QUOTE(tursi @ 2016 04 25, 11:35)
Stengiuosi neišalkti tarp valgymų, kaip taisyklė mane maistas užpildo 4-ioms val
Ojei - as max 2.5 val istempiu-poto butinai kazka uzkast turiu...
QUOTE(jautiena @ 2016 04 25, 14:31)
lindrukas, o man kaip tik yra lengviau su stanga priekyje, ne taip smarkiai apkrauna nugara, t.y. budavo lengviau, dabar isvis nebetupineju - per daug kartu esu susizeidus su tais tupukais, eina jie velniop.
tekstas apie anglius - toks linksmas, nepritariu as jam visiskai, isskyrus hipoglikemijos atveji. bet kaip daznai atsiduriam tokioj buklej? as pati esu tai patyrus kokius... na... du kartus, kai tikrai atrode, kad griusiu.
ypac erzina tas nuolatinis 'ryte pusryciam angliu angliu' ir t.t. pffff stai ka iskaiciau kituose saltiniuose ir tuo tikiu: ryte atsibundi su nukritusiu insulino kiekiu, t.y. kunas ima energija is sukaupto lasinio (is cia labai populiarus kardio ryte tusciu skrandziu sportininku tarpe), tai kodel skubeti kuo grieciau nutraukti ta procesa? kaip tik ryte kiausinienes su spirgais ikalt - insulinas nezymiai pasvyruos, ir organizmas toliau gris prie lasinio deginimo proceso
as isvis pumpuoju 50% riebalu ir niekad nesu turejus tokios plonos 'rinkes' ant pilvo, net ir tada kai sedejau ant 1300kcal ir kardio po minumum valanda 3x per savaite (durne visiska) :lotuliukas
O kuo keiciat pritupimus? Man jie geriausi pratimai, kazkaip traumu dar nebuvo...
O del angliu tam straipsniui as lb pritariu. O ypac apie angliu valgyma ryte... Kazkada tiesiog nebespejau pavalgyt pries i gyma eidama, ir pakankamai gerai jauciaus, tai isbegau nevalgius. Tai mano sportas pasibaige po nepilnos 15 min-ir galva sukos ir virsugalvi spaude ir silpna buvo... Daugiau taip nebezaidziu-pusryciai ir tik sudetiniai angliavandeniai man turi buti - nes kitaip vos kojas velku...
O del cukraus tai maniau, kad as viena cia tik narkomane, bet kai PMS praeina tai ir tvardytis iseina...
O del desertu tai as stengiuos pati daryt. Pas mane karaliauja varskes kepiniai. Cukraus stengiuos kuo maziau-arba ji bent uogom kokiom, medum pakeist... Tai vis galvoju, kad su tuom cukrum ir baltymo dar gaunu
[COLOR=red][SIZE=7][I]