Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(Markoni @ 2015 03 21, 12:05)
Faiin,bet va matos amerikoniskas tipas ,virsaus linija ir panasei,pagal musu ,paprastas lovinis varijantas.Lt parodose neturi perspektivos. g.gif  ax.gif

Markoni, aciu uz profesionalia nuomone. Bet as gi pirkau pet, o ne parodini smile.gif Parodiniai kainuoja dvigubai. Ir rinkausi ne pagal linijas, o pagal snukucio grozi.
Cia ne amerikoniskas tipas, o neparodinis tipas gal tiksliau butu pasakyti ?

Ir dar idomu kaip jus nusprendziat apie linija, kai suo stovi susitraukes nuo salcio ir pusiau persisukes g.gif Galvojau profai tikrina suns stovesena kai pastato sonu, ant lygaus pavirsciaus ir teisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taurė: 21 kovo 2015 - 19:54
QUOTE(Taurė @ 2015 03 21, 21:53)
Markoni, aciu uz profesionalia nuomone. Bet as gi pirkau pet, o ne parodini smile.gif Parodiniai kainuoja dvigubai. Ir rinkausi ne pagal linijas, o pagal snukucio grozi.
Cia ne amerikoniskas tipas, o neparodinis tipas gal tiksliau butu pasakyti ?

Ir dar idomu kaip jus nusprendziat apie linija, kai suo stovi susitraukes nuo salcio ir pusiau persisukes  g.gif Galvojau profai tikrina suns stovesena kai pastato sonu, ant lygaus pavirsciaus ir teisingai.

Tai taip,kai ne parodom,tai nesigavo parodiniu,o ju specialei neks neveisia ax.gif blush2.gif
Nu yra kur seip del $$ sukergia,o tipas amerikonskas.
Atsakyti
Markoni, atleiskit, bet man atrodo jus labai nusisnekat snekedami apie amerikoniska tipa, kuri ir iziurite tikriausiai tik jus pats. Paprasysiu pergalvot pries paleidziant kokia pieva mano sunu adresu, nes abejoju jusu, kaip veisejo kompetencija. Ir aplamai daznai sunku suprast ka jus rasot.
Atsakyti
Gal ir yra tie tipai. Abejoju, ar Lietuvoje išveistas šuo laimėtų Amerikoje, jei jau yra skirtingos mados g.gif
O kadangi aš apie tuos tipuis nelabai, tai man tiesiog labai faini ir išmylėti šunys smile.gif
Žiūriu net antkakliai vienodi, tai kaip juos, jei greit pašaukt reikia atskiriat? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 03 22, 18:49)
Markoni, atleiskit, bet man atrodo jus labai nusisnekat snekedami apie amerikoniska tipa, kuri ir iziurite tikriausiai tik jus pats. Paprasysiu pergalvot pries paleidziant kokia pieva mano sunu adresu, nes abejoju jusu, kaip veisejo kompetencija. Ir aplamai daznai sunku suprast ka jus rasot.

biggrin.gif g.gif biggrin.gif nu va ir tikrasis veidukas ,buvusiu tauteciu.
Atsakyti
QUOTE(Markoni @ 2015 03 22, 10:46)
tipas amerikonskas.

Gal visgi galetumet pakomentuot kuo jie kitokie tie "amerikonai"? Labai smalsu..pamenu biciules seteristes labai aktyviai diskutavo apie seterius amerikonisko tipo, idomu kaip su snauceriukais bigsmile.gif ?
Atsakyti
Aš irgi girdėjau, kad amerikietiški seteriai puošnesni. Ir kitos veislės skiriasi amerikietiški ir europiniai. Būtų labai įdomu sužnoti kuo cvergai skiriasi, o gal dar yra Rusijos tipas, ar Skandinaviškas unsure.gif Paskutinėje parodoje viena ausim girdėjau, kad cvergų kaklai plonėja (artai trumpėja) o gal blogai supratau blush2.gif
Atsakyti
Vien jei paimtumeme standarta,jau cia amerikieciu skiriasi.Ju daugiau terjeriskas.Kartu gal lengvesnis.Skirtumas,pasistatykite salia kad ir Markonio suni salia Taures,skirtumu labai daug.Judesy turetu dar labiau matytis.Virsutine linija,koju destymas.Man toks tipas irgi nepatinka(dvarniaska),kaimynai turi panasu,pirkta be doku is Lenkijos.Taure,ne jums taikiau,o tam tipui.Kenzo jau ugiu virs standarto,ar taip atrodo nuotraukoje,didele?
O kas liecia Markonio kompetencija,jis yra Tarptautines kategorijos teisejas,treneris,dresuotojas.tai cvergu ,kaip ir kitu sunu,ne tik mates,bet ir praciupinejes. bigsmile.gif
Ir logika,is kur pas gera veiseja ,kur kainos 3000doleriu,tie pigieji?Kazkas neaisku su kergimais.Gali buti PETai vadoj,vienas,ir tai dazniausiai su kokiu vienu trukumu,pas mus kaina gali tada buti 100-150 eu mazesne.Amerikieciai megsta daug eksperimentuoti,maisyti spalvas,artimus rysius.Paskui laksto margi,rudi nestandartai.Grazus,jie vadina cvergais,mes dvarniaskomis. ax.gif
Prickly.ilgeja kaklai,panaseja i kerius.Rusai jau svaigsta (aisku vienetai)nuo to tipo,ryzenams net nori standarta perrasyti.Bet tie didieji zinomieji veislynai nelinke nukrypti nuo standarto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 22 kovo 2015 - 19:15
[attachmentid=234099]
Kazkam grazu.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 22 kovo 2015 - 19:30
QUOTE(Markoni @ 2015 03 22, 10:50)
biggrin.gif  g.gif  biggrin.gif  nu va ir tikrasis veidukas ,buvusiu tauteciu.

I veidrodi pasiziurekite.
Papildyta:
Bet tai kur zmoniu protas lyginti PET kvalifikacijos sunis su veislyno zvaigzdem ? Aplamai, ar as prasiau jusu ivertinti mano sunis ? Ar si tema tapo " itikim Lietuvos veisejams ir suvarykim JAV" ?
Mano sunys yra pirkti be teises veisti, su pasirasytu dokumentu, kad bus sterilizuotos, ko 100% laikausi.

Kenzo nieko neperaugus, Prada yra ant maziausios standarto ribos ugiu, o Kenzo bus didesne nei ji, bet ne per didele standartui. Ir fotkeje juk Kenzo gerokai arciau nei Prada, taigi vizualiai ir atrodo didesne. Pagalvokit truputi pries nusisnekedami.

Pasidomekit pirma apie JAV taisykles. Ten sunu veisimui ne kiekvienas zmogus gaus, kaip pvz LT bet kuri Maryte sugalvojus gali sukergt virtuvej po stalu, teisetai doh.gif

Ponai veisejai, galvokit ka norit, bet si tema yra dziaugtis savo augintiniais, o ne parodos ar varzybu arena. Isijautet perdaug.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 03 22, 20:46)
I veidrodi pasiziurekite.
Papildyta:
Bet tai kur zmoniu protas lyginti PET kvalifikacijos sunis su veislyno zvaigzdem ? Aplamai, ar as prasiau jusu ivertinti mano sunis ? Ar si tema tapo " itikim Lietuvos veisejams ir suvarykim JAV" ?
Mano sunys yra pirkti be teises veisti, su pasirasytu dokumentu, kad bus sterilizuotos, ko 100% laikausi.

Kenzo nieko neperaugus, Prada yra ant maziausios standarto ribos ugiu, o Kenzo bus didesne nei ji, bet ne per didele standartui. Ir fotkeje juk Kenzo gerokai arciau nei Prada, taigi vizualiai ir atrodo didesne. Pagalvokit truputi pries nusisnekedami.

Pasidomekit pirma apie JAV taisykles. Ten sunu veisimui ne kiekvienas zmogus gaus, kaip pvz LT bet kuri Maryte sugalvojus gali sukergt virtuvej po stalu, teisetai  doh.gif

Ponai veisejai, galvokit ka norit, bet si tema yra dziaugtis savo augintiniais, o ne parodos ar varzybu arena. Isijautet perdaug.

Kiek supratau jusu veiseja to leidimo neturi?Kaip musu lietuviskos Marytes.Taip,tos Marytes pradeda nuo savo vieno kalytes,pirmiausiai gaudamos leidima is klubo,su ivertinimais,gali sukergti ir po stalu,jei patogu mirksiukas.gif ,paskui ziurek ir nueina iki penktos regeneracijos,tada skaitosi jau veislynu.O salygos,reikalavimai Amerikietisku veislynu ir musu labai panasus.Kaip ir Ispanijos,Italijos veislynu.Standartus Amerikieciai perrasineja.Del Kenzo del ugio tik paklausiau,nereikia purkstauti.Ar ir man jau reikes i veidrodi ziureti? schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2015 03 22, 13:12)
Kiek supratau jusu  veiseja to leidimo neturi?Kaip musu lietuviskos Marytes.Taip,tos Marytes pradeda nuo savo vieno kalytes,pirmiausiai gaudamos leidima is klubo,su ivertinimais,gali sukergti ir po stalu,jei patogu  mirksiukas.gif ,paskui ziurek ir nueina iki penktos regeneracijos,tada skaitosi jau veislynu.O salygos,reikalavimai Amerikietisku veislynu ir musu labai panasus.Kaip ir Ispanijos,Italijos veislynu.Standartus Amerikieciai perrasineja.Del Kenzo del ugio tik paklausiau,nereikia purkstauti.Ar ir man jau reikes i veidrodi ziureti? schmoll.gif  bigsmile.gif

Turi leidima, nepirkciau sunu is po Marytes virtuves stalo. Kaip ir niekad nepirkciau sunu skirtu veisimui. Pirkau ir visados pirksiu PET sunis, nes man to pakanka. Ramiau dabar ponams veisejams ?

Tiesa pasakius nesuprantu ko jus kabinejates prie manes ? as jum kiba bizni varyt trukdau idedama cia kelias savo sunu nuotraukas ? Nurimkit pagaliau blink.gif Cia tikrai ne veiseju tema, o seimininku, besidziaugianciu savo sunimis. Mano sunys su dokumentais, ne dvorniai. Jei jums nepatinka, neziurekit. As jums neaiskinu kaip man nepatinkat, patys sokat i akis su savo netaktiskais komentarais, kai zmogus tiesiog dziaugiasi savo suniukais. Ne duok D su tokiais veisejais gyvai susidurti.
Atsakyti