nai nai , kokios ilgos kojos atrodo
gražus šnaucas
Ačiū, ačiū už komplimentus mano mylimukei
Pasigendu LIKE mygtuko, tiek grazuoliu pridejot
mano mergytes visa savaite su auklyte bus, mes isvyke atostogu. Labai pasiilgau suniuku. Prada toks jausmas zinojo, kad ilgai nesimatysime, tokia liudna buvo
QUOTE(Taurė @ 2015 04 01, 03:21)
mano mergytes visa savaite su auklyte bus, mes isvyke atostogu. Labai pasiilgau suniuku. Prada toks jausmas zinojo, kad ilgai nesimatysime, tokia liudna buvo 
Puikiai suprantu ką reiškia pasiilgti. Aš taip pat po atostogų
O mūsiškei prastas oras nemaišo,šiandien ryte tiek balandžius gaudė ir ieškojo kur jie nuskrido,kad belaukdama kol reikalus atlikinėt pradės vos į darbą spėjau 
Papildyta:
Mes ir šį savaitgalį savo mažutę pirmą kartą paliksim. Labai įdomu kaip jai seksis naujoj vietoj ir dar be mūsų
Gal nestresuos labai,gerai,kad tik dviem dienom išvykstam.
Papildyta:
Mes ir šį savaitgalį savo mažutę pirmą kartą paliksim. Labai įdomu kaip jai seksis naujoj vietoj ir dar be mūsų
QUOTE(jurgičiukas @ 2015 04 01, 21:39)
O mūsiškei prastas oras nemaišo,šiandien ryte tiek balandžius gaudė ir ieškojo kur jie nuskrido,kad belaukdama kol reikalus atlikinėt pradės vos į darbą spėjau 
Papildyta:
Gal nestresuos labai,gerai,kad tik dviem dienom išvykstam.
Papildyta:
Už mėnesio ir mes išvyksim savaitei atostogų, nerimauju, kaip manajai seksis