Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(eli maja @ 2015 04 01, 10:18)
Puikiai suprantu ką reiškia pasiilgti. Aš taip pat po atostogų smile.gif Nemačiau savo mažiužės 2 savaites verysad.gif Aišku, atostogos nuostabios 38 laipsnių karštyje  mirksiukas.gif  Tačiau, kai susitikom, šunė iš susijaudinimo net apsipleiskanojo doh.gif

Gerai, kad si karta jos namie like su zmogum. Bet vasara isvaziuosim 3 savaitems. Nebus kas liks su jom, teks palikti sunu viesbutyje verysad.gif
Atsakyti
Sveikučiai smile.gif

Kokie grožiai wub.gif

Dėl oro - tai lyg apie maniškę surašėt biggrin.gif

Savaitgalį išsikėlėm iš buto į namą: aplink šlapia kaip reikiant, o ypač kai taip prilijo... tai žliugsi net žolė. Mes einame su guminiais, o mazgę tenka išstumti, kad eitų kartu ir nenoriai eina reikalų atlikti. Tai jau dvi dienas grįžusi radau namie pridaryta g.gif Jau šiandien ilgiau su ja vaikščiojau, ale vistiek visko neatsiliko... taip jai ta šlapia žolė nepatinka ir šaltis unsure.gif
Atsakyti
Nieko. Gal kažkaip apsipras bent jau reikalams atlikt. Maniškė žino, kad kol visko nepadarys, tol namo neis, tai stengiasi viską kuo greičiau atlikt smile.gif
O su tom atostogom, tai tikrai sunku... Mes pernai turėjom vos pusės metų amžiaus mažylę palikt pas tėvus savaitei, tai pirmas porą dienų labai stresavo, bet paskui apsiprato. Užtat kai grįžom, tai iš akių nebepaleido ir taip iki šiol. Tikra prielipa lotuliukas.gif Net į tualetą be jos negaliu nueit. Sėdi už durų ir laukia, kad išeisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 04 02, 10:24)
Nieko. Gal kažkaip apsipras bent jau reikalams atlikt. Maniškė žino, kad kol visko nepadarys, tol namo neis, tai stengiasi viską kuo greičiau atlikt smile.gif

Čia turbūt mergyčių problemos smile.gif , mano vaikinas tai lauke būtų ir būtų, ar lyja ar ne - nes reikia kiekvieną medį, kiekvieną akmenį ar kokią numestą šiukšlę 'pažymėti' rolleyes.gif
Atsakyti
Matyt teks nestis ka ji padare namo, kad nesusietų to su prievartiniu vaiksciojimu doh.gif
O tai 2 dienas jau kaip greit padaro ir nori grįžt, o aš tempiu iki konteinerio dar (nu negi nešies namo).
Bet jei iįtar, kad dėl to per balas turi plumpoti, ko gero stengsis nedaryt, nes sumanumo tai netrūksta.

Man nusimato atostogos, kai mažiukei bus pusė metų, irgi 10 dienų. Net nesinori galvot apie palikimą, bet, jei nieko nesugalvosiu, teks
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2015 04 02, 11:24)
Mes pernai turėjom vos pusės metų amžiaus mažylę palikt pas tėvus savaitei, tai pirmas porą dienų labai stresavo, bet paskui apsiprato. Užtat kai grįžom, tai iš akių nebepaleido ir taip iki šiol. Tikra prielipa  lotuliukas.gif Net į tualetą be jos negaliu nueit. Sėdi už durų ir laukia, kad išeisiu  doh.gif

Na, tos prielipos malonu, bet nelabai patogu, ypac paciam suniui. Gal geriau ismokint ramiai pabut vienam. Mano mixiukes irgi uodegytes pagal natura, bet daznai liepiu but narvuose..neuzdarytuose, bet kad zinotu savo vieta...pasisaukiu tik tam tikram laikui kol veikiam ka nors kartu. Suniui reik apibrezt kazkokias ribas ir ju nelauzyt ir jis tai priims uz norma bigsmile.gif

QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 02, 13:27)
Man nusimato atostogos, kai mažiukei bus pusė metų, irgi 10 dienų. Net nesinori galvot apie palikimą, bet, jei nieko nesugalvosiu, teks

Viskas normaliai su tuo palikimu, jei turit patikima asmeni, su kuriuo suo bus saugus ir ne pernelyg lepinamas..nes ta seneliu perdeta meile tai totalus blogis ir sunu gadinimas doh.gif
Atsakyti
Su tais seneliais tikrai taip biggrin.gif Jau prisakom kiek įmanoma, kad nieko maisto papildomai neduotų, bet juk neiškenčia. Gi tokiom gailiom akim žiūri lotuliukas.gif
O dėl tos prielipos, tai ji žino savo vietą, kai reikia, bet kadangi ir taip paskutiniu metu ne itin daug laiko praleidžiu su ja, tai nevarau tolyn. Lai būna šalia. wub.gif
Atsakyti
Gero savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Su Artėjančiom šventėm supermama.gif -mos ir -maminai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka**: 04 balandžio 2015 - 18:46
Liuka,

mielas mielas grozis puoduke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikine @ 2015 04 07, 13:33)
Liuka,

mielas mielas grozis puoduke  wub.gif