Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje

Sveikutes Merginos labai prašau jūsų pagalbos blush2.gif aš dar tik pradedancioji vokieciu kalbos mokinukė verysad.gif nezinau kaip taisiklingai išversti šiuos sakinius ,nesusigaudau kokių čia kopiju reikia doh.gif 1.Dem Antrag ist eine Kopie des aktuellen Aufenthaltstitels beizufügen. Bei Staatsangehörigen eines Mitgliedstaates der EU genügt eine Kopie des Ausweisdokuments (z. B. Reisepass). 2.Familiennachzug zu einem ausländischen Ehegatten (Kopie des aktuellen Aufenthaltstitels des Ehegatten beifügen) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aausraa: 17 vasario 2015 - 17:06
QUOTE(ich @ 2015 02 17, 11:56)
Jau radau biggrin.gif  Dabar tik issirinkti reikia smile.gif

Ich, as kaip tik siuo metu tvarkausi irgi Diplomu pripazinima, tai mane konsultuoja VHS darbuotuojas tuo klausimu, pasirodo ne visi vertejai tinka. Kiekviena zeme turi savo pasitvortinusius vertejus.
Atsakyti
QUOTE(In hell @ 2015 02 15, 19:27)
Maniškis mokėsi kalbos papildomai po mokyklos pirmais metais. To pakako, vaikai kaip kempinė, viską greit įsigeria  smile.gif šiuo metu kalba ir rašo vokiškai geriau, nei kai kurie vietiniai klasiokai. Pagal pažangumą antras klasėje.

sveikos, o kur reikia kreiptis del vaiku nemokamo kalbos mokymo
Atsakyti
QUOTE(aausraa @ 2015 02 17, 16:05)
Sveikutes Merginos labai prašau jūsų pagalbos  blush2.gif aš dar tik pradedancioji vokieciu kalbos mokinukė  verysad.gif  nezinau kaip taisiklingai išversti šiuos sakinius ,nesusigaudau kokių čia kopiju reikia  doh.gif  1.Dem Antrag ist eine Kopie des aktuellen Aufenthaltstitels beizufügen. Bei Staatsangehörigen eines Mitgliedstaates der EU genügt eine Kopie des Ausweisdokuments (z. B. Reisepass).                    2.Familiennachzug zu einem ausländischen Ehegatten (Kopie des aktuellen Aufenthaltstitels des Ehegatten beifügen)  4u.gif

1. paso kopija
2. kadangi mes EU, tai nieko nereikia, nes cia ala kaip vizos praso.
Nebent jusu vyras ne lietuvis, tada reikia aktualaus popieriaus su leidimu gyventi cia.
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2015 02 18, 10:10)
jei skubu eikit i Zeit firma, jus ten iskart idarbins. poto galesite kazko rimtesnio ieskot...iveskit google zeitarbeit ar Zeitfirma jum ismes hamburge esancias firmas... sekmes
Papildyta:
cia uzsiregistruokit.aukles, valytojos ir tt iesko-siulo darba cia
www.betreut.de

Sekmes 4u.gif

Aciu uz pagalba,tik beda ta kad pavoge is manes visus dokumentus turiu tik is policijos toki lapa,kad pavogti dokumentai,ten mano duomenys.bet turbut to lapo neuzteks kad idarbintu?o darbo man reikia labai,kad ir nuvaziuoti i berlyne esancia ambasada del paso,o nuvaziuoti reikia pinigu kuriu as siuo metu neturiu.idomu ar yra kokia iseitis.galvojau gal reikia kokiai lietuviu seimai gyvenanciai hamburgo mieste auklytes savo vaikuciui,taip uzsidirbciau .beto lietuvoje esu dirbus aukle ir pati turiu dukra venuolykos metu
Atsakyti
QUOTE(rimabivainyte @ 2015 02 18, 16:43)
Aciu uz pagalba,tik beda ta kad pavoge is manes visus dokumentus turiu tik is policijos toki lapa,kad pavogti dokumentai,ten mano duomenys.bet turbut to lapo neuzteks kad idarbintu?o darbo man reikia labai,kad ir nuvaziuoti i berlyne esancia ambasada del paso,o nuvaziuoti reikia pinigu kuriu as siuo metu neturiu.idomu ar yra kokia iseitis.galvojau gal reikia kokiai lietuviu seimai gyvenanciai hamburgo mieste auklytes savo vaikuciui,taip uzsidirbciau .beto lietuvoje esu dirbus aukle ir pati turiu dukra venuolykos metu

lapo to gal ir uzteks isidarbinant bet ar jus esat registruota Hamburge ? aukles darbo cia nerasite labai lengvai...cia su auklem truputi kitaip nei lt, bet valymo darbu yra pilna ir po valymo galit prasyt kad iskart sumoketu. cia greiciausi pinigai.
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2015 02 18, 17:28)
lapo to gal ir uzteks isidarbinant bet ar jus esat registruota Hamburge ? aukles darbo cia nerasite labai lengvai...cia su auklem truputi kitaip nei lt, bet valymo darbu yra pilna ir po valymo galit prasyt kad iskart sumoketu. cia greiciausi pinigai.

Ne nesu registruota.del to viskas dar sudetingiau.
Atsakyti
QUOTE(rimabivainyte @ 2015 02 18, 19:22)
Ne nesu registruota.del to viskas dar sudetingiau.

tada tau lieka tik valymas juodai 4u.gif na tai realiausia......
Atsakyti
QUOTE(Savannaa @ 2015 02 18, 19:24)
tada tau lieka tik valymas juodai  4u.gif na tai realiausia......

Bet ar priims mane ten juodai?as mielu noru kad ir juodai,kad tik priimtu mane.rasau visur kur tik imanoma,bet manau vistiek rasiu.kas iesko tas randa:)tik malonu butu greiciau
Papildyta:
QUOTE(rimabivainyte @ 2015 02 18, 20:31)
Bet ar priims mane ten juodai?as mielu noru kad ir juodai,kad tik priimtu mane.rasau visur kur tik imanoma,bet manau vistiek rasiu.kas iesko tas randa:)tik malonu butu greiciau

Aciu tau ,lb man padedi.sekmes tau
Atsakyti
QUOTE(Tybuka @ 2015 02 18, 16:09)
1. paso kopija
2. kadangi mes EU, tai nieko nereikia, nes cia ala kaip vizos praso.
Nebent jusu vyras ne lietuvis, tada reikia aktualaus popieriaus su leidimu gyventi cia.

Tybuka Labai labai dekui uz pagalba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aausraa: 18 vasario 2015 - 23:45
turiu rimta problema, nors gal kuriai atrodys tai juokinga, bet gal vistiek patarsit.
Reikia man i darba nunest torta. Aplink kaip ir nelabai ju yra, bet Marktkauf maciau, kad yra saldytu, visai netgi graziai atrodo. Tai pagalvojau, kad gal toki nupirkt. Tik ant ju pakuociu raso, kad reikai pries vartojima 3 val. palaikyt kambario temperaturoj. Bet problema ta, kad pvz. perku torta sestadieni per pietus ir namie galiu laikyt tik saldytuve, ne saldikly. Sekmadienio ryta galiu is saldytuvo isimt ir palaikyt 3 val. iki pjausymo, kad atitirptu, bet...... o jam viskas bus gerai, kad ne saldikly ji laikiau? Neissileis visiskai? Nesuges? Gal kuri taip daret? Ar valgomas bus? Nenoriu gedos sau pasidaryt.... Ar geriau nerizikuot ir ieskot tikro torto? Bet tose Konditorei tai tik gabaliukais pardavineja ir gautusi visiems supirkt kokie 30 euru.....
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 02 19, 09:17)
turiu rimta problema, nors gal kuriai atrodys tai juokinga, bet gal vistiek patarsit.
pardavineja ir gautusi visiems supirkt kokie 30 euru.....

torta gali laikyt saldytuve, bet pries nesant tada nereik jo kambario temperaturoj laikyt. tik nepirk ledu torto 4u.gif
pati iskept neturi salygu ?
as visad pati kepu 4u.gif
Atsakyti