QUOTE(vemvet @ 2015 02 18, 20:39)
Rodytu kaip Hiurem - visa gyvenimeli, tai per ji visko daug nutinka 
Cia kazkas turetu geltonai nutikti?

Cia kazkas turetu geltonai nutikti?

su DA cia net ner ka lyginti, ten veiksmas istisai vyko, o tie prisiminimai savo vietoj ir su prasme ir po kelis sykius nesikartojo

jau rasiau kazkada, kad Aylin mirs

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 18, 21:04)
i ta gimdyma visi subego, nes tai buvo paskutine antro sezono serija. Tokiu budu visi taigi atsisveikino su ziurovais, atsimojavo. Tas pats Ali, taigi irgi mojavo ziurovams. Tuo labiau, kad trecia sezona pradeda jau kai kurie nauji aktoriai, senu nebelieka.. Ir prasideda gyvenimas po 6 metu.
As antram seriale matau toki sezono uzbaigima, kai visi atsisveikina... Man tai kazkodel patinka tokie uzbaigimai
Siaip visas serialas apima 8 ar 10 metu tarpa. Ta prasme toki laikotarpi apima visas rodomas veiksmas.
As antram seriale matau toki sezono uzbaigima, kai visi atsisveikina... Man tai kazkodel patinka tokie uzbaigimai

Siaip visas serialas apima 8 ar 10 metu tarpa. Ta prasme toki laikotarpi apima visas rodomas veiksmas.
tai aisku, kad pabaiga, tik kazkaip man galejo ta pabaiga biski kitaip sumastyt, o ne ligonines kolidoriuje visi susirinkt, na nesvarbu, kaip yra taip