Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(rena @ 2015 02 13, 21:16)
drinks_cheers.gif
man irgi iskart kai pradejau ziuret, tai irgi primine Mukades biggrin.gif na kokie teveliai, tokia ir dukrele lotuliukas.gif o ta dukrele taip ir liks netekejus? g.gif siaip gi tokia sustra lipti ant galvos ir i lova... lotuliukas.gif

Ištekės ji už tokio vyrelio, net vardo nepamenu. Kenanui jis 2 sezone dirba. Toks suskiukas su juokingu vardu. biggrin.gif ten ju šeimyna paskui prasisuks, kažkokį ale banką atsidarys. Žodžių verslininkai bus smile.gif ir dabar kai žiūriu ta vyreli Karolina kabina lotuliukas.gif nes taigi pinigų jis turi, o Karolinai tik to ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 13, 22:25)
Ištekės ji už tokio vyrelio, net vardo nepamenu. Kenanui jis 2 sezone dirba. Toks suskiukas su juokingu vardu. biggrin.gif ten ju šeimyna paskui prasisuks, kažkokį ale banką atsidarys. Žodžių verslininkai bus smile.gif ir dabar kai žiūriu ta vyreli Karolina kabina  lotuliukas.gif nes taigi pinigų jis turi, o Karolinai tik to ir reikia smile.gif

as dabar kur ziuriu (100serija), tai ji Kenanui kabinas ant kaklo, tiksliau vaidina tipo neprieinama, na ziuresim kas cia toliau bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 13 vasario 2015 - 21:34
Na negaliu ramiai į tą vėplą Karoliną žiūrėti.. Gyvatė kokių reta doh.gif Džiaugiuosi tik tiek, kad toks niekšas kaip Ali tokios ir nusipelnė.. Nutuokiu pridarys ji dar ir jam cirkų ant biednos žilos galvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2015 02 17, 16:30)
Na negaliu ramiai į tą vėplą Karoliną žiūrėti.. Gyvatė kokių reta  doh.gif  Džiaugiuosi tik tiek, kad toks niekšas kaip Ali tokios ir nusipelnė.. Nutuokiu pridarys ji dar ir jam cirkų ant biednos žilos galvos  doh.gif

niu tai matosi kad barakuda yra smile.gif
Atsakyti
siaip ne taip pabaigiau 2 sezona paziuret, nezinau ar cia pradet 3 sezona ziuret ar ne g.gif
nes visas serialas, tai grynai vargo vakariene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 17, 17:32)
siaip ne taip pabaigiau 2 sezona paziuret, nezinau ar cia pradet 3 sezona ziuret ar ne g.gif
nes visas serialas, tai grynai vargo vakariene doh.gif

Na treciam sezone vargo nesumazes ax.gif Aktoriu nauju atsiras ( uzaugs Osmanas). Man treciam sezone idomu buvo ziuret tik i mazaja Deniz, Suleimana ir Sonero gyvenima ax.gif o siaip paskutinis sezonas, maziausiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 17, 16:58)
Na treciam sezone vargo nesumazes ax.gif Aktoriu nauju atsiras ( uzaugs Osmanas). Man treciam sezone idomu buvo ziuret tik i mazaja Deniz, Suleimana ir Sonero gyvenima ax.gif o siaip paskutinis sezonas, maziausiai patiko.

o kas toks bus Suleimanas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2015 02 17, 18:50)
o kas toks bus Suleimanas ? smile.gif

Jis jau yra. Sonero patikėtinis. Fainas jis man labai zmogelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 17, 17:54)
Jis jau yra. Sonero patikėtinis. Fainas jis man labai zmogelis smile.gif

ai aisku, kol kas nelabai jis dalyvauja dar , man irgi idomiausia apie Sonera ir Aylin ziureti, gaila , kad taip komplikuotai ten pas juos viskas bus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2015 02 17, 18:59)
ai aisku, kol kas nelabai jis dalyvauja dar , man irgi idomiausia apie Sonera ir Aylin ziureti, gaila , kad taip komplikuotai ten pas juos viskas bus  verysad.gif

Kas liečia meilių linijas. Tai Soneras ir Aylin man irgi idomiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2015 02 17, 15:30)
Na negaliu ramiai į tą vėplą Karoliną žiūrėti.. Gyvatė kokių reta  doh.gif  Džiaugiuosi tik tiek, kad toks niekšas kaip Ali tokios ir nusipelnė.. Nutuokiu pridarys ji dar ir jam cirkų ant biednos žilos galvos  doh.gif

Tai ji nesijaucia daranti blogai. Gi su Neriman susidraugavo ax.gif

Sakot, Neriman kaip Mukades. Na, su Mukades rasciau dar apie ka pakalbeti, bet sita tai nervina tiesiog.

Buna momentu, kai sis filmas muilo operas primena: arba visi bliauna ir alpsta, arba per daug apsikabine svaigsta.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 17, 18:58)

man tai irgi tas Suleimanas gyvibingumo dar ynesa, dar nors kokia juokinga replika numeta, vis smagiau, Osmancikas su savo meilem seilem biggrin.gif dar patinka baban (mociute) biggrin.gif

QUOTE(Hiurem @ 2015 02 17, 19:59)
ai aisku, kol kas nelabai jis dalyvauja dar , man irgi idomiausia apie Sonera ir Aylin ziureti, gaila , kad taip komplikuotai ten pas juos viskas bus  verysad.gif

ir ilgai reiks laukt kol istekes ji uz jo biggrin.gif

QUOTE(vemvet @ 2015 02 17, 20:13)
Tai ji nesijaucia daranti blogai. Gi su Neriman susidraugavo  ax.gif

Buna momentu, kai sis filmas muilo operas primena: arba visi bliauna ir alpsta, arba per daug apsikabine svaigsta.

ja lyginant su Neriman, tai Neriman svelni ir pukuota lotuliukas.gif

vat mane sie momentai baisiai vargina, bet visas toks serialas, tai kartais norisi i ji spjauti, tada darau pertrauka, o poto nugali smalsumas- na kokiu dar nelaimiu prikrove ant Dzemile galvos scenariste biggrin.gif
Atsakyti