Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 15, 00:46)
Kaip laukiau šito vėžlio! Nusipirkau ta proga pavasarinę striukę  lotuliukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2015 03 14, 21:57)

Na pagaliau galesim islist is savo kiauto. yahoo.gif Kipiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaMutis @ 2015 03 15, 15:28)
Na pagaliau galesim islist is savo kiauto.  yahoo.gif  Kipiui  4u.gif

aciuks.gif nupirksim skania salota mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 15 kovo 2015 - 14:02
Liuka,sveikinimai Kipui,jis nemeluoja.Jau nupraustas grazus.
12 paru mano didziausias 446g. svere,maziausias 326g.musu mat daugiau ax.gif ir mamai tokia kruva ismaitinti sunkiau.Mors svoriai auga normaliai,damaitint tik viena mergina tenka,ja vis dickiai nustumia. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 03 15, 18:18)
Liuka,sveikinimai Kipui,jis nemeluoja.Jau nupraustas grazus.
12 paru mano didziausias 446g. svere,maziausias 326g.musu mat daugiau ax.gif  ir mamai tokia kruva ismaitinti sunkiau.Mors svoriai auga normaliai,damaitint tik viena mergina tenka,ja vis dickiai nustumia.  bigsmile.gif

aciuks.gif
As kai astuonis turejau, nenuziurejau vieno, "zalia" dar buvau, o kai susigriebiau niekas negalejo pasakyt kiek reikia to pienuko duot, o gal ir kokia patologija buvo sad.gif. Saugok mazyle , as tokius tai padedu viena prie kales o kitus nuimu, kol maziausias nepavalge, o tada jau chebra paleisdavau smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Liuka clap.gif assa.gif
Atsakyti
Mano mažoji išdykėlė baigia visą kiemą išrausti wacko.gif Šiandien turėjau kišti į vonią, ir plauti kojas ir barzdą kokius 6 kartus mega_shok.gif Namo pareina ne juoda su įsidabriu, o smėlio krūva umn.gif: Prada pareina švari, graži, tikra damutė, o Kenzo tai prie ūkio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 03 16, 07:41)
Mano mažoji išdykėlė baigia visą kiemą išrausti  wacko.gif Šiandien turėjau kišti į vonią, ir plauti kojas ir barzdą kokius 6 kartus  mega_shok.gif Namo pareina ne juoda su įsidabriu, o smėlio krūva umn.gif: Prada pareina švari, graži, tikra damutė, o Kenzo tai prie ūkio  doh.gif

gal batus reiktu det jau ? mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 03 16, 06:41)
Mano mažoji išdykėlė baigia visą kiemą išrausti  wacko.gif Šiandien turėjau kišti į vonią, ir plauti kojas ir barzdą kokius 6 kartus  mega_shok.gif Namo pareina ne juoda su įsidabriu, o smėlio krūva umn.gif: Prada pareina švari, graži, tikra damutė, o Kenzo tai prie ūkio  doh.gif

Nesistebiu bigsmile.gif Kur kurmiarausis,tai staigiai islygina.Kelis kartus net kurmius buvo istrauke.O prie tvoros tai transejas daro,kad tik i laisve istrukti.Akmeni didesni uzrideni ant transejos,tai ir ta nuridena. bigsmile.gif
Liuka,pas mane ju gardas per puse perskirtas,tai rusiuoju,pirma mazesnius,paskui didesnius.Kartais kai visi buna,ir Karmen pas juos ateina,tai prasideda kova uz buvi,net kale pradeda kilnotis,nuo .Kiekviena diena sveriames,tikrinu kaip priauga.Is namu tik trumpam islekiu,o taip isidarbinau suniuku priziuretoja. bigsmile.gif Kale 4 kartus maitinu.Vitaminai.Turejusi net 4 vadas po septynis,bet devyni jau daugoka. ax.gif
Markoni,bnet batai nebepadetu,greiciau ju neliktu ant koju. bigsmile.gif Cvergas yra cvergas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 16 kovo 2015 - 09:35
Jei prie ūkio, tai aulinių reikia lotuliukas.gif
Mano mažiulė irgi matyt bus prie ūkio - taip stengėsi padėt dirvą ruošt sėjai, kad supratau, jog nebus lengva su pagalbininke biggrin.gif
Jau ir kojas prūde pamirkė - sukas kaip vijurkas, tik spėk žiūrėt.
Per mišką kad šuoliavo mažom kojytėm, gaidį kieme nuvijo - va čia jau buvau išsigandus, bet baigėsi gerai bigsmile.gif
Meste kieme irgi bando aplinkiniams katinams ir paukščiams parodyt, kas čia šnauceris.
Vat kažin, kaip seksis sutert su mamos katinu, kuris vasarot į sodybą atvyksta g.gif

Kai kas nepatinka, bando lot. Dirbam tuo klausimu smile.gif
O kai kažkuo susidomi, taip gražiai tikro šnaucerio poza atsistoja wub.gif

Ir dar klausimas pastoviai neduoda ramybės - kai cvergšnauceriukai tokie protingi, kaip jie tame protingų šunų sąraše 11 vietoj atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 03 16, 11:07)

Mano mažiulė irgi matyt bus prie ūkio - taip stengėsi padėt dirvą ruošt sėjai, kad supratau, jog nebus lengva su pagalbininke  biggrin.gif
Jau ir kojas prūde pamirkė - sukas kaip vijurkas, tik spėk žiūrėt.
Per mišką kad šuoliavo mažom kojytėm, gaidį kieme  nuvijo - va čia jau buvau išsigandus, bet baigėsi gerai  bigsmile.gif
Meste kieme irgi bando aplinkiniams katinams ir paukščiams parodyt, kas čia šnauceris.
Vat kažin, kaip seksis sutert su mamos katinu, kuris vasarot į sodybą atvyksta  g.gif

Smagumėlis biggrin.gif
Pagal mano cvergo taisykles - paukščiai turi būti ore, katės tupėti medžiuose, o su kiekvienu šuniu reikia pasisveikinti smile.gif
Atsakyti
O pagal maniškę - aš einu ir jūs man visai nerūpit biggrin.gif. Per žema gainioti tokius menkus padarus. vat karvės ir arkliai - kitas reikalas. Tuos reikia auklėt biggrin.gif . Tik baisu labai būna, kai atsisuka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 16 kovo 2015 - 12:36