Mes tai Šiauliuos nedalyvausim. Tokių plikšių nepriima Ku-ku-shka, labai graži jūsų avytė eli maja, kelkit foto per radikal.ru. Po to nukopijuokit nuorodą kur kartinka v tekste ir įkelkit Labai patogu Aš rusiškai irgi nemoku, jei tai jums problema
Gražiausi tie, kurie mūsų. Ypač tokiuose nuotraukose Man kol kas išlieka gražiausi vokiečių aviganiai (negaliu savo šuniuko pamiršt) o cvergai, kai šlapi, tai nelabai kaip atrodo, mano mažytė per lietų - kaip žiurkikė kokia
Mes busim Siauliuose statysiu tris cvergiukus du jaunylius ir teta Kerry cempionu klasej
Kas niekad neturejo suns, tas nezino ka reiskia but is tikro mylimam (Arturas Sopenhaueris) Tie, kurie tvirtina, kad laimes nenusipirksi, niekad nepirko suniuko (Džina Hill)
Sveiki visi! Kaip smagu prisijungti ir dar pažįstamų pamatyti (Sveika, zemaiteki ir Boni ). Auginu 15 mėn. cvergiukę Kubą, nesam dažnos parodų dalyvės, dalyvavom tik kartą (pasisekė gavom JN). Galbūt todėl žinių ir patirties trūksta. Gal galite pasidalinti patirtimi kaip paruošiate kailį prieš pasirodymą ringe, ar naudojate spec.kosmetines priemones, kailio fiksatorius, balinimo priemones ir pan?