Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(vemvet @ 2015 02 18, 20:39)
Rodytu kaip Hiurem - visa gyvenimeli, tai per ji visko daug nutinka smile.gif

Cia kazkas turetu geltonai nutikti? unsure.gif

su DA cia net ner ka lyginti, ten veiksmas istisai vyko, o tie prisiminimai savo vietoj ir su prasme ir po kelis sykius nesikartojo smile.gif

jau rasiau kazkada, kad Aylin mirs sad.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 18, 21:04)
i ta gimdyma visi subego, nes tai buvo paskutine antro sezono serija. Tokiu budu visi taigi atsisveikino su ziurovais, atsimojavo. Tas pats Ali, taigi irgi mojavo ziurovams. Tuo labiau, kad trecia sezona pradeda jau kai kurie nauji aktoriai, senu nebelieka.. Ir prasideda gyvenimas po 6 metu.
As antram seriale matau toki sezono uzbaigima, kai visi atsisveikina... Man tai kazkodel patinka tokie uzbaigimai ax.gif
Siaip visas serialas apima 8 ar 10 metu tarpa. Ta prasme toki laikotarpi apima visas rodomas veiksmas.

tai aisku, kad pabaiga, tik kazkaip man galejo ta pabaiga biski kitaip sumastyt, o ne ligonines kolidoriuje visi susirinkt, na nesvarbu, kaip yra taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 18, 20:19)
su DA cia net ner ka lyginti, ten veiksmas istisai vyko, o tie prisiminimai savo vietoj ir su prasme ir po kelis sykius nesikartojo smile.gif

jau rasiau kazkada, kad Aylin mirs sad.gif

O kada tai nutiks?
Atsakyti
Na aš nežinau, bet man DA tai blush2.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Jau didesnio užtempimo ir kariavimo amžino tarp bet ko ir su bet kuo, neesu mačiusi. Pradėjau žiūrėti atsimenu tą DA, įsijungiau po kelių mėnesių vėl tas pats, paskui vėliau vėl netyčia užmačiau vėl bobos nuodijasi ir peilius užnuodytus dalija visokius tos pačios intrigos, mirtys, gimimai. Na neužplakit manes už tai biggrin.gif Na toks jis man pasirodė. O gal dėlto, kad kostiuminių dramų nemėgstu g.gif

O šis serialas toks na vidutinis, nepatinka aišku tas politikavimas, bet prasukant įmanoma žiūrėti.

Man dabar labai įdomu kokias intrigas raizgios ta kitatikė ir kaip skleisis Aylin jausmai tam, pamiršau vardą lotuliukas.gif
Tik gaila, kad Aylin mirs...

Atsakyti
Prašykit pageltoninusios, kas matėt, ar Ali ilgai su ta Karolina tasysis ir ar ilgai jos draugija džiaugsis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 18, 21:34)
O kada tai nutiks?

2 sezono paskutineje serijoe ir tai neparodys jos mirties, tik jau 3 sezone pasako, kad ji mirus

QUOTE(oziarage @ 2015 02 18, 22:14)
Na aš nežinau, bet man DA tai  blush2.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  Jau didesnio užtempimo ir kariavimo amžino tarp bet ko ir su bet kuo, neesu mačiusi. Pradėjau žiūrėti atsimenu tą DA, įsijungiau po kelių mėnesių vėl tas pats, paskui vėliau vėl netyčia užmačiau vėl bobos nuodijasi ir peilius užnuodytus dalija visokius tos pačios intrigos, mirtys, gimimai. Na neužplakit manes už tai biggrin.gif Na toks jis man pasirodė. O gal dėlto, kad kostiuminių dramų nemėgstu g.gif

O šis serialas toks na vidutinis, nepatinka aišku tas politikavimas, bet prasukant įmanoma žiūrėti.

kai pradejau ziuret DA, tai susidomejau ir turku istorija to meto, tai vat ydomu buvo, na zo del skonio nesigincysim smile.gif

dar 2 sezonai nieko, bet gau 3, grynai gumos tempimas doh.gif reik nemazai prasukinet biggrin.gif

QUOTE(fainulkina @ 2015 02 18, 23:17)
Prašykit pageltoninusios, kas matėt, ar Ali ilgai su ta Karolina tasysis ir ar ilgai jos draugija džiaugsis?  bigsmile.gif

1sezona tasys, o 2 jau bus kitoks Ali smile.gif
Atsakyti
Nu bet ir šiknius tas Ali doh.gif jaučiasi labiausiai nuskriaustas.....keršys jis matai visiem mad.gif mad.gif aišku, gal jam kaip tėvui ir yra skaudu kaip vaikai su juo elgiasi, bet po to kaip jis pasielgė tai yra visiškai suprantama
Atsakyti
O aš manau taip:ne vaikams tėvus teisti.Taip,gal jis kai kur ir perlenkęs lazdą buvo..Bet nenugyveno juk jie jo gyvenimo,nepavaikštinėjo jie jo batais,tai taip ir reaguoti į juo labiau sergantį tėvą neturėjo tokios teisės.Vienintelė Ali smerkti šioje situacijoje gali Džemilė. Man aplamai nesuprantama,kokią teisę vaikai turi kištis į tėvų tarpusavio santykius..
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2015 02 19, 23:03)
O aš manau taip:ne vaikams tėvus teisti.Taip,gal jis kai kur ir perlenkęs lazdą buvo..Bet nenugyveno juk jie jo gyvenimo,nepavaikštinėjo jie jo batais,tai taip ir reaguoti į juo labiau sergantį tėvą neturėjo tokios teisės.Vienintelė Ali smerkti šioje situacijoje gali Džemilė. Man aplamai nesuprantama,kokią teisę vaikai turi kištis į tėvų tarpusavio santykius..

Man is vis ziauru,kai Mete teva lupo blink.gif bet ten matyt tradicijos viskas smurtu sprendziama neziurint tevas tai ar draugas.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2015 02 19, 22:03)

Ir man baisu, kai vaikai tėvus skirsto. Tik vat smurtas baisiau už viską ir iš tėvo ir tuo labiau iš vaikų pusės.

Bet sukrėtė tai, kad žmona ateina nusižeminusi, rūpinasi juo, o jis už gerklės griebia doh.gif Čia jau virš visko doh.gif

Gal parodys kūrėjai kiap atšalo jų santykiai, kad iš meilės perėjo į tokią neapykantą. Pvz. Ugnis ir Ledas kūrėjai to neparodė.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 20, 00:04)
Tik vat smurtas baisiau už viską ir iš tėvo ir tuo labiau iš vaikų pusės.

Bet sukrėtė tai, kad žmona ateina nusižeminusi, rūpinasi juo, o jis už gerklės griebia doh.gif  Čia jau virš visko doh.gif

Tai vaikai turėjo puikų pvz: tėvą mušeiką, dabar viskas bumerangu grįžta... unsure.gif
vaikai gal ir neturi kištis, bet ramiai žiūrėti kas vyksta, ne kiekvienas ir vaikas galėtų...
Man tėvo autoritetas čia toks žemas, tiek, kad visi jo bijo kaip tėvo...

Baisu žiūrėti buvo, kai ji tokia mažutė vos ne skraidė jo rankose, kai taip patuzgino paėmęs už atlapų... doh.gif
Atsakyti
Man tai aplamai ta jų muštynių linija itin nepatinka.. Netgi atgraso šiek tiek nuo serialo. Aš kai žmogelis pasisakantis prieš smurtą, sunkiai tokius šeimyninius santykius suvokiu..
Atsakyti
dabar kaip tik ziuriu Misude vestuves, nu geruliskai parodytos, zvengiu atsisedus lotuliukas.gif thumbup.gif
ir pagaliau Mete apsikirpo, nors i zmogu patapo panasus biggrin.gif

QUOTE(fainulkina @ 2015 02 20, 12:59)
Man tai aplamai ta jų muštynių linija itin nepatinka.. Netgi atgraso šiek tiek nuo serialo. Aš kai žmogelis pasisakantis prieš smurtą, sunkiai tokius šeimyninius santykius suvokiu..

ai ten aplamai ziuriu vyrai viska mustynem sprendzia, o moterys indu dauzymu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti