QUOTE(bučkis @ 2015 02 09, 15:13)
kapstymaisi po savo mėšlo krūvas jau vemti verčia. ir į sprendimą problemos nebeveda, tai gal geriau ją praignoruoti

Pamiršau, kad tave įkyrios mintys kankina. Tada taip, praignoravimas ar dėmesio nukreipimas tinka.
QUOTE(Night13 @ 2015 02 09, 16:56)
Kaip aš pavydžiu energijos.
Gal kokius vitaminus gerti. Ko gero, jau blogiau, nei man su energija būti negali. Net snukučio kremu neprisiruošiu pasitept... Dirbčiau, taip nebūtų, bet būtų problemos darbe, jau žinau.
Gal rašiau, nepamenu, parsinešus namo, perskaičiau, kad ten Escitalopramas, kažkokiu pavadinimu, kuriuo nesu gėrus. Bet šiaip gėrus gal daugiau nei metus ir su juo pakliuvau į durnių namus. Žvengikė to nepamatė... Pakomentavo jau daug kartų, kad Venlafaxinas nusenęs vaistas. Nors ji pati sakė, kad bandyti mėn., jei nieko linksmo man neatsitiks, tai iš dar kažkokios kitos grupės išrašys. Tik va, kad mažinti ką geriu, kodėl ji man nei sakė, nei išrašė... Dabar galvoju, gal skaito, kad nepadeda, reiškia dzin.
Cymbaltą irgi esu gėrus, bet trumpai, sako, jis labai lengvas. Tai še tau. Nors aš tik nuo V ir esu jautus lomkes iš visko, ko skanaus ragavus.
Ne tas žodis, kaip atsibodo ir man, visi tie vaistai, kaip kokiam vėžininkui...
Svečiai ateina susitarę, čia kažkokie nemandagūs vis kabo.
Gal namai nesutvarkyti, ar ką, nesupratingi.
Aš vis asmeniškumais čia vemiu. Užsimąsčiau, ar galėtų kas pažint, kas to norėtų. 

Gal rašiau, nepamenu, parsinešus namo, perskaičiau, kad ten Escitalopramas, kažkokiu pavadinimu, kuriuo nesu gėrus. Bet šiaip gėrus gal daugiau nei metus ir su juo pakliuvau į durnių namus. Žvengikė to nepamatė... Pakomentavo jau daug kartų, kad Venlafaxinas nusenęs vaistas. Nors ji pati sakė, kad bandyti mėn., jei nieko linksmo man neatsitiks, tai iš dar kažkokios kitos grupės išrašys. Tik va, kad mažinti ką geriu, kodėl ji man nei sakė, nei išrašė... Dabar galvoju, gal skaito, kad nepadeda, reiškia dzin.
Cymbaltą irgi esu gėrus, bet trumpai, sako, jis labai lengvas. Tai še tau. Nors aš tik nuo V ir esu jautus lomkes iš visko, ko skanaus ragavus.
Ne tas žodis, kaip atsibodo ir man, visi tie vaistai, kaip kokiam vėžininkui...
Svečiai ateina susitarę, čia kažkokie nemandagūs vis kabo.

Energijos aš irgi nedaug turiu. O jau pavasario pradžioj tai išvis vos paslenku, kažkur kovo gale prasideda. Irgi galvoju apie vitaminus, energijos teikiančius. Vieninteliai man realiai padėję, hmm, pavadinimą pamiršau