QUOTE(Taurė @ 2015 03 22, 21:29)
Turi leidima, nepirkciau sunu is po Marytes virtuves stalo. Kaip ir niekad nepirkciau sunu skirtu veisimui. Pirkau ir visados pirksiu PET sunis, nes man to pakanka. Ramiau dabar ponams veisejams ?
Tiesa pasakius nesuprantu ko jus kabinejates prie manes ? as jum kiba bizni varyt trukdau idedama cia kelias savo sunu nuotraukas ? Nurimkit pagaliau
Cia tikrai ne veiseju tema, o seimininku, besidziaugianciu savo sunimis. Mano sunys su dokumentais, ne dvorniai. Jei jums nepatinka, neziurekit. As jums neaiskinu kaip man nepatinkat, patys sokat i akis su savo netaktiskais komentarais, kai zmogus tiesiog dziaugiasi savo suniukais. Ne duok D su tokiais veisejais gyvai susidurti.
Tiesa pasakius nesuprantu ko jus kabinejates prie manes ? as jum kiba bizni varyt trukdau idedama cia kelias savo sunu nuotraukas ? Nurimkit pagaliau

Manau tai jus isizeidete del amerikietiskojo tipo,isvadindama Markoni ne paciomis graziausiomis frazemis ,isizeisti turetu tik jis,Yra FCI standartas.Maciusi Cruf-te amerikiecius su sa savo sunimis,ir jie nieko nesiskire nuo musu standarto.Tik pastebejimas,amerikieciai megsta eksperimentuoti,vien pasiziurejus i ju skelbimus,kokiu tik nepamatysi ale snauceriu,kad ir tie margiukai.Ko pas mus nesutiksi.Taip pat jau uzdrausta ir ausu bei uodegos kirpimai.
Pas mus visi sunys su dokais skirti veisimui,o cia kiekvieno pasirinkimas ar veisi,ar kastruosi.Nebent brokas(kriptorkas,sakandis,dantys),tada deda stampa "Neveisimui".O ar is tu dokumentiniu uzaugs zvaigzdes,jau klausimas.Pas kaciu veisejus tai populiaru pardavineti kates ne veisimui su sterilizacija.Daugiau apsidraudzia pries daugintojus.Ko nera pas sunininkus.