Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(rena @ 2015 02 17, 21:15)
ja lyginant su Neriman, tai Neriman svelni ir pukuota lotuliukas.gif

vat mane sie momentai baisiai vargina, bet visas toks serialas, tai kartais norisi i ji spjauti, tada darau pertrauka, o poto nugali smalsumas- na kokiu dar nelaimiu prikrove ant Dzemile galvos scenariste biggrin.gif

Nu man Mukades normalesne. Ji viska apskaiciuodavo, bent protinga buvo, zinojo, kaip ka isnaudoti ax.gif O sita siaip slyksti, tiesiog bjauri boba.
Mukades per danti patraukdavo is smalsumo, kas ten su kuo buvo ir ka dare. Bet bent jau sypsenos daugiau budavo.

O tie bliovimai gal nevargintu, jei jie naturalus butu. Siandien babane apreke Ali su kitataute, tai ta bliauna taip nenormaliai, nu kas nuo vieno sakinio sitaip bliauna? Lauke nualpo, bet nenuvirto, po to apalpus dar namie gulejo. Kazkaip dirbtina.

Ir isvis, kitataute nelegaliai cia sedi, galetu namo vaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 17, 21:15)
man tai irgi tas Suleimanas gyvibingumo dar ynesa, dar nors kokia juokinga replika numeta, vis smagiau, Osmancikas su savo meilem seilem biggrin.gif dar patinka baban (mociute)  biggrin.gif
ir ilgai reiks laukt kol istekes ji uz jo biggrin.gif
ja lyginant su Neriman, tai Neriman svelni ir pukuota lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Oi bobule man irgi labai patinka. Sakau man fainiausi: Osmancikas mažas, Babule, Suleimanas, veliau Deniz smile.gif labiausiai per visa serialą erzino Berin. Lyg ir geriete, bet kažkodėl erzinanti smile.gif
Neriman man irgi geresnis variantas nei Muko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 17, 22:37)
Oi bobule man irgi labai patinka. Sakau man fainiausi: Osmancikas mažas, Babule, Suleimanas, veliau Deniz smile.gif labiausiai per visa serialą erzino Berin. Lyg ir geriete, bet kažkodėl erzinanti smile.gif
Neriman man irgi geresnis variantas nei Muko smile.gif

Berin, man amziais susuraukus ir amziais nelaiminga, vis galva nulenkus vaikstineja, o Axmedas, tai dar 1 sezone visai nieko toks buvo, nu bet 2 tai pabaisejes jis man, visai kaip vyras nepatrauklus ir ju ta meile man tokia dirbtina g.gif
tiesa tas Mete vargsas vis be normalios mergos sedi biggrin.gif
ir siaip dar erzina, tie uzsitese rodomi prisiminimai po kelis sykius doh.gif vien tuos prisiminimus sumetus kiek jie rodomi per sezonus, drasiai galima nubraukti ne viena serija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 17 vasario 2015 - 23:31
QUOTE(rena @ 2015 02 17, 23:21)

ir siaip dar erzina, tie uzsitese rodomi prisiminimai po kelis sykius doh.gif vien tuos prisiminimus sumetus kiek jie rodomi per sezonus, drasiai galima nubraukti ne viena serija lotuliukas.gif

Tai taip ir tempe ta serialą. Aš išvis nusprendžiau, kad nebeziuresiu jokio serialo, kur trys sezonai. Na nebent jau tiek man patiktų, visai be trūkumų butu ax.gif nes kuo daugiau serijų, tuo didesne tikimybe sugadinti seriala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 18, 08:45)
Tai taip ir tempe ta serialą. Aš išvis nusprendžiau, kad nebeziuresiu jokio serialo, kur trys sezonai. Na nebent jau tiek man patiktų, visai be trūkumų butu ax.gif  nes kuo daugiau serijų, tuo didesne tikimybe sugadinti seriala smile.gif

drinks_cheers.gif kaip tik taip vakar dar ir pagalvojau, va DA su mielu noru ziurejau smile.gif
as sian pasileidau 3 sezona, tai fone tv eina as savo reikalais uzsiemus, tai tikiuos taip praziuresiu as ji biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 18 vasario 2015 - 14:11
Ziuriu dabar ir nesuprantu, tai Soneris specialiai jau del to brolio tik su Aylin susitikineja? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Įdomu kur Karolina dabar dėsis iš Olandijos gryžus ax.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 18, 07:45)
Tai taip ir tempe ta serialą. Aš išvis nusprendžiau, kad nebeziuresiu jokio serialo, kur trys sezonai. Na nebent jau tiek man patiktų, visai be trūkumų butu ax.gif  nes kuo daugiau serijų, tuo didesne tikimybe sugadinti seriala smile.gif

Na, jei tame istemptame parodo visa gyvenima, tai tada nieko. Jei kelis metus, tai jau ne kas unsure.gif Svarbu, kad veiksmas butu.

Vaje, kokia as neromantiska. Isgirdo Berin apie Achmedo santuoka ir nualpo ax.gif Megsta cia visi alpti. Bega per lietu bliaudama Berin, Achmedas is paskos, krenta i bala, kojos nelaiko, jo sutuoktine irgi is paskos bega. Prajuokino tas vaizdelis lotuliukas.gif Per KG turkai i ligonines buriais vaiksciojo, o cia bega visi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 18, 19:06)
Na, jei tame istemptame parodo visa gyvenima, tai tada nieko. Jei kelis metus, tai jau ne kas  unsure.gif Svarbu, kad veiksmas butu.

Vaje, kokia as neromantiska. Isgirdo Berin apie Achmedo santuoka ir nualpo  ax.gif Megsta cia visi alpti. Bega per lietu bliaudama Berin, Achmedas is paskos, krenta i bala, kojos nelaiko, jo sutuoktine irgi is paskos bega. Prajuokino tas vaizdelis  lotuliukas.gif  Per KG turkai i ligonines buriais vaiksciojo, o cia bega visi  tongue.gif

Ir man juokingi alpimai ir bėgimai biggrin.gif
Atsakyti
...bet jau koks kosmaras 3 sezonas, su ta politika tikrai jau perraukia doh.gif veiksmo praktiskai 0- prisiminimai, prisiminimai, jei sedet ir ziuret saziningai, nupusti galima, paleidzia daina, tai ja ir dainuoja visa ir turi ziurti, kaip kazkas dainuoja... doh.gif nznau, nznau, kaip cia toliau ziuresis... schmoll.gif

QUOTE(vemvet @ 2015 02 18, 19:06)
Na, jei tame istemptame parodo visa gyvenima, tai tada nieko. Jei kelis metus, tai jau ne kas  unsure.gif Svarbu, kad veiksmas butu.

Vaje, kokia as neromantiska. Isgirdo Berin apie Achmedo santuoka ir nualpo  ax.gif Megsta cia visi alpti. Bega per lietu bliaudama Berin, Achmedas is paskos, krenta i bala, kojos nelaiko, jo sutuoktine irgi is paskos bega. Prajuokino tas vaizdelis  lotuliukas.gif  Per KG turkai i ligonines buriais vaiksciojo, o cia bega visi  tongue.gif

tai rodo po kelis metus g.gif ai ta Berin, man tokia vepla, geriau Aylin butu likus nei Berin g.gif
antro sezono pabaigoj, tai aplamai uzsizvengtum, kai visi i gimdyma suejo, net kaimynai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2015 02 18, 16:45)
Įdomu kur Karolina dabar dėsis iš Olandijos gryžus  ax.gif  cool.gif

Kur kur, visi trys gyvens, speju ax.gif Nieko cia daugiau nesugalvosi tongue.gif

QUOTE(rena @ 2015 02 18, 19:13)
...bet jau koks kosmaras 3 sezonas, su ta politika tikrai jau perraukia doh.gif veiksmo praktiskai 0- prisiminimai, prisiminimai, jei sedet ir ziuret saziningai, nupusti galima, paleidzia daina, tai ja ir dainuoja visa ir turi ziurti, kaip kazkas dainuoja... doh.gif nznau, nznau, kaip cia toliau ziuresis...  schmoll.gif
tai rodo po kelis metus g.gif ai ta Berin, man tokia vepla, geriau Aylin butu likus nei Berin g.gif
antro sezono pabaigoj, tai aplamai uzsizvengtum, kai visi i gimdyma suejo, net kaimynai lotuliukas.gif

Tai ir gaunasi istemptas, kai TIK dvieju metu istorija rodo 3 sezonus. Rodytu kaip Hiurem - visa gyvenimeli, tai per ji visko daug nutinka smile.gif

Cia kazkas turetu geltonai nutikti? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 18, 19:13)

i ta gimdyma visi subego, nes tai buvo paskutine antro sezono serija. Tokiu budu visi taigi atsisveikino su ziurovais, atsimojavo. Tas pats Ali, taigi irgi mojavo ziurovams. Tuo labiau, kad trecia sezona pradeda jau kai kurie nauji aktoriai, senu nebelieka.. Ir prasideda gyvenimas po 6 metu.
As antram seriale matau toki sezono uzbaigima, kai visi atsisveikina... Man tai kazkodel patinka tokie uzbaigimai ax.gif

Siaip visas serialas apima 8 ar 10 metu tarpa. Ta prasme toki laikotarpi apima visas rodomas veiksmas.
Atsakyti