Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
ai prisipazinsiu, as baisiai itakota masines kulturos- fashion tv ir glianciniu zurnalu
Atsakyti
turiu kruva nuostabiu mylimu drabuzeliu, apnuoginanciu pilvuka, kuris dabar siaubingas cry.gif cry.gif
tai va - noriu ir vel tuos drabuzelius panaudoti ax.gif
Atsakyti
Noras dailiai rengtis ir gerai jaustis apsirengus man labai didelis stimulas ploneti. Anksciau man patiko platus beformiai drabuziai, man tiesiog atrode, kad taip grazu. Dabar noriu rengtis taip, kad isryskinciau savo formas, rengtis, kad man paciai butu malonu jaustis su tuo drabuziu.
Taciau pats didziausias man akstinas ploneti - tai gera savijauta. Kai paploneju, tai iskart jauciasi, kad lengviau vazinejasi su dviraciu, zodziu geresne forma. Man svarbu investuot i savo sveikata.
Atsakyti
Aš irgi noriu sulieknėt 4u.gif Dėl visų aukščiau paminėtų priežasčių. Ir dar anądien specialiai nusipirkau tokį laaaaaaaaabai gražų džinsinį švarkelį. Nesueina jis man beveik per sprindį blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai va, rudenį norėčiau juo pasipuošt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 07 14, 23:21)
oman kudinimasis vistik labiausiai del drabusiu... pradejau pavydet, kad panos gali vaiksciot su supermini ir atrodyt nuostabiai, o jei as anksciau buciau uzsidejus, prajuokinciau visa pasauli, todel supratau kad iki galejimo apsirengti beleka man reikia numesti palyginus tiek nedaug, todel viena diena susiemiau ir sulieknejau (cia jau ne per diena, per 6 menesius)

QUOTE(Medeina @ 2005 07 15, 11:35)
4u.gif nes labai noriu nors kartą, po n- metų, apsiregti atskirą maudymuką blush2.gif
4u.gif nes noriu nešiot aptemptus rūbus ir kad nekarotų rinkės blush2.gif
4u.gif nes noriu pati sau patikti blush2.gif

va, pas mane stimulas lygiai toksai pats. noriu atrodyti normaliai ir nebijoti uzsideti sijoniuko, nes kazkaipo nera tolko, kai leskos storiausios... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2005 07 15, 09:49)
Noriu ilisti i savo rubus,kuriuos pirkau pries nestuma ax.gif
Noriu buti liekna mama ax.gif
Noriu buti liekna zmona biggrin.gif

Super thumbup.gif ir mano tokia nuomuonė, ypač kai vaiką vedi į treniruotę o ten vien lieknos ir madingos mamytės ateina tada ir kyla didelis noras sukūsti.
Atsakyti
mano svarbiausias lieknėjimo stimulas patikti sau ir gerai jaustis,nes kai tik pastorėju būnu pikta ir be nuotaikos,niekur nenoriu eiti ar pirkti kąschmoll.gif , kai sukūstu tai būnu savim labai patenkinta thumbup.gif beja nežinau kodėl,bet tada atsiranda noras dažniau smileysex.gif ,nes jaučiuosi lengva ir...
nors vyras nieko nesako,bet manau beveik visiems vyras vistiek gražesnės lieknesnės moterys(nekalbu apie manekenes tongue.gif )
taip pat daug gražiau atrodo drabužiai wub.gif
O mamytės,kurios pagimdžiusios ir rūpinasi savim išvis thumbup.gif
Atsakyti
Mano stimulai:
1. Geriausiai veikia ėjimas i pardes - nu nepatinka man kai paėmus drabužį pasimatuot, reikia prašyt pardavėjos kad atneštų didesnį dydį doh.gif .. O su kaikuriais gražiais madingais rūbeliais atrodau klaikiai. Tai vat nueinu i pardę, pasisukioju kabinoj ir išeinu turėdama didelį stimulą plonėti smile.gif
2. Noriu būti pati gražiausia savo vyrui. Ji sako kad aš jam graži visokia ir tt ir tt, bet aš noriu būti graži liekna jo žmona, kad jis manimi ištiesų didžiuotųsi smile.gif
3. Noriu būti graži sau. Tiesiog aš žymiai geriau jaučiosi sverdama ~60kg, nei ~70kg biggrin.gif . Ir manau kad tai prideda pasitikėjimo savimi.
4. Nenoriu kad nuvažiavus pas mamą ar pas kokius gimines, tetulytės sakytų - o kokia pagražėjus, žandukai papilnėję gun_rifle.gif
5. Nenoriu gėdytis eiti į pliažą.
6. Nenoriu kad kas už akių svarstytų ar aš kartais dar ne nėščia biggrin.gif
nu ir panašiai smile.gif
Atsakyti
Nius aš irgi dėl savęs. Noriu sau patikti biggrin.gif Bet pagalvojus tai gal vistiek įtakoja aplinkiniai blink.gif Galvoji kaip atrodysi, ką žmonės pasakys? Tikiu, kad yra žmonių kuriem visiškai "dzin" ką galvoja kiti, bet aš ne iš tokių.
tai va, kai renkuos naujus drabužius, nesiryžtu nusipirkti baltų kelnių (nors laaaabai patinka), kokių super džinsiukų (bijau kad labai aptempti ir storins), pliaže norėčiau būti su bikini, bet .....(gal kitą vasarą) biggrin.gif . tai tikriausiai mano stimulas dėl savęs, kad galėčiau jaustis thumbup.gif, rengtis ką panorėjus ir nekompleksuoti tongue.gif
Eh, dar 4 kg iki pilnos laimės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik dėl savęs, nes iš aplinkinių neišgirdau nė vieno blogo žodžio dėl savo svorio. Labai jau sunku nešioti tuos nereikalingus kg, blogai jaučiuosi, jie man trukdo.
Atsakyti
noriu bet kokioje kompanijoje jaustis laisvai ir nesioti drabuzius, kokie man patinka, o ne i kuriuos ilendu blush2.gif
Atsakyti
Stimulų nemažai:
1. noriu vėl išgirst iš aplinkinių "o, kokia tu sukūdus, pagražėjus"
2. noriu girdė ir toliau iš greit būsimo vyro, kad liemuo namo laibesnis, rankos plonesnės ir t.t. ir, kad aš pati gražiausia mirksiukas.gif
3. noriu rinktis drabužius ir nesibaimint, kad į juos netilpsiu
4. noriu jaustis savimi užtikrinta

4u.gif
Atsakyti