Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(mazenis @ 2015 02 26, 14:12)
Sutinku,kad parodoje mano sunys buvo nekondicijoje.Patinas ant ribos kirpimo,apauges.Bet uztai nedazyti.Ir ejome mes pasitusinti,vis delto paroda ant kiemo.Plius mazylei socializacija,pirmas isejimas i paroda,norejau paziureti kaip elgsis.Tik gaila,ta ryta surujojo,tai nuotaika visai dingo,patinui nebe paroda jau rupejo,tad kitai dienai kales nebevedziau,kad nekankinti,spes.Ir as jusu nekritikuoju pacios kales,grazi kalyte,uzkliuvo tik tie sonai.Ko cia siaustis? bigsmile.gif Savo sunis pesu ir kerpu vienu metu.

Bet kodėl, reikia teigti , kad turi būti būtent kaip pas jus ir kad reikia kirpti ir pešti vienu metu? Beje, mūsų kirpėja tik pasidžiaugė, kad nesuprantate, kodėl ir kam tokios linijos. Per paskutinius 3 metus ji dalyvavo keliuose profesionalams skirtuose Šnaucerių kirpimo kursuose, taip pat ir laaabai įžymios groomer‘ės Mia Ejerstad ( o į jos kursus toli gražu ne kiekvienas buvo pakviestas ir leista buvo dalyvauti ). Jūsų pastabos dėl linijų labai pasenusios ir labai jau „standartizuotos“, o geras kirpėjas triminguoja/kerpa šunį atsižvelgiant į individualias sudėjimo charakteristikas. Kiekvienas plaukelis buvo išpeštas/nukirptas/paliktas su tam tikru tikslu.
Sakot nekondicijoj? Geriau būtumėt "pasitūsinę" kitaip, bet bent jau žmonės jį atsimintų tokį, kokį jūs jį statėt, kada jis buvo kondicijoj ir nebuvo geresnių šunų už jį. O ta kalytė iš tos vados kur jūs siūlėte FB? Gal jūs labai pikta dėl to, kad jums taip nenusisekė pirkinys. Gal per aštriai parašiau, bet vieną kartą atsikaskit ir jūs, jeigu mėgstate kandžiot kitus kas liečia veisimą, kirpimą ir hendlingą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 26 vasario 2015 - 14:00
QUOTE(malinua @ 2015 02 26, 14:59)
Bet kodėl, reikia teigti , kad turi būti būtent kaip pas jus ir kad reikia kirpti ir pešti vienu metu? Beje, mūsų kirpėja tik pasidžiaugė, kad nesuprantate, kodėl ir kam tokios linijos. Per paskutinius 3 metus ji dalyvavo  keliuose profesionalams skirtuose Šnaucerių kirpimo kursuose,  taip pat ir laaabai įžymios groomer‘ės Mia Ejerstad  ( o  į jos kursus toli gražu ne kiekvienas buvo pakviestas    ir leista buvo dalyvauti  ).  Jūsų pastabos  dėl linijų labai pasenusios ir labai jau „standartizuotos“, o geras kirpėjas triminguoja/kerpa šunį atsižvelgiant į individualias sudėjimo charakteristikas. Kiekvienas plaukelis buvo išpeštas/nukirptas/paliktas su tam tikru tikslu.
Sakot nekondicijoj? Geriau būtumėt "pasitūsinę" kitaip, bet bent jau žmonės jį atsimintų tokį, kokį jūs jį statėt, kada jis buvo kondicijoj ir nebuvo geresnių šunų už jį. O ta kalytė iš tos vados kur jūs siūlėte FB? Gal jūs labai pikta dėl to, kad jums taip nenusisekė pirkinys. Gal per aštriai parašiau, bet vieną kartą atsikaskit ir jūs, jeigu mėgstate kandžiot kitus kas liečia veisimą, kirpimą ir hendlingą.

bigsmile.gif Pikta jus,o ne as.Cia jus parodete save.Putojates jus,o ne as.Aciu uz pagyrima mano patino.O jei apauges,ne tokius rusai atsiveda.Svarbu sudejimas.Nazinau apie kokia kalyte jus snekate,maniske is Daugpilio.Imta del krauju,del veisimo,jei jums kas nors tai sakome,man ji patinka,ji jauna,velesnio brendimo.parodys save.Gavo exselent ivertinima,ko dar noreti pirmam kartui.O jei jums nepatiko,kitas reikalas.Vieniems patinka vienas tipas,kitiems kitas.Ir nebutina skalambinti cia,norejot mane pazeminti,bet manau gavosi atvirksciai. bigsmile.gif O toks jusu kirpimas ,tik pazemint ,praplatint krutine nebent. bigsmile.gif
Atsakyti
gal kam bus iduomu g.gif biggrin.gif

LIETUVOS KINOLOGŲ DRAUGIJA

2 TARPTAUTINĖS PARODOS (2xCACIB)
2015 m. kovo 07 d.
LIETUVOS NUGALĖTOJAS‘2015
2015m. kovo 08 d.
VILNIAUS TAURĖ ‘2015

Parodos vyks LITEXPO parodų centre, Laisvės pr. 5, Vilniuje

cvergu ringai
07d- 10.15 -12 ringas
08d.-10.13 -12 ringas
Atsakyti
Dalyvausim wink.gif Tik kada jau labai anksti tie ringai... doh.gif Bet turėtų būt smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 02 27, 10:23)
Dalyvausim wink.gif Tik kada jau labai anksti tie ringai...  doh.gif Bet turėtų būt smagu smile.gif

Linkiu sėkmės jums smile.gif O kad anksti, tai dar geriau, nereiks knapsėti ir laukti, o ir šuo žvalesnis smile.gif
Atsakyti
Jau to žvalumo tai mums per akis, nes aš kaip tik stengiuos nuvargint prieš parodą, kad ringe netemptų baisiai į priekį smile.gif Ji nori bėgt lėkt, o ne ramiai prasibėgt lotuliukas.gif Smagu, kai ringas vėliau, nes tada ir bestų gali palaukt wub.gif o be to, man anksti keltis reiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Liuka,

Kaip jusu vezlys gyvena? Gal jau atsilimas?
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 02 28, 16:45)
Liuka,

Kaip jusu vezlys gyvena? Gal jau atsilimas?

hi.gif
Ne dar neislindo smile.gif butinai pranesiu , kai tik islys biggrin.gif
Atsakyti
Nu šiandien tai jau tikras pavasaris smile.gif
Kaip sekasi mažyliams mūsų?
Va maniškė vakar iš Talino parodos puikius rezultatus: 1 exc., JCAC, JBOB, BOS! Labai ja didžiuojuosi smile.gif
user posted image
Atsakyti
[quote=zemaiteki,2015 03 01, 16:26]
Nu šiandien tai jau tikras pavasaris smile.gif
Kaip sekasi mažyliams mūsų?

Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Jūs - tikros parodų liūtės thumbup.gif
Boni - nuostabi, bet ir šeimininkė fantastiška thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiek supratau iš forumo, pirmas šuo ir tokie rezultatai - nerealu bigsmile.gif

Kadangi gyvenam daugiabutyje, o šiemet žiemos nebuvo - nesiryžtu vest į bendrą kiemą. Na, bet ateinančią savaitę jau skiepas, taigi, jau tuoj smile.gif
Šeštadienį mažiukė apėjo sodybą, šiandien irgi buvom gamtoj.
Normaliai ji lauke jaučiasi ir motertų visai nebijo. Neaiškūs kiek vyrai - baimės nerodo, bet ir liečiama nesileidžia. Bet įtariu čia dėl to, jog gyvenimo pradžioje rūpinosi tik veisėja, kaip ji sakė, neio vyras, nei sūnūs prie šuniukų nėjo. Akivaizdu, jog reiks pavadėlio, nes pamačius mergaitę jau ruošėsi skusti pas ją biggrin.gif
Dar įsisavinom boxą ir kartu komandą "į būdą" (aišku, kol kas tik kol užuodžia mėsą biggrin.gif ).
"
Šuo - nuostabus, tk garbanota ji kaip "šnauceris friz", belieka tikėtis, kad tikras kailis bus kitoks g.gif

Dar apie ausis klausimas - kažko mažokos jos, lyginant su tuo, ką matau internete ir kokios atrodė pradžioj unsure.gif
Galva paaugo o ausys, artodo, kad ne - ar čia taip turi būti?
Kažkaip man panašu, kad ims jos stotis. Vat ir galvoju, kada pradėt rūpintis. Gal jas klijuot, ar prie jų po kokį centą priklijuot?
Patarkit prašau.
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Taip, tai mano pirmas šuo smile.gif Ir kol kas tikrai sekasi neblogai blush2.gif
O kas liečia vyriškius, tai esu girdėjus, kad būna neprisileidžia kalytės vyriškių. Na bet maniškė tai visus myli. Per parodą, kai teisėjas pakalbino, tai puolė laižyt lotuliukas.gif
Kas dėl ausų, tai nelabai galiu ką patart. Bandykit tartis su veisėja arba su kirpėja. Jos daugiau tuo klausimu patirties turi. O šiaip dėl kailio, tai tas garbiniuotumas sutvarkomas wink.gif Svarbu geras kirpėjas wink.gif
Atsakyti
[quote=zemaiteki,2015 03 01, 16:26]

Va maniškė vakar iš Talino parodos puikius rezultatus: 1 exc., JCAC, JBOB, BOS! Labai ja didžiuojuosi smile.gif

Didziausi sveikinimai first.gif
Atsakyti