Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

kokios pareigos to turčiaus? jėzau tą tėvą už kiaušių ir į dangų, taip mušti vaiką dėl meilužės... Metė žiauriai kenčia dėl savo karštakošiškumo...bet kaip jis myli savo motiną matosi ir Osmaną smile.gif
Raimusiuxxx gal žinai, kur pažiūrėti toliau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 12 vasario 2015 - 16:28
QUOTE(xiuke @ 2015 02 12, 16:27)
kokios pareigos to turčiaus? jėzau tą tėvą už kiaušių ir į dangų, taip mušti vaiką dėl meilužės... Metė žiauriai kenčia dėl savo karštakošiškumo...bet kaip jis myli savo motiną matosi ir Osmaną smile.gif
Raimusiuxxx gal žinai, kur pažiūrėti toliau?  4u.gif

Na as kaip supratau Soneras verslininkas smile.gif ZOdziu pinigu ir pazinciu jis turi sociai smile.gif Veliau jis ten lyg ir labadara uzsiims. Apskritai vaikai cia stipriai myli mama, o berniukai tai ypac. wub.gif Kiek daug graziu zodziu jie apie ja dar pasakys....

http://latino-serial...r-zaman-ki.html

http://turkishserial...scennoe-vremya/

http://turkcinema.tv...r-zaman-ki.html

Tik visur skirtingai tas serijas skaido, buna, kad po pilna serija rodo, kitas i dvi dalis skaido, dar kitas ir i tris dalis... Atsirinkti reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 13:20)
drinks_cheers.gif Tai va, kad ten visai kitoks poziuris. Ten zmogu gatvej pasauna, o visi apsimeta, kaip niekur nieko...Kad tik ju niekas neklibintu.  Apskritai, vyras, net issiskyres, jauciasi turintis teisiu i buvusia zmona doh.gif O gatvej moteriai suduot, ja aprekt, toks jausmas, kad eiliniai dalykeliai...

nu pasakykit kad dabar Lietuvoj, ypač provincijoj, vyksta ne tas pats. jau kiek socialinių eksperimentų daryta grobiant iš autobusų stotelės merginas, gatvėje mušant moteris. Visi eina ir praeina nes nieks nenori kištis. Kaimynas žmoną namie daužo, tai sėdim namie tyliai, kad tik patys negautume. Tai nereikia labai toli į praeitį gręžiotis, ir dabartyje visko yra smile.gif

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 15:14)
Na nezinau kaip ten yra is tikruju. Bet kai ziurejau viena seriala, kur veiksmas vyko Mardine ( vietove, kur dar gajos tos visos ju " tradicijos"). Veiksmo metai 2009m. tai nera taip senai. Bet panasi situacija. Moteris zodzio nelabai turi. Vyras ja ir must gali, ir nesvarbu, ar nori ar ne, bet teisetas vyras " sugula" su zmona kada jis tik uzsimano doh.gif jeigu moteris eina dirbti, tai isvis virsune, aceit nepagarba vyrui doh.gif Zodziu, tik vyro balsas i dangu eina...Manau, kad kaimuose iki siol panasi situacija...

Visa Mardino provincija šiuo metu yra įtrauktą į sąrašą teritorijų, į kurias primygtinai siūloma nevykti dėl galimų teroristinių ir karinių atakų (Mardinas yra visai prie Sirijos pasienio). Bet nepaisant to, praeitais metais keli mano pažįstami vyrai važiavo į Mardiną ir jo apylinkes. Tai Jūsų aprašyta situacija labai primena man jų pasakojimus kai jie sugrįžo. Ten labai liūdna... ir šiaip aš jų grįžusių klausiau - kaip apibūdintumėt taip bendrai situaciją Mardine? tai buvo aiškus ir konkretus atsakymas - nenorėčiau kad mano dukros ten atsidurtų. Matyt tuom viskas ir pasakyta.

Ali aš norėčiau pakarti. Mušti savo vaikus, parsivesti meilužę į vaikų namus - tai neatleistina. Tikiuosi jis nudvės serialo pabaigoje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 12, 17:41)
nu pasakykit kad dabar Lietuvoj, ypač provincijoj, vyksta ne tas pats. jau kiek socialinių eksperimentų daryta grobiant iš autobusų stotelės merginas, gatvėje mušant moteris. Visi eina ir praeina nes nieks nenori kištis. Kaimynas žmoną namie daužo, tai sėdim namie tyliai, kad tik patys negautume. Tai nereikia labai toli į praeitį gręžiotis, ir dabartyje visko yra smile.gif

Visa Mardino provincija šiuo metu yra įtrauktą į sąrašą teritorijų, į kurias primygtinai siūloma nevykti dėl galimų teroristinių ir karinių atakų (Mardinas yra visai prie Sirijos pasienio). Bet nepaisant to, praeitais metais keli mano pažįstami vyrai važiavo į Mardiną ir jo apylinkes. Tai Jūsų aprašyta situacija labai primena man jų pasakojimus kai jie sugrįžo. Ten labai liūdna... ir šiaip aš jų grįžusių klausiau - kaip apibūdintumėt taip bendrai situaciją Mardine? tai buvo aiškus ir konkretus atsakymas - nenorėčiau kad mano dukros ten atsidurtų. Matyt tuom viskas ir pasakyta.

Ali aš norėčiau pakarti. Mušti savo vaikus, parsivesti meilužę į vaikų namus - tai neatleistina. Tikiuosi jis nudvės serialo pabaigoje cool.gif

Sutinku, kad ir pas mus, net siais laikais visokiu baisiu dalyku nutinka. Dalis visuomenes irgi daznai linke apsimesti ir aklais ir kurciais verysad.gif Netgi ta pati situacija su ta meiluze, ko gero, ir dabar atsirastu seimu, kur vyras suskysta pries " bobos sijona". Nubraukia visus su zmona pragyventus metus, pamirsta vaikus. Svarbu, kad "naujas sijonas" salia trintusi doh.gif

Aciu 4u.gif Labai idomi info apie Mardina. Ten ir seriale rodo, kad zmones salia uzminuotu lauku gyvena. Vaikai, noredami patekti i mokykla, butent toki lauka turi pereiti. Vienas ne ten padetas zingsnis ir viskas....

Del Ali, tai irgi ne karta ji " nugalabyt' norejosi. Tiesiog ziurint, kraujas uzvirdavo doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 12, 18:41)

Labai gerai surašyta thumbup.gif drinks_cheers.gif Tai vyksta visur, ne tik kokioje Turkijoje ar Afganistane. Ačiū, Dievui, kad mes čia diskutuojame ir suprantame, kad tai yra blogis smile.gif
Ai, tik su vienu nesutinku, kad tyliu kai vyras smurtauja pries moterį smile.gif Ne vieną draugę praradusi esu, kai ji tokį vyrą pasirinko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 17:41)
Tik visur skirtingai tas serijas skaido, buna, kad po pilna serija rodo, kitas i dvi dalis skaido, dar kitas ir i tris dalis... Atsirinkti reikia  4u.gif

aha, jei vienam psl. kokia serija nerodo, tai poto kol susigaudai kitam psl. kur ji doh.gif

QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 12, 18:41)

2 sezone jis jau parodomas biski supratingesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 19:24)

2 sezone jis jau parodomas biski supratingesnis g.gif

Man antram sezone, jo net kartais gaila budavo. Žodžiu, svarbiausia,kad jis suprato kiek gyvenime nuodėmių pridare.
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2015 02 12, 15:05)
drinks_cheers.gif  gerai padarė kai prieš nosį duris uždarė.  O ta Karolina tai iš vis velnio nešta ir pamesta, gėdos jausmo visai neturi schmoll.gif  doh.gif

As isvis nesuprantu, kam tai K tas senis su 4 vaikais? Spetu ji jam vaika pagimdyti ir pati gautu i galva.
Jau kai ji prie namu pamate ta cirka, kaip visi reke, tevas muso sunu, jau galejo suprasti, kas jos laukia.
Tai ne, vista doh.gif

QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 12, 17:41)

Kai siandien isejo is namu ir pardavejas pasiule uzeiti i parduotuve, nusiraminti, tai pagalvojau, kad issiskyrusiai Dzemilei tikrai atsirastu geru zmoniu, kas padetu. Pletku butu, bet zmones draugiski, padetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 12, 19:32)
As isvis nesuprantu, kam tai K tas senis su 4 vaikais? Spetu ji jam vaika pagimdyti ir pati gautu i galva.

Kam kam, juk aceit ji jį myli ax.gif O svetimu vaiku jai tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 20:29)
Man antram sezone, jo net kartais  gaila budavo. Žodžiu, svarbiausia,kad jis suprato kiek gyvenime nuodėmių pridare.

na matyt kalejime pasedejes, biski nusvito protelis g.gif

bet dievazi, nuprotet galima... kas tam serialui scenariju kure doh.gif lotuliukas.gif dabar ziurejau, kad jau Aylin su Soneru turi apsizenyt ir vel nesamone... doh.gif durniu laivas jau man gaunas...

galvoju ar nereiks cia pertraukos su juo daryt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 12 vasario 2015 - 19:48
QUOTE(rena @ 2015 02 12, 19:47)
na matyt kalejime pasedejes, biski nusvito protelis g.gif

bet dievazi, nuprotet galima... kas tam serialui scenariju kure doh.gif  lotuliukas.gif dabar ziurejau, kad jau Aylin su Soneru turi apsizenyt ir vel nesamone... doh.gif durniu laivas jau man gaunas...

galvoju ar nereiks cia pertraukos su juo daryt g.gif

Kokia žiauri man ta serija buvo su tom vestuvem doh.gif bet zinokit, man įdomios tokios scenos. Nieko negaliu padaryt.....Aš turbūt paskui klipą kelis kartus ziurejau....Kaip man gaila tuo periodu tiek Aylin tiek Sonero buvo...
Dėl pertraukos, galit daryt, žinoma lotuliukas.gif Aš ta serialą tai su pertraukomis ziurejau. I savaite viena, dvi serijas paziuredavau. Tai man kažkaip taip žiauriai nebuvo biggrin.gif bet žiūrėjimo procesas vos ne puse metu truko. mirksiukas.gif ir tai dar 5 serijų nedabaigiau.. biggrin.gif
Atsakyti
Tai pirmas filmas, kur paskaitinejau geltonai ax.gif Vis tiek ilgai rodys smile.gif

Kol kas nesuprantu, patinka man jis ar ne. Buna, kad patinka, bet islenda koks dirbtinumas ir kazkaip kitaip atrodo.

Kai tevas kambaryje asarojo, gaolvojau, kad jam reikia psichologo pagalbos. Jis kaip ir norejo su vaikais graziai pakalbeti, bet kai uzsidega, nebegali blaiviai mastyti visai, po to belieka tik pasivaikscioti. Manau, tada gailisi iki kitos ziezirbos.
Atsakyti