Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(daimura @ 2015 02 03, 16:32)
Toro, vaizdinė medžiaga, jei kas dar nespėjote užsinorėt  biggrin.gif

Gerai, kad parodei ir priminei Toro vaizdą, maniau, kad vieną daigą auginsiu, dabar tai tikrai du daigus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 02 03, 15:32)
Toro, vaizdinė medžiaga, jei kas dar nespėjote užsinorėt  biggrin.gif

po šios Daimuros nuotraukos mirtinai buvau užsikepus Toro ir aš smile.gif Ir ne veltui wub.gif Kasdien jais džiaugiausi.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2015 - 15:47
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 15:41)
po šios Daimuros nuotraukos mirtinai buvau užsikepus Toro ir aš  smile.gif  Ir ne veltui  wub.gif

Oho bigsmile.gif tai bent blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 02 03, 15:46)

ačiū tau labai, kad pernai užrodei ir net sėklų davei 4u.gif 4u.gif Būčiau nežinojus, kad toks gėris yra smile.gif
Gaila tik, kad nei pas tave, nei pas mane nėr neapvalgyto prinokusio krūmo biggrin.gif Tai bent apetitnos foto būtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2015 - 15:49
Nu taaaiiip... Marfos sumaltos, tegyvuoja Toro biggrin.gif O aš biedniakė nusipirkau Delfinus ir Lemon Boy ir džiaugiuosi atsisėdus. Pffff.... Kad jus kur Daimura su Saintlina devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 02 03, 15:49)
O aš biedniakė nusipirkau  Lemon Boy ir džiaugiuosi atsisėdus.

Labai geras, labai skanus ir derlingas pomidoras thumbup.gif Kažkur turėjau foto, bet irgi dar žalių. Paieškosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 16:41)
  wub.gif Kasdien jais džiaugiausi.

blink.gif tai gal aš sodinsiu tris daigus.. g.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 15:41)
po šios Daimuros nuotraukos mirtinai buvau užsikepus Toro ir aš  smile.gif  Ir ne veltui  wub.gif Kasdien jais džiaugiausi.

user posted image

nieko sau blink.gif pamenu pernykščius gerus atsiliepimus bet tokie vaizdai buvo blink.gif Geriau nei tas rusiškas Kiaulienos kotletas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 14:13)
teisingai. Nieko gero ten nėr  smile.gif  Bet Toro tai ir aš labai rekomenduoju..

Aš irgi prisidedu prie giriančių Toro thumbup.gif buvo pats produktyviausias šiltnamio pomidoras ir, bent jau mums, skanus smile.gif šiemet prašė ir vyras, ir močiutė bigsmile.gif

sėklytes pirkau savo kaimo parduotuvėj, jie šiaip Erfurto sėklomis prekiauja, bet maniškiai Toro, kiek pamenu, SEMO, čekiški g.gif

Ir iš esmės jie dar ir ilgai laikėsi rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 02 03, 16:04)
Ir iš esmės jie dar ir ilgai laikėsi rolleyes.gif  rolleyes.gif

taip, išties laikėsi. Ir ant krūmo ilgai kabėjo, iki pat šalnų. Ir dar ant palangės pagulėjo. Bet prie Toro reik ir Bolzano, kaip sau nenorit. Tobula pora man jie.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 16:11)
taip, išties laikėsi. Ir ant krūmo ilgai kabėjo, iki pat šalnų. Ir dar ant palangės pagulėjo. Bet prie Toro reik ir Bolzano, kaip sau nenorit. Tobula pora man jie.

Taip, suporavau jau aš juos šiems metams. Pažiūrėsiu kaip draugaus biggrin.gif
Atsakyti
Gal Pnv Nemuno gatvej rasciau g.gif
Atsakyti