Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Kenzo - atominė thumbup.gif biggrin.gif
Ar jau merginos su šukuosenom?
Atsakyti
eli maja,suprantu kad jorkus tasese nesioja,cverga,pirma karta girdziu.Pirmiausia suniui ne vieta parduotuvese,ypac maisto.Cvergas tarnybinis suo,o jus sudekoratyvinote.Gal ne ta veisle pasirinkote?Zinau ir tokiu,kad suaugusiam cvergui palutes tiesia,neduok dieve kol busiu darbe suo uzsinores reikalu.Nors jie labai gerai laikantys slapima,ir ta laika gali prakenteti.
Mes irgi labai daug keliaujame,ir ne su vienu sunimi.Kelionese labai pravercia boksas.Viesbuciuose taip pat.Jei vaziuojame su sunimis,susideliojame marsruta,laika,kad galetumeme kazkur sustot,prasivaikscioti.Jei masinoje su sunimis,niekas neruko,prie to pacio ir parukyti.Renkames tokias kavines,kur butu atviros terasos,jei daug zmoniu,net sunu nevedame prie stalo,o atsinesame su boksu prie stalo,kad suo nekaistu masinoje.Visada ziuriu savo sunis,bet kartu ir gerbiu aplinkinius.Mano sunys neturi sudaryti jiems rupesciu.Mano suo,mano rupesciai.Gerbkime aplinkinius.
Ku-ku-shka,su nesiojimu taseje i lauka,galite tik daugiau streso ivaryti.Tas pats kas jus isverstu is siltos ,patogios lovas i lauka.Geriau ramiai issineskite ant ranku suniuka i ramia vieta,kad apsiprastu su lauku,paskui jau galesite ieskotis ir draugu.Nes bailesni suniukai sunkiai pradeda draugauti su svetimu.Gerai butu tureti kokia drauge,kuri galetu ateiti i svecius su suniuku.O paskui galesite sosializuoti ir prie didesnio pulko.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 02 20, 09:28)
eli maja,suprantu kad jorkus tasese nesioja,cverga,pirma karta girdziu.Pirmiausia suniui ne vieta parduotuvese,ypac maisto.Cvergas tarnybinis suo,o jus sudekoratyvinote.Gal ne ta veisle pasirinkote?Zinau ir tokiu,kad suaugusiam cvergui palutes tiesia,neduok dieve kol busiu darbe suo uzsinores reikalu.Nors jie labai gerai laikantys slapima,ir ta laika gali prakenteti.
Mes irgi labai daug keliaujame,ir ne su vienu sunimi.Kelionese labai pravercia boksas.Viesbuciuose taip pat.Jei vaziuojame su sunimis,susideliojame marsruta,laika,kad galetumeme kazkur sustot,prasivaikscioti.Jei masinoje su sunimis,niekas neruko,prie to pacio ir parukyti.Renkames tokias kavines,kur butu atviros terasos,jei daug zmoniu,net sunu nevedame prie stalo,o atsinesame su boksu prie stalo,kad suo nekaistu masinoje.Visada ziuriu savo sunis,bet kartu ir gerbiu aplinkinius.Mano sunys neturi sudaryti jiems rupesciu.Mano suo,mano rupesciai.Gerbkime aplinkinius.
Ku-ku-shka,su nesiojimu taseje i lauka,galite tik daugiau streso ivaryti.Tas pats kas jus isverstu is siltos ,patogios lovas i lauka.Geriau ramiai issineskite ant ranku suniuka i ramia vieta,kad apsiprastu su lauku,paskui jau galesite ieskotis ir draugu.Nes bailesni suniukai sunkiai pradeda draugauti su svetimu.Gerai butu tureti kokia drauge,kuri galetu ateiti i svecius su suniuku.O paskui galesite sosializuoti ir prie didesnio pulko.

Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 02 20, 09:28)

Labai gerbiu jūsų nuomonę smile.gif Veislę pasirinkau būtent tą - nedekoratyvinę. Aš mažiužes nesinešioju ir man tai nepriimtina. Mano šunė puikiai moka bėgioti. Aš kalbu apie pavienes situacijas, kai kito pasirinkimo nėra. Mano darbas visoje Lietuvoje, net ir maršruto nepasirinksi. Kiek susidūriui - žiemą atvirų kavinių nėr schmoll.gif Labai džiaugiuosi, kad galiu keliauti kartu, o nepalikinėti "kažkam". Nors ir kelionė tampa brangesnė. Juk jūs irgi kalbate apie boksą. Su juo ir aš į svečių namus/viešbučius nešuosi. g.gif Kalbam apie tą patį. O šiaip, koks skirtumas tarp bokso ir didesnės tašės, kuri patogesnė trumpam įsinešimui g.gif, ? Visiškai pritariu - mano šuo neturi trikdyti aplinkinių ir aš tuo rūpinuosi pati visais įmanomais būdais.

Palučių neklojau nuo trečios dienos. Kantriai ėjome į lauką. Dar baisiau, kai stato tualetus. Lyg tai būtų katė.
Atsakyti
Tokiu keliautoju kaip jus vienetai,dar jei darbas toksai.Gal ir patogu.Tai visada i darba su augintiniu?Jums netrukdo?Priskyriau jus prie tu,kurios su jorkais kaip papuosalu vaiksto,atleiskite. blush2.gif Maciusi toki rankini jorka,jei namuose ,visada seimininkei ant keliu,nepaleidziama nuo ranku,jis net vaikscioti normaliai nebemoka,o nugara nebeissitiesia,perlenktas.
Palutes ne jums taikiau.Bet yra kas taip cverga issauklejo. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 02 20, 01:17)
Kenzo - atominė  thumbup.gif  biggrin.gif
Ar jau merginos su šukuosenom?

Jo, jau ir vėl apaugo. Jų nepeša plikai, o daro kažkokį rolling ar kaip ten vadinas. Prados kailis pasidarė dar šiurkštesnis. Kovą vėl einam gražintis.
Peršalta dabar trumpom šukuosenom. Lauke -10 minimum kelias savaites. Šiandien -20 buvo apie 10 ryto blink.gif

Kenzo yra totali drama queen doh.gif Dramatiškesnio šuns nemačiau.
Atsakyti
Ziuriu ziuriu foto internete..po pesimo suo beveiik plikas, persisviecia. oda..cia taip turi but?
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2015 02 20, 20:10)
Ziuriu ziuriu foto internete..po pesimo suo beveiik plikas, persisviecia. oda..cia taip turi but?

Taip, šuo būna plikas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 02 20, 19:15)
Tai visada i darba su augintiniu?Jums netrukdo? Priskyriau jus prie tu,kurios su jorkais kaip papuosalu vaiksto.

Na jorkai ir kt. "rankinukai" ne man. Bet...kiekvienas renkamės pagal save. Kokia veislė bebūtų, svarbu meilė gyvūnui.
Tai mano trečias šuo. Pirmą vaikystėje padovanojo, sesė parsivežė iš Simferopolio. Veislė g.gif "balionkė". Tada apie tai negalvojom, tėvai tiek nesureikšmino. Antras - taksas. Pirkom vaikų džiaugsmui. Išsirinko dukra. Tačiau, dukros suaugo, išvyko studijuoti, gyventi į Vilnių. Dabartinę rinkausi sau ir labai atsakingai. Buvo tokių, kurie atkalbinėjo dėl mano gyvenimo būdo, vargo ir t.t. Bet buvo, kurie palaikė ir net skatino ir, būtent, cvergą. Nuo tada ir pradėjau domėtis. "Sekiau" Taurės Prados gyvenimą smile.gif Turiu, tikrai, puikią kompanjonę. Dabar net ir patys didžiausi mano pasirinkimu skeptikai nustebę cool.gif kaip puikiai viską suderinu.

Į darbą ne visada vežuosi smile.gif Tai jau šunė vargtų. Tiesiog tada, kai žinau, kad kelionėje užtruksiu ilgiau nei 12 val. arba ne vienai dienai, arba turėsiu daugiau laisvo laiko. Darbe ji būna bokse, ramiai stebi situaciją arba tiesiog miega. Per pertraukėles - į lauką. Kai darbas vietoje - lieka laukti namuose smile.gif Sugrįžusios dukros "pasisavina" šunę. mirksiukas.gif

Net veduosi (kai geras oras) į repeticijas. Gera proga pasivaikščioti kartu rolleyes.gif Iš to turime abi naudą. Kitais atvejais, važiuoju mašina ir šunės nesivežu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eli maja: 21 vasario 2015 - 12:58
Šaunu, kai galima kartu pasiimti šunį thumbup.gif
eli majos pavyzdys rodo, kad viską, jei tik norisi, galima suderinti smile.gif
Šiandien buvome sodyboje - na, visai kitas reikalas thumbup.gif
Dar šiek tiek nedrąsu buvo mažiulei, bet jau nebebaisu. Priprasim.
Nusipirkom šiandien boxą - pratinsimės, kad esant reikalui problemų nebūtų.
Pasirodo daug įtakos turi forumas renkantis veislę smile.gif
Aš irgi dėkinga visoms, besidžiaugusioms savo augintiniais, mielai atsakiusioms į klausimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, šiandien ir mes išėjom pakvėpuot grynu oru, kuris jau kvepia pavasariu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 02 25, 20:36)
Sveikutės, šiandien ir mes išėjom pakvėpuot grynu oru, kuris jau kvepia pavasariu smile.gif

Labai gražios nuotraukytės wub.gif
Atsakyti