Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

Regis, naujas virusas šiandien. doh.gif Bet kažkodėl aš jam atspari.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 16:11)
taip, išties laikėsi. Ir ant krūmo ilgai kabėjo, iki pat šalnų. Ir dar ant palangės pagulėjo. Bet prie Toro reik ir Bolzano, kaip sau nenorit. Tobula pora man jie.

Tai psio, reik jamt kreditą ir ant vargo pirkt tą porą, o tai mano valdiška alga bijau neišneš tokio krūvio iki sėjos sezono lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 03 vasario 2015 - 16:22
Ar teko palyginti derlių iš ekologiškos sėklos pvz
http://www.nojus.lt/...-ace-55-vf.html
ir ne ekologiškų?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 03, 17:21)
Regis, naujas virusas šiandien.  doh.gif Bet kažkodėl aš jam atspari....  ax.gif

tai kurgi ne.. jei tavo šiltnamis bus prikimštas pimpiais, kaip kokiais sargybiniais tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 03 vasario 2015 - 16:46
As tai svarstau ar verta man investuoti i tas originalias Kumato seklas ar geriau visgi de barao juodu prisivaryt? g.gif
Atsakyti
Rodos , Toro virusas plinta . Na neturiu nuotraukų , bet pernai pas mane Orkado buvo Nr. 1 , Toro - gal Nr.2 iš hibridų .
Toro dar turiu , galėtumėm pamainyt į kokį Juodą Dramblį ar ką kitą.
Atsakyti
nu dar pasakykit , kad tie toro atsparus ligoms, tai eisiu ieskot ju i sunaus mini siltnamiuka . nu nes pas ji isgyvent galetu tik atsparus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2015 02 03, 16:37)
Rodos , Toro virusas plinta . Na neturiu nuotraukų , bet pernai pas mane Orkado buvo Nr. 1 , Toro - gal Nr.2  iš hibridų .
Toro dar turiu , galėtumėm pamainyt į kokį Juodą Dramblį ar ką kitą.

Na va, dar ir Orkado prireiktų doh.gif gal ir gerai, kad nuotraukų neturi g.gif
O vat tiems pimpiams kažkodėl atspari ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 03, 17:39)
nu dar pasakykit , kad tie toro  atsparus ligoms, tai eisiu ieskot ju i sunaus mini siltnamiuka . nu nes pas ji isgyvent galetu tik atsparus  biggrin.gif

Buvo pirmūnas- atsparūnas nuo ankstaus pavasario iki šalnų .
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 03, 16:39)
nu dar pasakykit , kad tie toro  atsparus ligoms, tai eisiu ieskot ju i sunaus mini siltnamiuka . nu nes pas ji isgyvent galetu tik atsparus  biggrin.gif

aha, niekuo nesirgo. Žalutėlis buvo kol nušalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2015 02 03, 16:40)
O vat tiems pimpiams kažkodėl atspari  ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi jokių pimpių visai nesinori schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(RZK @ 2015 02 03, 16:37)
pernai pas mane Orkado buvo Nr. 1

o kaip su ligom jam sekėsi? Aš vis pažiūriu į jį, betgi taip mažai kam atsparus...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 17:11)
taip, išties laikėsi. Ir ant krūmo ilgai kabėjo, iki pat šalnų. Ir dar ant palangės pagulėjo. Bet prie Toro reik ir Bolzano, kaip sau nenorit. Tobula pora man jie.

Aš Bolzano dar nebandžiau, kaip geltonų nemėgėja, bet palauksiu nuotraukų šios saldžiosios porelės biggrin.gif aš jiems į kompaniją Sungoldus įtaisysiu smile.gif

He he, o aš rugsėjo gale grįžau iš kelionės (buvau ten prie kinų sienos nuvažiavus ir eilės gale atsistojus), šalna baisiausia praėjus, pomidorai, aišku, vyro nenuskinti, šalti kaip ledai. Surinkau tokius sustirusius, peršalusius praktiškai tik lempos ir torai buvo likę kabot, dar keli Toyoto), parsinešiau namo ir sėkmingai nokinom, nesupuvo - alei vieno suvalgėm.

Jei čia manijos paplinta dėl pomidorų grožio, tai šitas vertas praktiniais sumetimais thumbup.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 02 03, 17:39)

Tikrai taip, nesirgo krūmas, vaisiai irgi jokių trūkumų nerodė, nors šiaip mane dėmėtligė užpuolė antroje vasaros pusėje.
Atsakyti
Papildyta:
o kaip su ligom jam sekėsi? Aš vis pažiūriu į jį, betgi taip mažai kam atsparus...
[/quote]
Kad niekuo Orkado nesirgo , gal pernai tokie karšti orai zarazas iškaitino ...
Atsakyti