems nelabai smile.gif
manau, didelis virsvoris - tai pirmiausia didziulis blogis del sveikatos, na o keli nereikalingi kg - tik padailinimas kuno formu
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Noriu ilisti i savo rubus,kuriuos pirkau pries nestuma ax.gif
Noriu buti liekna mama ax.gif
Noriu buti liekna zmona biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif nes labai noriu nors kartą, po n- metų, apsiregti atskirą maudymuką blush2.gif
4u.gif nes noriu nešiot aptemptus rūbus ir kad nekarotų rinkės blush2.gif
4u.gif nes noriu pati sau patikti blush2.gif
Atsakyti
Na, mano stimulai keli:
1. tikrai ne visus rūbus galiu rengtis. Trumpesniems kojos per storos, grežesnei palaidinei - irgi pilvukas maišo. Taigi, noriu rengtis taip kaip aš noriu, o ne kaip figūra leidžia:)
2. Šiuo metu nešioju breketus, kurios nuims už poros mėn. Taigi, įsivaizduoju kaip pasirodysiu draugams ir klasiokams kurie manęs seniai nematė visa graži smile.gif
3. PAsiruošimas vestuvėms... noriu būt gražiausia smile.gif
4. Toje srityje kur dirbtu - grožis lemia nemažai... ypač kai klientai vyrai (esu projektų vadovė). Tai kaip ir sėkmė darbe....
5. Pametant svorį matau kaip gražėja bruožai ir mažiau dažytis reikia, ir akys spindi ir t.t.

Aišku, galima sakyt, kad ir dėl sveikatos, bet... dar nebuvau tiek stora, kad kenktų sveikatai.... Tiesiog vien dėl estetinio vaizdo. Man pasidarė nebegražu lašinukai ir kažkaip kai pradėjau sveikau maitintis viskas gaunasi natūraliai biggrin.gif
Atsakyti
stimulas ilist i savo drabuzius normalius ir susidraugaut su veidrodziu beigi staigus suvokimas kad as stora stora stora
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2005 07 15, 09:35)
4u.gif nes labai noriu nors kartą, po n- metų, apsiregti atskirą maudymuką blush2.gif
:

as taippogi noriu nesioti savo sexi bikini, vakscioti namuose su trumpais sortukais
Atsakyti