Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube, n-toji tema

As irgi narkomane biggrin.gif . Galeciau vien saldumynais buti gyva lotuliukas.gif , tai man cia kancia, aisku, kazkiek tai kompensuoja baltyminis kokteilis, savaitgali irgi sau leidziu viska, bet per pms man to neuztenka biggrin.gif , bandysiu dar baltyminius batonelius biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 04 25, 19:32)
As irgi narkomane biggrin.gif . Galeciau vien saldumynais buti gyva lotuliukas.gif , tai man cia kancia, aisku, kazkiek tai kompensuoja baltyminis kokteilis, savaitgali irgi sau leidziu viska, bet per pms man to neuztenka biggrin.gif , bandysiu dar baltyminius batonelius biggrin.gif .

Mes esam ant tiek pasodinti ant cukraus kad visi esame nuo jo priklausomi.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 04 25, 20:03)
Mes esam ant tiek pasodinti ant cukraus kad visi esame nuo jo priklausomi.

Bet kaip pagalvoji, daug tu priklausomybiu, maistui juk irgi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2016 04 25, 11:35)

Stengiuosi neišalkti tarp valgymų, kaip taisyklė mane maistas užpildo 4-ioms val

Ojei - as max 2.5 val istempiu-poto butinai kazka uzkast turiu...
QUOTE(jautiena @ 2016 04 25, 14:31)

lindrukas, o man kaip tik yra lengviau su stanga priekyje, ne taip smarkiai apkrauna nugara, t.y. budavo lengviau, dabar isvis nebetupineju - per daug kartu esu susizeidus su tais tupukais, eina jie velniop.

tekstas apie anglius - toks linksmas, nepritariu as jam visiskai, isskyrus hipoglikemijos atveji. bet kaip daznai atsiduriam tokioj buklej? as pati esu tai patyrus kokius... na... du kartus, kai tikrai atrode, kad griusiu.
ypac erzina tas nuolatinis 'ryte pusryciam angliu angliu' ir t.t. pffff stai ka iskaiciau kituose saltiniuose ir tuo tikiu: ryte atsibundi su nukritusiu insulino kiekiu, t.y. kunas ima energija is sukaupto lasinio (is cia labai populiarus kardio ryte tusciu skrandziu sportininku tarpe), tai kodel skubeti kuo grieciau nutraukti ta procesa? kaip tik ryte kiausinienes su spirgais ikalt - insulinas nezymiai pasvyruos, ir organizmas toliau gris prie lasinio deginimo proceso wink.gif

as isvis pumpuoju 50% riebalu ir niekad nesu turejus tokios plonos 'rinkes' ant pilvo, net ir tada kai sedejau ant 1300kcal ir kardio po minumum valanda 3x per savaite (durne visiska)  :lotuliukas

O kuo keiciat pritupimus? Man jie geriausi pratimai, kazkaip traumu dar nebuvo...

O del angliu tam straipsniui as lb pritariu. O ypac apie angliu valgyma ryte... Kazkada tiesiog nebespejau pavalgyt pries i gyma eidama, ir pakankamai gerai jauciaus, tai isbegau nevalgius. Tai mano sportas pasibaige po nepilnos 15 min-ir galva sukos ir virsugalvi spaude ir silpna buvo... Daugiau taip nebezaidziu-pusryciai ir tik sudetiniai angliavandeniai man turi buti - nes kitaip vos kojas velku...

O del cukraus tai maniau, kad as viena cia tik narkomane, bet kai PMS praeina tai ir tvardytis iseina...

O del desertu tai as stengiuos pati daryt. Pas mane karaliauja varskes kepiniai. Cukraus stengiuos kuo maziau-arba ji bent uogom kokiom, medum pakeist... Tai vis galvoju, kad su tuom cukrum ir baltymo dar gaunu biggrin.gif
Atsakyti
vietoj pritupimu - stakles pagrinde, itupstus dar kol kas galiu daryti, tai uztenka.

as specialiai einu i gyma nevalgius, tik nesuosi bulletproof kavytes, kad neisalkciau (~200kcal). organizmas atprates nuo angliu - galva nesvaigsta ir pastovus energijos lygis is riebalu.
Atsakyti
Sveikos, ar priimat naujokes į savo gretas? 4u.gif Salėj ne naujokė kaip ir bet šitą temutę tik dabar atradau, būtų smagu pasidalint tiek maistu tiek šiaip patarimais, pamotyvuot viena kitą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2016 04 26, 22:54)
Sveikos, ar priimat naujokes į savo gretas?  4u.gif  Salėj ne naujokė kaip ir bet šitą temutę tik dabar atradau, būtų smagu pasidalint tiek maistu tiek šiaip patarimais, pamotyvuot viena kitą  blush2.gif

Labas, junkis smile.gif As ir sioj temoj naujoke, nors salej jau nebe ax.gif kiek kartu per savaite eini sportuoti?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 04 26, 08:23)
vietoj pritupimu - stakles pagrinde, itupstus dar kol kas galiu daryti, tai uztenka.

as specialiai einu i gyma nevalgius, tik nesuosi bulletproof kavytes, kad neisalkciau (~200kcal).  organizmas atprates nuo angliu - galva nesvaigsta ir pastovus energijos lygis is riebalu.

As kazkaip i stakles visiskai nebeinu beveik (kas liecia kojas) o dirbu tik su laisvais svoriais arba savo kuno svoriu.

QUOTE(Elsker @ 2016 04 26, 19:54)
Sveikos, ar priimat naujokes į savo gretas?  4u.gif  Salėj ne naujokė kaip ir bet šitą temutę tik dabar atradau, būtų smagu pasidalint tiek maistu tiek šiaip patarimais, pamotyvuot viena kitą  blush2.gif

Sveika 4u.gif Tyloka tema si, senos nares i FB persikrauste, o naujokiu nlb yra.

Turiu klausima rimtom sportininkem. Pas mane labai siaura krutines lasta, bet uztat platus peciai. Paniskai bijau bet kokiu atskiru pratimu peciams ir darau tik tuos kur pagrinde ieina kitos raumenu grupes (ir tik kazkiek minimaliai peciu) zinau, kad negalima, reikia visas raumenu grupes treniruot vienodai ir bla bla bla. Bet pas mane ir taip ta V ryski, nenoriu but su dar ryskesne! Tai kokiu pratimu vengt? Belenkiek skaiciau ir apie nugaros ir apie peciu raumenis ir jiems skirtus pratimus ir daugiau ar maziau visi platina. Aisku as ne vyras-ir to raumens nepripumpuosiu, bet net ir minimaliai nenoriu!
Atsakyti
FB niekas nevyksta, nes mes ten tik trys berods g.gif biggrin.gif , jei daugiau kas noretu prisijungti, pasidalinti savo fotomis, receptu ir siaip paplepeti apie sporta, junkites mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 04 26, 10:23)
as specialiai einu i gyma nevalgius, tik nesuosi bulletproof kavytes, kad neisalkciau (~200kcal).  organizmas atprates nuo angliu - galva nesvaigsta ir pastovus energijos lygis is riebalu.

Buvau kažkada nevalgius nuėjus, galva svaigo, spaudė ir t.t.
Ką visos valgot, užkandžiaujat prieš salę? Ir prieš kiek laiko prieš sportą valgot? g.gif
Vieną kartą užvalgiau avižinės košės ~2 val. prieš gymą, tai vos ištvėriau.. atrodo skrandis sustojo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 27 balandžio 2016 - 08:25
As vakar pries sporta valgiau du kartus, sumustinius su duona ir vistiena ir pries pat sporta kiausiniene, kiek jegu buvo sportuoti, sakes!
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 04 27, 08:26)
As vakar pries sporta valgiau du kartus, sumustinius su duona ir vistiena ir pries pat sporta kiausiniene, kiek jegu buvo sportuoti, sakes!

Va, turėsiu jau vieną variantą - kiaušinienė smile.gif

O baltyminius kokteilius geriat? Aš po sporto, kai prisimenu, kad turiu, pasidarau ax.gif
Atsakyti