Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Labai greit šuniukai auga smile.gif
Jo, su nuotraukom ir man nelengva biggrin.gif
eli maja, matosi, kad ji labaigraži, net iš mažytės foto - tokia ori tikro šnaucerio poza 4u.gif

jo, pasisakykit dėl Šiaulių parodos, galvojam važiuot pasidairyti, įdomu būtų pasimatyt gyvai
Atsakyti
Mes tai Šiauliuos nedalyvausim. Tokių plikšių nepriima lotuliukas.gif
Ku-ku-shka, labai graži jūsų avytė lotuliukas.gif
eli maja, kelkit foto per radikal.ru. Po to nukopijuokit nuorodą kur kartinka v tekste ir įkelkit wink.gif Labai patogu smile.gif Aš rusiškai irgi nemoku, jei tai jums problema biggrin.gif
Atsakyti
argi cvergai ne patys graziausi sunys ?
user posted image
Atsakyti
Gražiausi tie, kurie mūsų. 4u.gif
Ypač tokiuose nuotraukose
Man kol kas išlieka gražiausi vokiečių aviganiai (negaliu savo šuniuko pamiršt) schmoll.gif
o cvergai, kai šlapi, tai nelabai kaip atrodo, mano mažytė per lietų - kaip žiurkikė kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
Nieko, ateis gražesni orai ir mes galėsim pasidžiaugt biggrin.gif
Afrikine, jūsų šuo nerealus wink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikine @ 2015 03 31, 10:06)
user posted image

o jau blakstienos kokios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikine @ 2015 03 31, 09:06)

QUOTE(malinua @ 2015 03 31, 10:03)

o jau blakstienos kokios  thumbup.gif

irgi norėjau parašyti, aplenkė smile.gif , kad blakstienos kaip Disnėjaus animaciniuose wub.gif
Atsakyti
Dekui visoms!

seimininkas turi pomegi fotografuoti ir ziauriai dziaugiasi musu keturkoju seimos nariu, o rezultatais to dziaugsmo galiu su jumis pasidalinti smile.gif
Atsakyti
Mes busim Siauliuose statysiu tris cvergiukus du jaunylius ir teta Kerry cempionu klasej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka** @ 2015 03 31, 12:55)
Mes busim Siauliuose statysiu tris cvergiukus du jaunylius ir teta  Kerry cempionu klasej biggrin.gif

Būtinai ateisim pasišūnėt ir pasigrožėt 4u.gif

Afrikine, nu jau fotosesija thumbup.gif su išryškintomis blakstukėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eli maja: 31 kovo 2015 - 14:25
Sveiki visi! Kaip smagu prisijungti ir dar pažįstamų pamatyti (Sveika, zemaiteki ir Boni smile.gif ). Auginu 15 mėn. cvergiukę Kubą, nesam dažnos parodų dalyvės, dalyvavom tik kartą (pasisekė gavom JN). Galbūt todėl žinių ir patirties trūksta. Gal galite pasidalinti patirtimi kaip paruošiate kailį prieš pasirodymą ringe, ar naudojate spec.kosmetines priemones, kailio fiksatorius, balinimo priemones ir pan?
Atsakyti
QUOTE(Afrikine @ 2015 03 31, 09:06)

Nu jau grožis, tai neišpasakytas wub.gif O pateikimas, tai išvis 100 balų thumbup.gif

Rodomės ir mes dar kartelį, tik jau be gaurų smile.gif
user posted image
Atsakyti