Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube, n-toji tema

Nugarą platina pratimai, kur rankų padėtis yra plačiai, pvz lyno trauka paėmus plačiai.
O apie pečius kalbėdama, turit omeny pečių delta? Išvystyta delta - gražių rankų dalis. Priekinė delta stipriai dalyvauja pratimuose krutinei, pvz visuose spaudimuose. Treniruokit tik galinę delta - mostai su svoriais pasilenkus arba gulint ant suolelio kampu.

Keista, kad ir fb tylu. Negi sportuojančios moterys nenori bendrauti?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2016 04 27, 09:01)

Keista, kad ir fb tylu. Negi sportuojančios moterys nenori bendrauti?

Keista ir man, juk FB gali ir foto dalintis, bendrauti ne taip viesai.
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 04 27, 06:14)
FB niekas nevyksta, nes mes ten tik trys berods g.gif  biggrin.gif , jei daugiau kas noretu prisijungti, pasidalinti savo fotomis, receptu ir siaip paplepeti apie sporta, junkites mirksiukas.gif .

Kai six packa turesiu-paprasysiu, kad priimtumet biggrin.gif

O siaip tai as baisiai savikritiska, nemegstu nei fotkintis, nei per daug saves veidrody tyrinet. Oij kiek man dar daug dirbt reikia!

Ir manau reiktu rimciau su maistu susiimt, kad rezultatai geresni butu. Apie mitybos teorija galeciau bet kam paskaita pravest-bet paciai praktiskai prisitaikyt sunkiai biggrin.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2016 04 27, 06:24)
Buvau kažkada nevalgius nuėjus, galva svaigo, spaudė ir t.t.
Ką visos valgot, užkandžiaujat prieš salę? Ir prieš kiek laiko prieš sportą valgot?  g.gif
Vieną kartą užvalgiau avižinės košės ~2 val. prieš gymą, tai vos ištvėriau.. atrodo skrandis sustojo  doh.gif

Man aplamai avizos pats geriausias maistas ryte.
Ziurekit pagal save-bandykit ryzius, grikius (as stengiuos 1.-1.5 iki sporto, jei tas buna ryte) Vakare einant tai irgi pietus apie antra darbe, poto dar vienas lengvas uzkandis ir 6 val bunu gyme. Tai igi kazkur 2 val iki sportu.

Kazkada buvau uzsikabliavus uz vaisiu ir kokteiliu smothie su trupuciu proteino miltu, tai pastebejau kad net jei ir pries valanda geriau - gyme viskas vos ne per virsu lipa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 27 balandžio 2016 - 09:12
QUOTE(liepsnelee)
Vieną kartą užvalgiau avižinės košės ~2 val. prieš gymą, tai vos ištvėriau.. atrodo skrandis sustojo  doh.gif

Jeigu labai intensyvi treniruotė, tai organizmas pradeda išjunginėt nesvarbias sistemas, iš kur jam žinoti, kad ne nuo plėšraus žvėries begate? Tai jau būtų mirties ar gyvybės klausimas, o košė - bus tos košės smile.gif
Aš kelis kartus esu pykinima patyrus, važiuodama dviračiu, nes stengiuosi tempą palaikyt, sportklubyje mano treniruočių tempas kur kas mažesnis.

Baltymini kokteilį geriu tuo atveju, kai nesėdu valgyti iškart grįžus namo po sporto. Maišau su pusę stiklinės vandens, kad būtų tirštas ir nedidelis kiekis - nepripažįstu skysto maisto.
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2016 04 27, 08:11)
Kai six packa turesiu-paprasysiu, kad priimtumet biggrin.gif

O siaip tai as baisiai savikritiska, nemegstu nei fotkintis, nei per daug saves veidrody tyrinet. Oij kiek man dar daug dirbt reikia!
....

Six-packo aš gyvenime neturėsiu, ne toks organizmas - jam reik, kad lašinio ant kūno būtų ir viskas, nors kažkada seniai buvau 4pakus ištraukus ir po jo, bet priemonės buvo žiaurios ir sukniso man mm ciklą.

Aš tai maivausi sau prieš veidrodį kiekvieną rytą, bet parodyti dar nieko neturiu, sportuoju dar tik 1.5mėn.
Atsakyti
QUOTE(Bluma @ 2016 04 27, 06:10)
Labas, junkis smile.gif As ir sioj temoj naujoke, nors salej jau nebe ax.gif kiek kartu per savaite eini sportuoti?

ištikrųjų sveika gyvenimo būdas, bėgiojimas jau seniai mano kasdienybėje, o į salę nuo žiemos pradėjau eiti, einu 4 kartus per savaitę smile.gif

QUOTE(lindrukas @ 2016 04 27, 08:06)
As kazkaip i stakles visiskai nebeinu beveik (kas liecia kojas) o dirbu tik su laisvais svoriais arba savo kuno svoriu.
Sveika 4u.gif Tyloka tema si, senos nares i FB persikrauste, o naujokiu nlb yra.

Turiu klausima rimtom sportininkem. Pas mane labai siaura krutines lasta, bet uztat platus peciai. Paniskai bijau bet kokiu atskiru pratimu peciams ir darau tik tuos kur pagrinde ieina kitos raumenu grupes (ir tik kazkiek minimaliai peciu) zinau, kad negalima, reikia visas raumenu grupes treniruot vienodai ir bla bla bla. Bet pas mane ir taip ta V ryski, nenoriu but su dar ryskesne! Tai kokiu pratimu vengt? Belenkiek skaiciau ir apie nugaros ir apie peciu raumenis ir jiems skirtus pratimus ir daugiau ar maziau visi platina. Aisku as ne vyras-ir to raumens nepripumpuosiu, bet net ir minimaliai nenoriu!

Pritariu ir aš dėl lyno traukimo iki krūtinės atsilošus, šito nereiktų, ištikro net nežinau kokie pas jus treniruokliai yra, pvz pas mane yra pečiams laikant siauriai rankenas kelt virš galvos ir leist iki ausų biggrin.gif tai šito irgi privengčiau...

QUOTE(*South* @ 2016 04 27, 08:14)
FB niekas nevyksta, nes mes ten tik trys berods g.gif  biggrin.gif , jei daugiau kas noretu prisijungti, pasidalinti savo fotomis, receptu ir siaip paplepeti apie sporta, junkites mirksiukas.gif .

aš tai už! Reikia receptų, įdėjų, motyvacijos ,viena kitą pakrutint hihihi.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2016 04 27, 08:24)
Ką visos valgot, užkandžiaujat prieš salę? Ir prieš kiek laiko prieš sportą valgot?  g.gif

Man kadangi raumeninės masės auginimas dabar tai būtinai valgau. Jei turiu valandą iki salės tai avižinė košė+proteinas+riešutų sviestas+bananas. Jei turiu kelias minutes tai ryžių traputis+rešutų sviestas+bananas (porą tokių)

QUOTE(*South* @ 2016 04 27, 08:26)
As vakar pries sporta valgiau du kartus, sumustinius su duona ir vistiena ir pries pat sporta kiausiniene, kiek jegu buvo sportuoti, sakes!

vištiena wub.gif

QUOTE(liepsnelee @ 2016 04 27, 08:56)
Va, turėsiu jau vieną variantą - kiaušinienė  smile.gif

O baltyminius kokteilius geriat? Aš po sporto, kai prisimenu, kad turiu, pasidarau  ax.gif

negaliu pieno gert, o su vandeniu sunkiai proteinas maišosi, tai deduos į avižinę košę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*South* @ 2016 04 27, 09:14)

O tai kur ten jungtis g.gif Taip niekas ir nepasakė. Slapta grupė labai lotuliukas.gif

O aš ypratau proteiną rytais vietoj pusryčių. Man tai atradimas. ryte 8 išgeriu pusę porcijos ir iki 10-11 ryto soti. O skonį reikia atsirinkti. Yra buvę neskanių, tai juos į visokius apkepus, pudingus, blynus sunaudoju. Bet geras skonis man ryte malonumas. žinau, kad reikia gerti po treniruotės, bet man taip neišeina. Bet kadangi sportuoju vakare ir namo grįžtu apie 8 val. tai ryte irgi nėra blogai. Mano toks valgymo grafikas "vyturio" lotuliukas.gif Didžiausias apetitas iki 13-14 val. Paskui galiu ir nebevalgyt. dažniausiai mano valgymas baigiasi 14-15 val. kartais iki 17 val. dar prasitempia, o po sporto jau valgyt aš nebenoriu schmoll.gif Tiksliau aš valgyt galiu visada ir viską lotuliukas.gif bet man daug lengviau nevalgyt vakare, nei ryte.
Atsakyti
[quote=liepsnelee,2016 04 27, 09:24]
Ką visos valgot, užkandžiaujat prieš salę? Ir prieš kiek laiko prieš sportą valgot? g.gif
Vieną kartą užvalgiau avižinės košės ~2 val. prieš gymą, tai vos ištvėriau.. atrodo skrandis sustojo doh.gif
[/quote

ryte avižinė košė + virtas kiaušinis,po val. sportas,po sporto iškart proteinas ir bananas
Atsakyti
Kiekviena įvairiai smile.gif
Aš po sporto dažnai einu į parduotuvę, ar šiaip kur kokį reikalą sutvarkyt, tai grįžtu namo po poros valandų ir tada tą proteino kokteilį išgeriu.. Tai kažin ar dar bepadeda jis po sporto kuom nors.. unsure.gif Neščiausi į sportą tuos miltelius, bet tada reikėtų atskirai neštis ir dar vieną buteliuką vandeniui, kad sumaišymui būtų, nes nemėgstu iš krano vandens.. apsikraučiau buteliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 04 27, 10:06)
Kiekviena įvairiai  smile.gif
Aš po sporto dažnai einu į parduotuvę, ar šiaip kur kokį reikalą sutvarkyt, tai grįžtu namo po poros valandų ir tada tą proteino kokteilį išgeriu.. Tai kažin ar dar bepadeda jis po sporto kuom nors..  unsure.gif Neščiausi į sportą tuos miltelius, bet tada reikėtų atskirai neštis ir dar vieną buteliuką vandeniui, kad sumaišymui būtų, nes nemėgstu iš krano vandens.. apsikraučiau buteliais  doh.gif

Siaip blogai, kad tik po 2h.valgai, pagal rekomendacijas, reikia isgerti proteino per 20min.po sporto, o jei pavalgai tik po 2h., tai kaip ir veltui sportavai. Imesiu veliau labai gera straipsni, ten viskas labai smulkiai paaskinta, kodel to reikia.

Del FB grupes rasykite Karalindai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2016 04 27, 10:06)
Kiekviena įvairiai  smile.gif
Aš po sporto dažnai einu į parduotuvę, ar šiaip kur kokį reikalą sutvarkyt, tai grįžtu namo po poros valandų ir tada tą proteino kokteilį išgeriu.. Tai kažin ar dar bepadeda jis po sporto kuom nors..  unsure.gif Neščiausi į sportą tuos miltelius, bet tada reikėtų atskirai neštis ir dar vieną buteliuką vandeniui, kad sumaišymui būtų, nes nemėgstu iš krano vandens.. apsikraučiau buteliais  doh.gif

reeeikia 20 min po sporto pamaitint raumenį, kitaip gaunasi raumens alinimas ir jokių rezultatų (čia taip trenerė mane primokė tai bandau perpasakot hihihi.gif) per sportą suplūsta kraujas į raumenis, po sporto per 15 min maždaug išsivaikšto atgal ir jau tada reikia pamaitint raumenį. Jei nesinoris buteliukų ir reik iškart kažkur išlėkt - bananas pats geriausias draugas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elsker @ 2016 04 27, 10:12)
reeeikia 20 min po sporto pamaitint raumenį, kitaip gaunasi raumens alinimas ir jokių rezultatų (čia taip  trenerė mane primokė tai bandau perpasakot hihihi.gif) per sportą suplūsta kraujas į raumenis, po sporto per 15 min maždaug išsivaikšto atgal ir jau tada reikia pamaitint raumenį. Jei nesinoris buteliukų ir reik iškart kažkur išlėkt  - bananas pats geriausias draugas wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
*South* anksčiau parašė bigsmile.gif bet va sutampa žinios kad per 20 min
Atsakyti