QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 05 17, 08:44)
Nesugalvojau kur paklausti, tai klausiu čia, nes avokadas salotoms naudojamas

.
Kaip atskirti išnokusį avokadą? Vakar neišnokusį sudėjau į salotas, tai neįmanoma valgyti. Visiškai kietas, net nesusikramto, o skonis
Laukiu patarimų
naudojamas. tik reikia nepamirsti citrinos sulciu, nes kitaip juoduoja oksiduodamasis su oru. ilgai laikomas salotose irgi tamseja, taip, kad ilgamvartojimui netinkamas. perkant, avokada reikia truputi paspausti, jis turi buti minkstas. taciau neturi buti juodu demiu, nes tai rodo, kad avokadas pernokes. na nebent is tokio pernokusio avodado darysi koki padaza, o i salotas, tai jau nelabai tinka, nes kaip sakant estetinis vaizdelis jau ni ni ni