QUOTE(ptashka @ 2015 02 03, 13:22)
Vienas is vaisiu. Didesnis svere virs 600 g.
mano dar kitokie
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 03, 14:31)
Pas Tany ten geras puslapėlis, bet veislėms informaciją sudėt ir pakomentuot kaip kam augo, tai patogiau kažkokioje svetainėje, kuri turi duomenų bazę (na panašiam principe kaip kad forumai veikia), nes Tany pavargs ir vistiek visos informacijos nesudės tokiais tempais, kokiais ji dauginasi forume. O apie veisles kalbama tikrai daug. Tany nemoki programuoti su DB?
Deja aš irgi nemoku, bet galiu savaitgalį pabandyt užsukti kokį nemokamos svetainės puslapėlį, kur būtų ir paieška, informacijos skelbimas, nuotraukų dėjimas ir komentarai... O iš Tany puslapio galima nuvesti nuorodą į tą duomenų bazę su veislėm ir komentarais. Taip gražiai nebus kaip dabar pas Tany, bet bus daug patogiau. Ir informaciją galėsim skelbti pačios kai noras kils.
Pritariat ar ir taip bus gerai?
buvau ir foruma sukurus. Ten galejo det kas ka tik nori. Bet norinciu nebuvo. Panaikinau, nes su forumaia daug bedos, isilauzia i juos Viagros pardavinetojai ir pan.
Ir cia galvoji atsiras kas des? Gi pas mane iskirus Ex ir audine68, nieks nieko nesiuncia, Vnz visiems reikia, bet kai ateina laiaks kazka rasyt ir daryt visi i krumus