Ku-ku-shka,netingek padirbti,cverga ir sneketi ismokinsi.
Nepastebejau kad jie pyktusi su katinais.O jei pagaudo,tai tik pazaisti noredami.O taip kates geriausi draugai.Ko nepasakyciau kai turejau miteli.Kate pamato-isproteja.Jei pagaus,viskas,kelis kartus net turejau isspirti,nes jie purto,kates nagais draskosi,negalima prieiti.Vistas irgi pjaudavo,karve pamaciusi -puola kasti.Gal tik pas mane tokia zveriukstis augo.
QUOTE(Prickly @ 2015 03 16, 12:20)
Smagumėlis
Pagal mano cvergo taisykles - paukščiai turi būti ore, katės tupėti medžiuose, o su kiekvienu šuniu reikia pasisveikinti
Pagal mano cvergo taisykles - paukščiai turi būti ore, katės tupėti medžiuose, o su kiekvienu šuniu reikia pasisveikinti
Dilma, gal ir mes iki tokio orumo prisisocializuosim. vat įdomu, kas bus kai karvę pamatys - reik galvot, kur parodyt.
O arklys turėtų patikti, juk išvedė cvergiukus, kad arklidėse žiurkes gaudytų - gal genai atsilieps
Mazeni, tikiu kad nori žais, o kur tą draugišką katę rast, kad žinot, jog nesužeis
Kieme kaimynai juokiasi - toks mažiukas, vos matos, o urzgia ir įvedinėja tvarką
o mitelis gal toks papuolė, bo vaikščiojo mūsų rajone prieš 10 metų jų daug, tai tik pastebėjau, jog nelabai į šeimininkų komandas reaguodavo
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 03 16, 13:14)
O arklys turėtų patikti, juk išvedė cvergiukus, kad arklidėse žiurkes gaudytų - gal genai atsilieps
Turbūt genuose to neužkoduota
vat galiu pasakyti, kas genuose užkoduota: pasivolioti karvės "blynuose"
stengiamės to išvengti
Nors aišku , ir pati karvė yra labai įdomi
karvė palenkusi galvą mojuoja (reiškia: tuoj tau bus ragai) o ciuciui be galo linksma, lodamas po truputi slenka artyn, šokinėja į šonus, komandų nebeklauso jokių (toks ūmus apkurtimas
) todėl visada tą kontaktą nutraukiu ir ant rankų parsinešu
QUOTE(Prickly @ 2015 03 16, 19:34)
vat galiu pasakyti, kas genuose užkoduota: pasivolioti karvės "blynuose"
stengiamės to išvengti
Nors aišku , ir pati karvė yra labai įdomi
karvė palenkusi galvą mojuoja (reiškia: tuoj tau bus ragai) o ciuciui be galo linksma, lodamas po truputi slenka artyn, šokinėja į šonus, komandų nebeklauso jokių (toks ūmus apkurtimas
) todėl visada tą kontaktą nutraukiu ir ant rankų parsinešu 
Maniškė, kai karvę pamatė, tai pradžioj nesuprato, kas per daiktas ana yr... Bandė kviest žaist, tai karvė kaip metės į šoną, galvojau, su visa grandine pasileis per laukus....
Dėl blynų, tai irgi pauostė ir ratu apėjo. Nedomina tokie niekai
Oj kiek prijuokinot Prickly
Maniškė karvės nemačius. Įdomu, kaip reaguotų 
O dėl staigaus apkurtimo, tai tikrai būna
Bet dėkui dievui nedažnai 
O dėl kačių, tai jos neįdomios, kol nebėga
O vat tada reikia gaudyt. Buvo juokas pas gimines kai buvom. Ten katinas iš toliau stebėjo tol, kol cvergiukė mano pradėjo urgzt ir kandžiot mano rankas žaisdama
O tada puolė su nagais apsikabino. Net nustebę visi buvo. Gerai, kad šuo tik apurzgė. Bet po to jau nebeleidau taip žaist
kol kas šventas reikalas yra tik paukščius gaudyt. nesvarbu, ar varna, ar žvirblis, ar antis, ar balandis. Jei skrenda - reiškia grobis
Kol kas papūgėlės tikrai neturėsim
kol kas šventas reikalas yra tik paukščius gaudyt. nesvarbu, ar varna, ar žvirblis, ar antis, ar balandis. Jei skrenda - reiškia grobis
QUOTE(zemaiteki @ 2015 03 17, 10:13)
Oj kiek prijuokinot Prickly
Maniškė karvės nemačius. Įdomu, kaip reaguotų 
Bet dėkui dievui nedažnai 
O vat tada reikia gaudyt. Buvo juokas pas gimines kai buvom. Ten katinas iš toliau stebėjo tol, kol cvergiukė mano pradėjo urgzt ir kandžiot mano rankas žaisdama
O tada puolė su nagais apsikabino. Net nustebę visi buvo. Gerai, kad šuo tik apurzgė. Bet po to jau nebeleidau taip žaist
Kol kas papūgėlės tikrai neturėsim 
Maniškė irgi mėgėja paukštukus pavaikyt, Bet dar pernai įsigijom papūgą, db jos narvas ant belgės narvo, kuriai vienodai, o Sani vien ištarus papūgos vardą lekia kūlversčiais iki jos ir galėtų valandų valandas sustingus sėdėti žiūrėdama, bet kad čiuptų tai 100proc, nes kažkada nukritus ant žemės bandė-tačiau pavyko atsišaukt, o kažkada einant gatve buvo sužeista zylutė, tai ją net užgulė, gerai kad pavadėlis buvo, būtų nabagytės nelikę.
Paukštukus labai mėgsta vaikyti
Kartą aptiko gėlyne šalia namo jauniklį, dar blogai skraidantį - keli staigūs šuoliukai ir paukštukas be uodegos
nors bėgau iš paskos ir spėjau savo šunį pagriebti, kitaip gal būtų sukramtęs, visai kaip katinas. Be karvių dar labai smagu lakstyti aplink veršelį, kuris paklaikęs šuoliuoja kiek lenciūgas leidžia
Aišku stabdom tas visas atrakcijas, bet medžiotojai jie, tie cvergai, dideli medžiotojai
Kol narvelyje kias gyvūnas - šunys dažnai stebi kaip televizorių
Bet žiurkė, ir narve būdama, pažadina medžiotojo instinktus
. Mūsiškė - ramybės įsikūnijimas, kažkada gyveno su šinšilais ir niekada nerodė agresyvumo jų atžvilgiu. Aišku, urgzdavo prie narvo, lodavo, bet tik kviesdama žaist. O va ne per seniausiai nusivedėm pas pažįstamus, kurie turi dekoratyvinę žiurkę - šitaip įsiutusios šunės nebuvau mačius. Buvo pasiruošusi praryti tą žiurkę su visu narvu
. Visiškai kitokia reakcija, nei į šinšilus