QUOTE(bučkis @ 2015 02 25, 08:15)
Cv gali tai ir aprašyti, ne tik pareigas bet ir aprašytio darbo pobūdį - ką konkrečiai darei, kokios buvo tavo užduotys.
taip. ir kai pagalvoju, aš viską turiu. kankinuosi dėl kažkokios neįgyvendintos savirealizacijos, kažkokių savo įsivaizdavimų pasiekimų ir negaliu susitaikyti su tuo kas yra ir gyventi. kitas nė tiek kiek aš nepadaro, bet vaizduojasi labai darąs, svarbus ir reikšmingas. o ko man trūksta - tai pozos "aš geriausia"

o kitas dalykas - aš bijau tų ateinančių 30 metų darbo stažo, kuriuos dar reikia pradirbti. dirbti toje srityje kaip dabar nenoriu, o ko noriu nežinau, nežinau kokių teisingų žingsnių imtis. iš tiesų tai nemoku atpalaiduoti savo galvos nuo kažkokių lūkesčių, įsitikinimų, ir tiesiog gyventi. vis pielinu kiekvieną mielą dieną save, nes man atrodo o gal per tai vistiek kažkada kažkokia išeitis sužibės. susigalvos.
aprašau, bet tas irgi aiškiai neapibūdina visos tiesos. Kiekvienoj įmonėj darbo organizavimas skiriasi, na, sunku paaiškinti.
Manau, kad savirealizacija yra labai svarbu. Žmogus negali egzistuoti šiaip sau. Jam reikia tikslo, motyvacijos gyventi, permainų. Ypač jaunam žmogui, kuris dar mažai patyręs gyvenime. Negalvok apie ateitį, tie 30 metų praeis ir tau nesinervinant. Dirbant, kad ir toj pačioj srity, su metais kažkas keičiasi, ar pati veikla, ar supratimas apie ją, požiūris. Žinoma, kiekvieno svajonė atrasti savo pašaukimą. Bet, žiūrint filosofiškai, tavo vieta yra būtent ten, kur tu esi dabar ir tik iš požiūrio taško skiriasi, ar leisi sau 'išgyventi' esamybę, ar tik galvosi apie kažką kita. Tą ir sau galėčiau pritaikyti, tik tau manau paprasčiau, nes tu turi tą išgyvenimą, veiklą, o aš ne. Ką reiškia pielinti?

Žmogus toks jau yra, kad negali sau leisti atsipalaiduoti ir kažko nebesiekti, nebenorėti, tai prieš jo prigimtį. Kad ir aš, turėjau darbą, gal ir buvau laimingesnė, bet vis tiek buvo aibė dalykų, kuriuos norėjau, bet negalėjau taip imti ir pakeisti. Ir dabar jie yra, bet nustumti į antrą planą. Užtat kažką praradus, pasidaro svarbesni tie pastovūs dalykai, labiau įvertini juos, nes jie išryškėja to, ką praradai fone. Tai artimi žmonės, ramybė gyvenime, sveikata.
Dar tik kelinta diena negeriu vaistų, bet jau sutriko miegas. Ilgai vartausi, rytais anksčiau keliuosi, jaučiuos pavargus. Bet kažkaip labai nepergyvenu, man patinka tai išgyventi. Pradėjau ieškoti pojūčių, pvz. šalčio, baimės. Nemiga, nuovargis irgi pojūtis. Vis geriau nei liūdėti. Pasistengsiu dar pabūti be vaistų, jei per porą savaičių jausiu, kad negerai man be jų, eisiu pas psichiatrę, tegu gal kokius kitus išrašo. Nesijaučiu labai pripratus, bet nebeveikia jie man kaip pirma.
Night, kaip tau mano litanija?

Ne tu viena mėgsti forumą pripilti