Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(solo @ 2008 07 24, 22:01)
Na jau ne  cool.gif

Niekada nebusi tokia, kokia nori, jei nemokesi myleti saves tokios, kokia esi mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu drauge, kuri taip pat norejo suliekneti. Daugiausia del to, kad nesurasdavo drabuziu. Todel viena diena nuejom abi i parduotuve ir ji nusipirko keliais dydziais mazesne bliuskute, kurios kaina sieke 100lt. Ji pasake, kad dabar tures stimula, nes kitaip butu veltui ismesti pinigai. Todel laikesi dietos. Ir po keliu menesiu vuolia. Ji itilpo i ta bliuskute. Perskaiciusi sia tema nusprendziau kad ir man jau laikas imtis priemoniu, todel manau darysiu taip kaip mano drauge.
Atsakyti
Motyvacija labai svarbi, aš noriu išmokti saikingai maitintis, tuo pačiu atsikratyti 3kg, bet niekada nesugebėčiau sukūdėti dėl mažo rūbo g.gif
Atsakyti
Rubas buvo papildomas stimulas, nes kaip kazkas rase,kad ir zinat jog sveikata streikuoja, sau nepatinki ir t.t vistiek nutruksti nuo grandines. O rubas padejo toliau eiti ir nenutrukti.
Atsakyti
QUOTE(pinkele @ 2008 12 01, 22:22)
Motyvacija labai svarbi, aš noriu išmokti saikingai maitintis, tuo pačiu atsikratyti 3kg, bet niekada nesugebėčiau sukūdėti dėl mažo rūbo g.gif

kai reikia numesti 3 kg ta niekaip neiseitu wink.gif ,o kai eini i parduotuves ir eilini karta gryzti be nieko, nes visi irubai mazi arba palapines tada jau mazesni rubai laaaaaabai didele motyvacija..... tik ne visoms ji suveikia wink.gif ......
Atsakyti
Aš dėl svorio per daug niekada nesijaudinau. Bet kai neseniai užlipau ant svarstyklių ir jos palei 70kg. parodė, tai išsigandau blink.gif Per pusmety 7kg. priaugau blink.gif Nenorėčiau peržengti to 70kg, ir sverti tiek , kiek per paskutinį nėštumo mėnesį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2008 12 09, 11:28)
kai eini i parduotuves ir eilini karta gryzti be nieko, nes visi irubai mazi arba palapines tada jau mazesni rubai laaaaaabai didele motyvacija..... tik ne visoms ji suveikia wink.gif ......

Suveikia tada, kai jau būni kažkiek svorio numetusi - atrodo, nu, dar truputį, tik truputį... O kai ar taip, ar kitaip reikia palapinės... Bent jau man taip buvo. Perverčiau mąstymą ir dabar jau manau, jog pigiau ir paprasčiau nusikratyti poros kg., nei pirkti daugiau medžiagos ar siūtis rūbą pas siuvėją.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 02 10, 10:20)
Suveikia tada, kai jau būni kažkiek svorio numetusi - atrodo, nu, dar truputį, tik truputį... O kai ar taip, ar kitaip reikia palapinės... Bent jau man taip buvo. Perverčiau mąstymą ir dabar jau manau, jog pigiau ir paprasčiau nusikratyti poros kg., nei pirkti daugiau medžiagos ar siūtis rūbą pas siuvėją.

Man stimulas ne rūbai, o tas LENGVUMO pojūtis........... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Komplimentai man varomoji jega testi tai ka pradejau.
Atsakyti
Galiu papasakoti, kas mane paskatino pries metus atsikratyti 17kilogramu smile.gif
1.Kol sedejau namuose (nes auginau vaikeli) saves nemaciau, bet pavasari isvaziavusi i zmones pradejau matyti DAUG graziu ir prisiziurejusiu moteru.
2. Tuomet pamaniau: "Jei jau po dvieju vaiku sugebejau susiimt ir sau irodyt, kad GALIU, tai kodel trecia atzalele galetu man trukdyti???"
3. Uzsimaniau atnaujinti savo garderoba is pagrindu.
4.Norejau buti tokia pat zavi, kaip ir pries dukrytes gimima. Patikti savo vyrui vel ir vel.
5. Tai LABAI SVARBU...Norejau susirasti toki darba, apie kuri seniai svajojau (o tam reikia - nepriekaistingos isvaizdos).
Taigi...visa tai apsvarsciusi TVIRTAI nusprendziau imtis darbo ax.gif
1. skaiciavau kalorijas ir po 18val nevalgiau.
2. viena diena per savaite dariausi iskrovos diena
3. sportavau - atsilenkimai, lanko sukimas, vakuminis masazas.
IR KA TURIU SIANDIEN? wub.gif
1. toki kuna, apie kuri ir svajojau.
2. vyro demesi ir rupesti.
3. drabuzius, apie kuriuos ilgai svajojau
4. savo svajoniu darba 4u.gif wub.gif
SEKMES VISOMS! KAI TVIRTAI ZINOSITE, DEL KO TAI DAROTE, TIK TUOMET PRADESITE VEIKTI. ZMOGUI REIKIA TIKSLU, KAD GYVENTU wub.gif
Atsakyti
Nė velnio netikiu tuo posakiu "ne svoryje laimė". Man laimė visom prasmėm. Tik tada, kai pasiekiu norimą svorį (kuris šokinėja 4kg skirtumu, tačiau puikiai matos) puikiai jaučiuos, kaifas eit apsipirkt. Ir geraisiais gyvenimo periodais sau sakydavau "iki pilnos laimės man reikia tik numest tuos kelis kg". Ir akurat biggrin.gif Nėra vieno stimulo. "Reikia mylėti save tokią, kokia esi"? Ne visai... Bet tik susigyvenimas ir draugystė su savo kūnu yra pirmas žingsnis į sėkmingą svorio metimą.
Atsakyti
mane paskatino lieknieti mano westuwes biggrin.gif nes noriu su westuwine suknele atrodyti graziai 4u.gif kad niekas is sonu nestyrotu biggrin.gif ir nebijociau atsisesti, kad suknele prairs is sonu :S
Atsakyti