Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(xiuke @ 2015 02 13, 16:26)
ar tas ALI rimtai pasakė, kad myli kitą, ar tik norėdamas, kad ji išsiskirtų?  4u.gif  pageltoninkit, kad nebūtumėte vištos kudakuojančios  doh.gif  biggrin.gif
bet ta kokia žąsis-Karolina, siaubas...jau ir draugę susirado biggrin.gif važiuotų savais keliasi, bet ne - senio įsigeidė... doh.gif erzina tos politinės demonstracijos mane šiam filme... unsure.gif

Jau tos demonstracijos tikrai doh.gif Ir geriausiai, tai, kad iki šiandien galvojau, kad Achmedas yra už Ameriką biggrin.gif
Žąsis, pats geriausias apibūdinimas tai Karolinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net panaši ir kaip kažkas rašė, jai tikrai reikia pastangų susičiaupti biggrin.gif

Pažiūrėjau truputi per youtube numanomų porų klipus smile.gif Tai jau bus visko tiek daug g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 13, 17:37)

Žąsis, pats geriausias apibūdinimas tai Karolinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Net panaši ir kaip kažkas rašė, jai tikrai reikia pastangų susičiaupti biggrin.gif

aš ir rašiau, nes mano vyras sakė biggrin.gif o vyrai geriausiai mato kitos moters grooožį smile.gif ši ne jo skonio thumbup.gif
Bet jau kaip daužosi tais pagaliais, realiai turėjo jau užmušti Achmedą... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 02 13, 16:41)
aš ir rašiau, nes mano vyras sakė biggrin.gif o vyrai geriausiai mato kitos moters grooožį smile.gif ši ne jo skonio  thumbup.gif
Bet jau kaip daužosi tais pagaliais, realiai turėjo jau užmušti Achmedą... cool.gif

Maniau, kad užmuš g.gif
Bet kokio naivumo bobšei reikia būti, kad tikėti, jog ant kažkieno šeimos pelenų namus pasistatysi? Negi ji tikrai tiki, kad bus su Ali laiminga? Aš netikiu smile.gif Tikiuosi, jai serial pabaiga nebus laiminga mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Fone eina šitas serialas, tai kaip suprantu jame veiksmas vyksta dar prieš kelis dešimtmečius, ar ko jie ten ant komunistų niršta?
Šiaip kažkokiu meksikonišku muilu kvepia, kažkaip dirbtinokai viskas.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 13, 15:00)
na paziurejau 29 serijos tik, issisaugojau, siaip dabar ydomu paziuret del jusu apibudinimo biggrin.gif
dabar paziurejau kaip Dzemile holdinga prarado, kaip tuos drabuzius numete ir poto jai Ali juos atveze, tai kokia man ta ozka Dzemile pasidarius, jau pradedu Ali gailetis, nors poto pamasciau, kad tiek prisikes man butu vyras, tai abejoju ar galeciau atleisti g.gif

Na aš ten ta serialą vadinu "psychu" serialu. O vienas tai išvis psychu vadas biggrin.gif

Sakau, man veliau jo gaila buvo. Bet būtent perdaug jis visko prisidirbo, tad suprantu kodėl Dzemile nenori jo kaip vyro...
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2015 02 13, 15:26)
ar tas ALI rimtai pasakė, kad myli kitą, ar tik norėdamas, kad ji išsiskirtų?  4u.gif  pageltoninkit, kad nebūtumėte vištos kudakuojančios  doh.gif  biggrin.gif
bet ta kokia žąsis-Karolina, siaubas...jau ir draugę susirado biggrin.gif važiuotų savais keliasi, bet ne - senio įsigeidė... doh.gif erzina tos politinės demonstracijos mane šiam filme... unsure.gif

Mane ta visa politine linija tai labiausiai čia erzino doh.gif
Ali tai pats nežino kolkas ko nori doh.gif veliau supras, kad mylėjo tik viena moterį Dzemile...
Atsakyti
perziurejau kelias serijas youtube ir maciau, kad Aylin netrukus susituoks su kazkokiu jaunu vaikinu, is kur jis cia isdigs, kodel taip skubotai viskas? nes kaip suprantu veliau tai su Soneriu bus..kas galit trumpai pakomentuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hiurem @ 2015 02 13, 16:56)
perziurejau kelias serijas youtube ir maciau, kad Aylin netrukus susituoks su kazkokiu jaunu vaikinu, is kur jis cia isdigs, kodel taip skubotai viskas? nes kaip suprantu veliau tai su Soneriu bus..kas galit trumpai pakomentuokit  4u.gif

Tas vaikinukas Sonero brolis, kuris serga sunkia liga. Jis paprašė Sonero, kad sis įkalbėtų Aylin tapti jo zmona. Aceit čia jo noras. Plius pinigu daug turi. Žodžių ten visko su tuo broliu bus doh.gif Taip veliau Aylin su Sonertu bus kartu, bet negreit...
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 13, 16:05)
Tas vaikinukas Sonero brolis, kuris serga sunkia liga. Jis paprašė Sonero, kad sis įkalbėtų Aylin tapti jo zmona. Aceit čia jo noras. Plius pinigu daug turi. Žodžių ten visko su tuo broliu bus doh.gif Taip veliau Aylin su Sonertu bus kartu, bet negreit...

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 02 13, 15:26)

Man kazkaip tos aktores gaila. Ne personazo. Negi negali pasidaryti sakandzio operacijos. Nu kad ir kaip puostusi, vis tiek tai negrazu.
Apie Neriman tai zodziu nera doh.gif Broliene doh.gif

QUOTE(Soled @ 2015 02 13, 16:01)
Fone eina šitas serialas, tai kaip suprantu jame veiksmas vyksta dar prieš kelis dešimtmečius, ar ko jie ten ant komunistų niršta?
Šiaip kažkokiu meksikonišku muilu kvepia, kažkaip dirbtinokai viskas.

As irgi fone ziuriu, tai internete paskaitau, tai knyga net smile.gif O siaip siandien supratau, kas mane nervina tame seriale. Ogi nuolatinis Beren zliumbimas. Na, nebuna taip, kad del visko krokodilo asaros plaukia. Taip, rupestinga jauna panele, bet tie verkimai tai nervina net. Net ne verkimai, o tokie bliovimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 02 13, 16:26)

na jam taip susviete kad myli, o pasirodys, kad bus tik laikina aistra g.gif

QUOTE(oziarage @ 2015 02 13, 16:57)
Maniau, kad užmuš g.gif
Bet kokio naivumo bobšei reikia būti, kad tikėti, jog ant kažkieno šeimos pelenų namus pasistatysi? Negi ji tikrai tiki, kad bus su Ali laiminga? Aš netikiu smile.gif Tikiuosi, jai serial pabaiga nebus laiminga  mirksiukas.gif  tongue.gif

na siaip ji gera kale siam seriale, dar bus, oi dar bus...

QUOTE(Hiurem @ 2015 02 13, 17:56)
perziurejau kelias serijas youtube ir maciau, kad Aylin netrukus susituoks su kazkokiu jaunu vaikinu, is kur jis cia isdigs, kodel taip skubotai viskas? nes kaip suprantu veliau tai su Soneriu bus..kas galit trumpai pakomentuokit  4u.gif

as zinau, kad Aylin aplamai veliau mirs ir paliks dukryte sad.gif
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 02 13, 19:25)
Apie Neriman tai zodziu nera  doh.gif Broliene  doh.gif

broliene, tai broliene, bet man tas brolis koks lepsis (personazas), nu isvis jokio balso, kazkaip net keista, kad ant tiek jam ta zmona svarbi, kad dzin ant motinos ir ant brolio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2015 02 13, 20:42)

broliene, tai broliene, bet man tas brolis koks lepsis (personazas), nu isvis jokio balso, kazkaip net keista, kad ant tiek jam ta zmona svarbi, kad dzin ant motinos ir ant brolio doh.gif

Man tai ta brolienė, pagerintas Mukades variantas doh.gif ir šiaip visi jie trys pagerinti. Tiek dukrele, tiek tėveliai. Grynai iš vieno molio drebti! cool.gif Tėvas tai išvis visom savo moterišku nesamonem tiki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 13, 22:01)
Man tai ta brolienė, pagerintas Mukades variantas  doh.gif ir šiaip visi jie trys pagerinti. Tiek dukrele, tiek tėveliai. Grynai iš vieno molio drebti!  cool.gif Tėvas tai išvis visom savo moterišku nesamonem tiki doh.gif
drinks_cheers.gif
man irgi iskart kai pradejau ziuret, tai irgi primine Mukades biggrin.gif na kokie teveliai, tokia ir dukrele lotuliukas.gif o ta dukrele taip ir liks netekejus? g.gif siaip gi tokia sustra lipti ant galvos ir i lova... lotuliukas.gif
Atsakyti