Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(Ingaja @ 2015 02 03, 16:15)
Gal Pnv Nemuno gatvej rasciau  g.gif

Nera, jau apziureta, ir turguj nera, belieka tik siustis... Ai, dar i viena parduotuve rytoj paskambinsiu, paklausiu, nu maza ka, gal kartais turi bigsmile.gif

QUOTE(Lusasita @ 2015 02 03, 16:39)
nu dar pasakykit , kad tie toro  atsparus ligoms, tai eisiu ieskot ju i sunaus mini siltnamiuka . nu nes pas ji isgyvent galetu tik atsparus  biggrin.gif

Atsparus biggrin.gif
Atsakyti
bet kaip gerai, kad atsirado ko noret. o tai kazkokia pomidorine depresija, nieko nenoriu, visko turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 02 03, 16:56)
Aš Bolzano dar nebandžiau, kaip geltonų nemėgėja, bet palauksiu nuotraukų šios saldžiosios porelės biggrin.gif

radau pas save tik tokią. Jau sunokę, apvalgyti. Nesigauna pas mus padoriai foto išlaikyt pomidorų schmoll.gif Šiaip pagal derlingumą jie su Toro panašūs, ir laikosi jie dar ilgiau už Toro, ir skanūs, ir labai gražūs. Vieni pliusai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2015 - 17:19
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 03, 17:05)
bet kaip gerai, kad atsirado ko noret. o tai kazkokia pomidorine depresija, nieko nenoriu, visko turiu  biggrin.gif

Man tie jūsų maži širdukai akyse stovi biggrin.gif Aš vėlyvą pavasarį dukrai į darželį nunešu vis po kelis tokius mažiukus vazonuose, pernai Vilmas nešiau, augino, skanavo vaikai, vieną pomidoriuką sakė dalinosi keliese biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 18:17)
radau pas save tik tokią. Jau sunokę, apvalgyti. Nesigauna pas mus padoriai foto išlaikyt pomidorų  schmoll.gif  Šiaip pagal derlingumą jie su Toro panašūs, ir laikosi jie dar ilgiau už Toro, ir skanūs, ir labai gražūs. Vieni pliusai  smile.gif

user posted image

O to slykstaus geltonu pomidoru miltiskumo ir beskoniskumo neturi? Nors jis labiau oranzinis, o tokie gardus.
As palauksiu vasaros, kai jus mane labiau suviliosit, o dabar siltnamis sventai suplanuotas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 02 03, 17:29)
O to slykstaus geltonu pomidoru miltiskumo ir beskoniskumo neturi? Nors jis labiau oranzinis, o tokie gardus.
As palauksiu vasaros, kai jus mane labiau suviliosit, o dabar siltnamis sventai suplanuotas! smile.gif

ot ir neturi. Gerai sunokę jie labai gaivūs wub.gif
Suplanuotas tai suplanuotas, aš nieko ir nesakau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2015 - 17:32
labai labai BOLZANO wub.gif wub.gif wub.gif kazi turiu as jo dar kokia seklyte ar ne blush2.gif

auginau uzpernai . tik pas mane pilnai prinokusiu nebuna. ka randu po savaites nebuvimo, ta skinu smile.gif

user posted image
user posted image

o vat pernai ismedovyj gigant uzaugo kazkas tokio , dydziu , spalva ( gal sitie geltonesni) panasu. tik minkstesni, bet irgi pasiutusio derlingumo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 03, 13:22)
Vienas is vaisiu. Didesnis svere virs 600 g.

mano dar kitokie smile.gif

QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 03, 14:31)
Pas Tany ten geras puslapėlis, bet veislėms informaciją sudėt ir pakomentuot kaip kam augo, tai patogiau kažkokioje svetainėje, kuri turi duomenų bazę (na panašiam principe kaip kad forumai veikia), nes Tany pavargs ir vistiek visos informacijos nesudės tokiais tempais, kokiais ji dauginasi forume. O apie veisles kalbama tikrai daug. Tany nemoki programuoti su DB?
Deja aš irgi nemoku, bet galiu savaitgalį pabandyt užsukti kokį nemokamos svetainės puslapėlį, kur būtų ir paieška, informacijos skelbimas, nuotraukų dėjimas ir komentarai... O iš Tany puslapio galima nuvesti nuorodą į tą duomenų bazę su veislėm ir komentarais. Taip gražiai nebus kaip dabar pas Tany, bet bus daug patogiau. Ir informaciją galėsim skelbti pačios kai noras kils.

Pritariat ar ir taip bus gerai?

buvau ir foruma sukurus. Ten galejo det kas ka tik nori. Bet norinciu nebuvo. Panaikinau, nes su forumaia daug bedos, isilauzia i juos Viagros pardavinetojai ir pan.
Ir cia galvoji atsiras kas des? Gi pas mane iskirus Ex ir audine68, nieks nieko nesiuncia, Vnz visiems reikia, bet kai ateina laiaks kazka rasyt ir daryt visi i krumus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2015 02 03, 17:00)
Nera, jau apziureta, ir turguj nera, belieka tik siustis... Ai, dar i viena parduotuve rytoj paskambinsiu, paklausiu, nu maza ka, gal kartais turi  bigsmile.gif

nu tu joptatarai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 03 vasario 2015 - 18:07
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 18:32)
ot ir neturi. Gerai sunokę jie labai gaivūs  wub.gif
Suplanuotas tai suplanuotas, aš nieko ir nesakau  rolleyes.gif

O gal rapsodija auginai, saintlina?
Grisiu namo, paziuresiu, kiek ten tu toru pas mane like, galetumem mainyt su kuria turincia bolzano po kelias sekliukes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 03 vasario 2015 - 18:12
QUOTE(RZK @ 2015 02 03, 16:37)

Bet Toro, spėju, buvo ankstyvesnis už Orkado?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daugmanta: 03 vasario 2015 - 18:13
QUOTE(Gardi @ 2015 02 03, 18:11)
O gal rapsodija auginai, saintlina?

man rodos, auginau. Bet kažkodėl vienas augaliukas tebuvo. Nieko neeilinio nepamenu.. bet kai vieną augini, tai visko būna, gal nepatiko jam kažkas, gal neparodė visų savo galimybių.
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2015 02 03, 18:00)

labai gražūs augintiniai wub.gif Parodiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 03 vasario 2015 - 18:22