Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Sveiki, o cia musiske kazin tokia jautruole ar visi jie tokie. Truputi tik pesteliu koki kaltuna tai musiske baisiausiai verkia, apie trimingavima isvis patyliu, jau net kirpeja sake kad labai jautri jinai. Reiktu jau eit mum pestis, bet nenoriu net as jos pest, man taip gaila kad ji turi taip kankintis. verysad.gif Jau pradedu net galvot apie kirpima.
Ir gal galit primint ar Viktoras yra mazenis, reiktu mum gal i Vilniu pabandyt susiruost grozio procedurom. Gal galit man i az savo kontaktus imest susisiekciau del trimingavimo. Aciu

Oi atsiprasau Mazeni, sumaisiau Jus su Markoni. Kazkodel man jus labai maisotes tarpusavyje blush2.gif . Markoni, gal galit savo kontaktus i az imest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tutska2: 25 vasario 2015 - 23:27
QUOTE(tutska2 @ 2015 02 26, 00:24)
Sveiki, o cia musiske kazin tokia jautruole ar visi jie tokie. Truputi tik pesteliu koki kaltuna tai musiske baisiausiai verkia, apie trimingavima isvis patyliu, jau net kirpeja sake kad labai jautri jinai. Reiktu jau eit mum pestis, bet nenoriu net as jos pest, man taip gaila kad ji turi taip kankintis.  verysad.gif Jau pradedu net galvot apie kirpima.
Ir gal galit primint ar Viktoras yra mazenis, reiktu mum gal i Vilniu pabandyt susiruost grozio procedurom. Gal galit man i az savo kontaktus imest susisiekciau del trimingavimo. Aciu

Oi atsiprasau Mazeni, sumaisiau Jus su Markoni. Kazkodel man jus labai maisotes  tarpusavyje blush2.gif . Markoni, gal galit savo kontaktus i az imest.

bigsmile.gif Va,ir sumaisete su Viktoru.Vaziuokite pas Viktora,sutvarkys. http://www.nuobjaurybes.lt/ Jei dzniau pasukuosit,pripras,pradziai pasiimkit ant keliu ir zaidziant sukuokite,su poplaukio nuemimu tas pats.Nenuiminesite poplaukio,plaukui geram nebus kur augti.Viktoras jums viska issaiskins. bigsmile.gif Pas jus Jazo vaikas?
malinua,jusu suns sonai nedapesti ir nukirpti?Nesupratau,labai aukstai linija,ir iskreivota?Ar cia taip turi buti?Kazkas naujo. doh.gif
Atsakyti
Viskas čia nupešta ir niekas nekirpta
jei domina štai kaip tai gaunasi
user posted image
Nieko naujo čia nėra, dažniau parodose lankytis, o ne spręsti iš nuotraukų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 26 vasario 2015 - 09:05
Malinua, labai gražios foto. Ir jūsų šuo superinis wink.gif Labai norėtųsi susipažint ir iš arčiau pamatyt, kaip atrodo smile.gif Mes jau po mėnesiuko irgi pešimės plikai smile.gif
Atsakyti
Ačiū. Manau, kad teks tikrai susitikti ir susipažinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Skirtumas.
user posted image
Atsakyti
Aš nesuprantu, kuo užkliuvo mano šuns kailio tvarkymas, jei jau jaučiatės tokia protinga ir viską žinanti, tai kodėl parodoje jūsų šunys atrodė visai kitaip , nei jūs mokinate kitus kaip daryti. Jūs nežinote nei kaip nei kam taip yra daroma šiuo atveju. Jūs nematėte mano šuns parodose, nečiupinėjot jos, tai kam tas sarkazmas? Kiekvienas šuo tvarkomas skirtingai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 26 vasario 2015 - 11:18
Aš, aišku, ne profas ir ne kirpėjas, bet mano akiai, Malinua, jūsų šuniuko šonai kažkaip netinkamai padaryti g.gif . Nematau priežasties čia putotis, mano šuns kirpimą irgi kirtikavo, paaiškino klaidas mirksiukas.gif . Nuo to šuo prastesnis nepasidaro biggrin.gif
Ir jūs pati palyginkit šonus šitoj foto
user posted image

ir šitoj
user posted image
Tikrai ne taip pat nukirpta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 vasario 2015 - 11:20
QUOTE(Dilma @ 2015 02 26, 12:16)
Aš, aišku, ne profas ir ne kirpėjas, bet mano akiai, Malinua, jūsų šuniuko šonai kažkaip netinkamai padaryti g.gif . Nematau priežasties čia putotis, mano šuns kirpimą irgi kirtikavo, paaiškino klaidas mirksiukas.gif . Nuo to šuo prastesnis nepasidaro biggrin.gif
Ir jūs pati palyginkit šonus šitoj foto
user posted image

ir šitoj
user posted image
Tikrai ne taip pat nukirpta smile.gif

Dilma, šunį ruošiu ne aš pati, ir neteigiu, kad esu profas, tik žinau, kam mes tai darom, jau 2 metai. Ponios Maženio šunų aš jau senai nemačiau niekur, tik va teko išvyst parodoje savaitgalį, deja nesužavėjo nė trupučio, nei jų kondicija, nei jų elgesys į šeimininkę...na bet čia ne apie tai. Aš žinau, kodėl taip yra rašoma ir nežadu nusileisti smile.gif Aš turiu savo nuomonę.
Atsakyti
Man, kaip su šuns trimingavimu neturinčiai nieko bendro, o tiesiog žiūrinčiai iš šono į šunį, užkliuvo tai, kad malinua šuniui apatinė linija labai jau "iškramtyta". Nežinau nei šuns standarto, nei kirpėjo/veisėjo tikslų, tačiau tiesiog atrodo, kad šuns trimingavimas padarytas ne iki galo. Ta prasme, ne itin tvarkingai ir kruopščiai.
Atsakyti
Agnyte, tai tame ir esmė , kad jūs nežinot, čia viskas tvarkoj, dar bus daroma. Pamatysit vėlesnį rezultatą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 02 26, 12:09)
Aš nesuprantu, kuo užkliuvo mano šuns kailio tvarkymas, jei jau jaučiatės tokia protinga ir viską žinanti, tai kodėl parodoje jūsų šunys atrodė visai kitaip , nei jūs mokinate kitus kaip daryti. Jūs nežinote nei kaip nei kam taip yra daroma šiuo atveju. Jūs nematėte mano šuns parodose, nečiupinėjot jos, tai kam tas sarkazmas? Kiekvienas šuo tvarkomas skirtingai

Sutinku,kad parodoje mano sunys buvo nekondicijoje.Patinas ant ribos kirpimo,apauges.Bet uztai nedazyti.Ir ejome mes pasitusinti,vis delto paroda ant kiemo.Plius mazylei socializacija,pirmas isejimas i paroda,norejau paziureti kaip elgsis.Tik gaila,ta ryta surujojo,tai nuotaika visai dingo,patinui nebe paroda jau rupejo,tad kitai dienai kales nebevedziau,kad nekankinti,spes.Ir as jusu nekritikuoju pacios kales,grazi kalyte,uzkliuvo tik tie sonai.Ko cia siaustis? bigsmile.gif Savo sunis pesu ir kerpu vienu metu.
Atsakyti