Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 19:21)
man rodos, auginau. Bet kažkodėl vienas augaliukas tebuvo. Nieko neeilinio nepamenu.. bet kai vieną augini, tai visko būna, gal nepatiko jam kažkas, gal neparodė visų savo galimybių.
Papildyta:
labai gražūs augintiniai  wub.gif Parodiniai  thumbup.gif

O kokie atsiliepimai skonio prasme?
As pagal grozi visokiu oranziniu prisirinkus, nes man lempos ir spasai labai patiko, bet svarstau, ar tikrai man jie patiks g.gif is atsiliepimu drasiai sesiu tik vokiska braske.
O kaip korol sibiri skonis?
Turiu dar azoychka, tomatofeste suviliojo aprasymas, kad nors geltonas, bet labai skanus. Kas turit apie siuos ispudziu, klokit, nepasikuklinkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2015 02 03, 18:26)
O kokie atsiliepimai skonio prasme?
As pagal grozi visokiu oranziniu prisirinkus, nes man lempos ir spasai labai patiko, bet svarstau, ar tikrai man jie patiks  g.gif is atsiliepimu drasiai sesiu tik vokiska braske.
O kaip korol sibiri skonis?

jei neįsiminė, vadinasi, nebuvo ypatingai skanūs mastau.gif
Korol Sibiri bent man tai labai skanūs. Ir Spasai labai. Gal net skanesni už Karalius mastau.gif
Lempos labai gražios, man irgi skanios, tik jos gal miltingesnės tokios. Kaip čia daug kas minėjo - ilgai laikosi nuskintos.
Iš šios ketveriukės vokiška braškė man ketvirtoj vietoj ax.gif
Atsakyti
Gal kam idomu bus apie pomidoru auginima, rusis:
http://www.7dach.ru/...m_medium=social
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 03, 19:46)

širdingai ačiū už įspūdžius aciuks.gif

Grįžus radau mydobro siuntinuką, bet neįdėjo Barbarisų, reiškia, turiu vietos Bolzanam biggrin.gif

Šaukiu garsiai - mainau Toro į Bolzano ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Rapsodija pernai auginau, tai toro tikrai lenke smile.gif Dar turiu rapsodijos 2 seklytes, bet greiciausia nesesiu
Atsakyti
Jau galvojau kad nieko daugiau nebereikia.O dabar prireike ir Toro, ir Bolzano.Gal kas galit po kelias seklytes pasimainyti i ka nors ?
Atsakyti
Bolzano nelabai išeina mainytis, 6 sėklų kaina virš 19 Lt. Tai pakiukas 2 ar 3 metams tik. O vat Toro kaina juokinga, sakyčiau, vaikiška, 60 sėklų 6 litų nekainavo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SaVi @ 2015 02 03, 20:02)
Jau galvojau kad nieko daugiau nebereikia.O dabar prireike ir Toro, ir Bolzano.Gal kas galit po kelias seklytes pasimainyti i ka nors ?

Porą Toro galėčiau...
Atsakyti
Tai jei tokiais kiekiais tos Toro seklos gal kas turi kelias perparduot g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaVi @ 2015 02 03, 20:02)

Bolzano pakankamai nepigus hibridas, taip kad su keitimu gali ir nesigaut.. O nusipirkt galite čia http://www.sodui.lt/...idorai-711.html
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 02 03, 18:02)
mano dar kitokie smile.gif
buvau ir foruma sukurus. Ten galejo det kas ka tik nori. Bet norinciu nebuvo. Panaikinau, nes su forumaia daug bedos, isilauzia i juos Viagros pardavinetojai ir pan.
Ir cia galvoji atsiras kas des? Gi pas mane iskirus Ex ir audine68, nieks nieko nesiuncia, Vnz visiems reikia, bet kai ateina laiaks kazka rasyt ir daryt visi i krumus wink.gif

biggrin.gif
biggrin.gif biggrin.gif ... gerai, viskas aišku. Tada norint tektų graibyt ir dėt info iš forumo į puslapį.... Tam reikia per daug laiko paaukot.

Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 02 03, 21:24)
Bolzano nelabai išeina mainytis, 6 sėklų kaina virš 19 Lt. Tai pakiukas 2 ar 3 metams tik. O vat Toro kaina juokinga, sakyčiau, vaikiška, 60 sėklų 6 litų nekainavo  biggrin.gif

As cia gal naivoka, nepaziurejau pries siulydama. Na, veisliu ir hibridu turiu apie 40, tai jei nerasiu pati pirkti to bolzano, gal kas nores ne 1 i 1 mainyt, o pasirinkt, ko nores is mano aruodelio.
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2015 02 03, 19:12)
QUOTE(RZK @ 2015 02 03, 16:37)

Bet Toro, spėju, buvo ankstyvesnis už Orkado?

Ne - Orkado ankstyvesnis.
Atsakyti