Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nes daviau pazada vyrui... wub.gif o jam duoti pazadai yra labai svarbus ir skatina mane nesustoti, nors ir zinau, kad jis nieko nesakytu, jei suklupciau. Bet taip noriu buti jam pati graziausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbulienė @ 2011 01 30, 18:31)
Gera tema  bigsmile.gif
Esu iš tų,kurios tikslą pasiekė (bet tobulumui ribų nėra  tongue.gif ).Numečiau 30 kg ansvorio...
O dabar į temą.Dėl ko lieknėjau?Ogi dingo pasitikėjimas savimi,visiškai...Kadais mėgdavau išsišokti ir panašiai..buvau visad veiksme,o likau pilka pelytė,užsidariusi tarp keturių sienų  doh.gif
Su kiekvienu numestu gramu grįžo pasitikėjimas  biggrin.gif

as irgi pritariu, per 10metu priaugo gal koki 10 kilogramu nuo savo buvusio normalaus svorio ir pasitikejimas savimi smarkiai krito...
Atsakyti
Mano motyvacija susideda is keliu dalyku:)
1. MEILE SAU. anksciau nebuvau storuliuke, gal ir pasikelusiai nuskambes, bet save labai mylejau ir atvaizdas veidrodyje buvo "geras draugas". O dabar veidrodis reikalingas tam, kad lygiai makiazo pagrinda uzsitepciau ir tuso sepeteliu akiu neissibadyciau lotuliukas.gif
2. NORIU BUTI GRAZI! man atsibodo buti simptisko veido mergina.
3. LIEKNA ZMONA. Nors vyras sako, kad ir tokia mane myli, bet zinau, kad jam patinka lieknos ir siaip jis mane vadina ''mazas'', o siuo metu kaip minimum jauciuosi begemotas biggrin.gif
4. DRABUZIAI. noriu uzsidejus aptempta suknele nematyti ''meiles rankenu'' lotuliukas.gif
hmm kas dar kas dar g.gif
5. ATSIKRATYTI GEDOS JAUSMO. dazanai atsisakau susitikimu su senai matytais zmonemis, nes geda pasyrodyti... taip pat su vyro draugais buna tokie susibegimai kas kelis menesius (vynas, uzkandziai ir t.t), as nenorom vaziuoju nes man GEDA... blush2.gif
va dar viena sugalvojau smile.gif
6. VALGYT RAMIA SIRDIM. per koki baliu kai kurie atrodo seka kiek as galiu suvalgyti, o tai irgi ne itin malonus jausmas... blush2.gif

Ikvepimo motyvacijai semiuosi is ivairiu video blogu (youtube), forumu ir straipsniu su sekminga kova pries riebaliukus smile.gif
Atsakyti