QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 12, 20:57)
Kokia žiauri man ta serija buvo su tom vestuvem
bet zinokit, man įdomios tokios scenos. Nieko negaliu padaryt.....Aš turbūt paskui klipą kelis kartus ziurejau....Kaip man gaila tuo periodu tiek Aylin tiek Sonero buvo...
Dėl pertraukos, galit daryt, žinoma
Aš ta serialą tai su pertraukomis ziurejau. I savaite viena, dvi serijas paziuredavau. Tai man kažkaip taip žiauriai nebuvo
bet žiūrėjimo procesas vos ne puse metu truko.
ir tai dar 5 serijų nedabaigiau.. 

Dėl pertraukos, galit daryt, žinoma

nu cia su tuo broliu, tai tikrai didele tragedija...

nuvargina serialus vien neigiamom nuotaikom, visiems vis kazkas blogo nutinka, kazkaip nieko visiskai pozytivaus, atrodo ziuri ir vargsti kartu su herojais

QUOTE(vemvet @ 2015 02 12, 21:01)
Kol kas nesuprantu, patinka man jis ar ne. Buna, kad patinka, bet islenda koks dirbtinumas ir kazkaip kitaip atrodo.
Kai tevas kambaryje asarojo, gaolvojau, kad jam reikia psichologo pagalbos. Jis kaip ir norejo su vaikais graziai pakalbeti, bet kai uzsidega, nebegali blaiviai mastyti visai, po to belieka tik pasivaikscioti. Manau, tada gailisi iki kitos ziezirbos.
Kai tevas kambaryje asarojo, gaolvojau, kad jam reikia psichologo pagalbos. Jis kaip ir norejo su vaikais graziai pakalbeti, bet kai uzsidega, nebegali blaiviai mastyti visai, po to belieka tik pasivaikscioti. Manau, tada gailisi iki kitos ziezirbos.
man irgi taip buvo su tom pirmom serijom, atrodo dabar mesciau ziuret, bet smalsumas nugali, kaip bus toliau...

antram sezone jis aiskins ta savo toki poelgi