Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 20:57)
Kokia žiauri man ta serija buvo su tom vestuvem doh.gif bet zinokit, man įdomios tokios scenos. Nieko negaliu padaryt.....Aš turbūt paskui klipą kelis kartus ziurejau....Kaip man gaila tuo periodu tiek Aylin tiek Sonero buvo...
Dėl pertraukos, galit daryt, žinoma  lotuliukas.gif  Aš ta serialą tai su pertraukomis ziurejau. I savaite viena, dvi serijas paziuredavau. Tai man kažkaip taip žiauriai nebuvo biggrin.gif bet žiūrėjimo procesas vos ne puse metu truko. mirksiukas.gif ir tai dar 5 serijų nedabaigiau.. biggrin.gif

nu cia su tuo broliu, tai tikrai didele tragedija... sad.gif
nuvargina serialus vien neigiamom nuotaikom, visiems vis kazkas blogo nutinka, kazkaip nieko visiskai pozytivaus, atrodo ziuri ir vargsti kartu su herojais doh.gif

QUOTE(vemvet @ 2015 02 12, 21:01)
Kol kas nesuprantu, patinka man jis ar ne. Buna, kad patinka, bet islenda koks dirbtinumas ir kazkaip kitaip atrodo.

Kai tevas kambaryje asarojo, gaolvojau, kad jam reikia psichologo pagalbos. Jis kaip ir norejo su vaikais graziai pakalbeti, bet kai uzsidega, nebegali blaiviai mastyti visai, po to belieka tik pasivaikscioti. Manau, tada gailisi iki kitos ziezirbos.

man irgi taip buvo su tom pirmom serijom, atrodo dabar mesciau ziuret, bet smalsumas nugali, kaip bus toliau... g.gif

antram sezone jis aiskins ta savo toki poelgi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 12, 21:01)
Tai pirmas filmas, kur paskaitinejau geltonai  ax.gif Vis tiek ilgai rodys smile.gif

Kol kas nesuprantu, patinka man jis ar ne. Buna, kad patinka, bet islenda koks dirbtinumas ir kazkaip kitaip atrodo.

Kai tevas kambaryje asarojo, gaolvojau, kad jam reikia psichologo pagalbos. Jis kaip ir norejo su vaikais graziai pakalbeti, bet kai uzsidega, nebegali blaiviai mastyti visai, po to belieka tik pasivaikscioti. Manau, tada gailisi iki kitos ziezirbos.

Aš irgi skaitau pageltoninimus. Vistiek išlis kokia višta ir pakudakuos negeltonindama kažką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 12, 20:39)
Aš irgi skaitau pageltoninimus. Vistiek išlis kokia višta ir pakudakuos negeltonindama kažką smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 15:14)

Na nezinau kaip ten yra is tikruju. Bet kai ziurejau viena seriala, kur veiksmas vyko Mardine ( vietove, kur dar gajos tos visos ju " tradicijos"). Veiksmo metai 2009m. tai nera taip senai. Bet panasi situacija. Moteris zodzio nelabai turi. Vyras ja ir must gali, ir nesvarbu, ar nori ar ne, bet teisetas vyras " sugula" su zmona kada jis tik uzsimano doh.gif jeigu moteris eina dirbti, tai isvis virsune, aceit nepagarba vyrui doh.gif Zodziu, tik vyro balsas i dangu eina...Manau, kad kaimuose iki siol panasi situacija...

Bet kaip suprantu, tai tas miestas Kurdu gyvenama teritorija? Jie apskritai dar man smarkiai atsilieka nuo visko, nes turiu pazystama kurda, tai jie netgi valgo ant zemes kaip senoveje, kazkaip pas juos labai gajos tradicijos, turkijos pilieciai labiau civilizuoti mano akimis nei kurdai.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 13, 11:41)
Bet kaip suprantu, tai tas miestas Kurdu gyvenama teritorija? Jie apskritai dar man smarkiai atsilieka nuo visko, nes turiu pazystama kurda, tai jie netgi valgo ant zemes kaip senoveje, kazkaip pas juos labai gajos tradicijos, turkijos pilieciai labiau civilizuoti  mano akimis nei kurdai.

Zinokit nežinau, nesidomejau biggrin.gif šiaip serialą ziurejau ir tiek :)ten ir be skaru vaikščiojo ir valgė normaliai, žodžiu, normalus buvo, tik požiūris i moteris buvo savotiškas....Bet tai juk tik serialas, kažkieno fantazijos vaisius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 13, 13:07)
Zinokit nežinau, nesidomejau biggrin.gif šiaip serialą ziurejau ir tiek :)ten ir be skaru vaikščiojo ir valgė normaliai, žodžiu, normalus buvo, tik požiūris i moteris buvo savotiškas....Bet tai juk tik serialas, kažkieno fantazijos vaisius smile.gif

as jau pasidomejau biggrin.gif taip, ten kurdai pagrinde gyvena. na ir kiek raso, tai ten jau vyru regionas - konservatyviu vyru, moterys namuose, arba prie gyvuliu, na ir dar vaikus ziuri, nes ju gimdo daug, kai buvo paklausta kodel tiek daug(nes geru salygu islaikyt 7-8 vaikam neturi) tai atsake -tokios tradicijos, na tai faktas, ne nuo ju priklauso, kiek padaro tiek ir gimdo. svietimas moteru labai jau silpnas,seimos pagrinde siuncia berniukus mokytis, mergaitems geriausiu atveju pradine(bet daznaisiai ir to net neleidzia seimos, todel daugumo moteru nei skaito, nei raso) doh.gif seimos stengiasi labai anksti istekinti merginas, todel didele toje dalyje merginu savizudybe..

o sakykit butent koki filma ziurejot? idomu net pasidare biggrin.gif laisvo laiko radusi paziureciau
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 13, 12:41)
Bet kaip suprantu, tai tas miestas Kurdu gyvenama teritorija? Jie apskritai dar man smarkiai atsilieka nuo visko, nes turiu pazystama kurda, tai jie netgi valgo ant zemes kaip senoveje, kazkaip pas juos labai gajos tradicijos, turkijos pilieciai labiau civilizuoti  mano akimis nei kurdai.

Turkijos kurdai irgi Turkijos piliečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 13, 14:38)
Turkijos kurdai irgi Turkijos piliečiai biggrin.gif

taip taip biggrin.gif bet man jie skiriasi savo gyvenimu, nors yra tie patys turkijos pilieciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 13, 13:17)

o sakykit butent koki filma ziurejot? idomu net pasidare biggrin.gif laisvo laiko radusi paziureciau

Если бы я стал облаком / Bir bulut olsam (2009)
Nzn ar jus ji ziuresit, nes labai keistas tas serialas biggrin.gif Beveik visi personažai savotiški "psychai". Žodžių keistas kūrinys, ganėtinai ziaurokas, pirmos serijos isvis sunkiai ziurisi, veliau negi komisku epizodu atsiranda. Jo scenarijaus autore ta pati, kuri rase scenarijų DA pirmiems sezonams. Pamirsau pavarde, mirusi ji. Aš ši serialą ziurejau tik dėl to, kad jame mano mėgiamas aktorius vaidina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 13, 14:54)
Nzn ar jus ji ziuresit, nes labai keistas tas serialas biggrin.gif Beveik visi personažai savotiški "psychai". Žodžių keistas kūrinys, ganėtinai ziaurokas, pirmos serijos isvis sunkiai ziurisi, veliau negi komisku epizodu atsiranda. Jo scenarijaus autore ta pati, kuri rase scenarijų DA pirmiems sezonams. Pamirsau pavarde, mirusi ji. Aš ši serialą ziurejau tik dėl to, kad jame mano mėgiamas aktorius vaidina biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif vien po jusu serialo apibudinimo pasidare idomu pasiziuret biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 13, 14:54)

na paziurejau 29 serijos tik, issisaugojau, siaip dabar ydomu paziuret del jusu apibudinimo biggrin.gif

dabar paziurejau kaip Dzemile holdinga prarado, kaip tuos drabuzius numete ir poto jai Ali juos atveze, tai kokia man ta ozka Dzemile pasidarius, jau pradedu Ali gailetis, nors poto pamasciau, kad tiek prisikes man butu vyras, tai abejoju ar galeciau atleisti g.gif
Atsakyti
ar tas ALI rimtai pasakė, kad myli kitą, ar tik norėdamas, kad ji išsiskirtų? 4u.gif pageltoninkit, kad nebūtumėte vištos kudakuojančios doh.gif biggrin.gif
bet ta kokia žąsis-Karolina, siaubas...jau ir draugę susirado biggrin.gif važiuotų savais keliasi, bet ne - senio įsigeidė... doh.gif erzina tos politinės demonstracijos mane šiam filme... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 13 vasario 2015 - 15:27