Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Na, mano stimulas irgi turbut butu del saves pacios..tikrai ne del kitu. Yra zmoniu, sakanciu, kad as jiem pati graziausia pasaulyje, kad nereikia numesti nei vieno kg....bet as pati negaliu i save ziuret (sveriu ~74-75kg, ugis 172cm).
O as tiesiog noriu del saves, del to, kad galeciau graziai, stilingai rengtis...
Man buna taip apmaudu ir pikta kartais ziuret i panas, turincias grazias figuras ir taip neskoningai apsirengusias.....visad pagalvoju: Dieve, tureciau tokia figurele, as taip apsirengciau, kad visi is koto isvirstu....
Dabar neseniai nusipirkau dzinsus...mazesnius nei man reiektu...tiesiog pamaciau ir jie man ziauriai patiko! Uzsitempiu ant saves siaip taip, bet uzsisegti neina..sad.gif
Tai va, jei jau taip sukonkretint, tai mano stimulas butent siuo momentu - dzinsai ax.gif
Atsakyti
dar viena priezastis, vercianti mane zutbut sulieknet:po menesio is uzsienio grizta brangiausiaisis o as noriu ji pasitikti grazi tongue.gif
Atsakyti
Noriu būti graži mama ir žmona.
Noriu apsirengti taip kaip visada rengdavausi.
Tiesiog VĖL NORIU BŪTI LIEKNA cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo estrella: 14 rugpjūčio 2005 - 20:11
labai noriu nesioti tai kas man patinka, o ne tai kas tinka pagal figura cry.gif

noriu, kad pasakytu: "kokia tu liekna ir kaip graziai atrodai".

noriu, kad mama pasakytu: "tavo figuryte liuks, ne taip kaip anksciau"(man tai labai svarbu, nes pradedu kompleksuoti del svorio, tiksliau pasakius- ne pradedu, o jau senokai kompleksuoju. ir prie to prisidejo mano mama, nors as ja labai myliu ir gerbiu, bet as savo vaikui nevaryciau komplekso del svorio.)

noriu, kad kaikas pasakytu: "wow... thumbup.gif "

labai jau daug tu noru, bet del ju issipildymo verta pasistengti...
Atsakyti
Man stimulas, kai į miestą išeinu su savo lieknąja drauge, ji matuojasi vaikiškus drabužius, o aš neįsibruku net į stiliovesnius džinsus. Nu grįžtu ir tariu sau, viskas stengsiuos, mesiu svori ir nebenoriu daugiau saldumynų. Sunku, bet ryžto kupina žvelgiu į '' kūdesnę'' ateitį. bigsmile.gif
Atsakyti
Dėl savęs ir tik dėl savęs- kad gerai jausčiausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu sulieknėti dėlto:
1.kad labiau pasitikėčiau savimi.
2.kad pati sau atrodyčiau graži,tada ir kitiems būsiu graži.
3.kad galėčiau nešioti visus drabužius,kokie tik man patinka.

Va taip va bigsmile.gif
Atsakyti
noriu sau patikti, noriu nesioti drabuzius ne tuos kurie man tinka, o tuos kurie patinka, noriu, kad butu susiraukslejusi odute ant pilvuko, kai atsisedu, o ne baranka... bigsmile.gif
Atsakyti
Nes noriu buti grazesne dviems zmonems - sau ir savo vyrui ax.gif
Nes noriu lengviau uzsiristi batu raistelius
Nes esu egoiste ir man patinka,kai zmones manim gerisi
Nes noriu pazvelgusi i veidrodi sau nusisypsoti, o ne pamaigyti kazkelinta baranka lotuliukas.gif
Nes esu kritiska ir gatvej i storuliukus paziuriu su mintim,kad "Jetus, nu negaletum pasikudinti" ir nenoriu,kad kazkas i mane ziuretu su tokiom mintim

Vat kiek priezasiu,dar galeciau sukurti,bet esme tame, kad noriu but kuda, nes man tai grazu blush2.gif
Atsakyti
o as jau saves pradedu nebemyleti ir tai jau baisu... Todel verkiant reikia atsikaratyti tu prakeiktu kilogramu. O ju pas mane kur kas daugiau negu pas daugeli cia rasanciu... 4u.gif
Atsakyti
JaHarta - manau,turint tik 58-59kg tikrai gali pritrūkti motyvacijos lieknėti. Bent jau man pačiai visada yra tam tikra riba, kurią turiu pasiekti, kad susiimčiau. Pvz. dabar rsveriu ~62kg, bet, kadangi mano ūgis - 180cm, nors ir kartoju sau, kad laikas suimti save į rankas, labai retai tai pavyksta padaryti, kol nepriaugu iki 64kg.
Kitavertus, didesnė motyvacija atsiranda ir esant šiltiems orams (pavasarį-vasarą), kai negali pasislėpti po šiltu megztiniu ar žieminiu paltu.
Kažkuri prieš tai paminėjo, kad ir smileysex.gif "be rinkių ant pilvo" yra malonasnis - tikra tiesa.. blush2.gif
Ir visos išvardintos priežastys taip pat yra svarios: tinkantys rūbai, pasididžiavimas prieš drauges ir ne tik wink.gif, tiesiog buvimas savimi patenkintai 100% Sėkmės tau, visoms ir man pačiai 4u.gif
Atsakyti
O as noriu, kad mane ant ranku nesiotu...... ax.gif ir noriu, kad mano kunas nuo manes neatsiliktu, kai sokineju blush2.gif
Ir dar noriu nesioti bikini ir, kad pliaze vaikai, nesakytu: ziurek mamyte, kokia stora teta.....

Atsakyti