Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(malinua @ 2015 04 22, 07:37)
"Forumas jau senai,jokiu grupiu nematau,na nebent jus su Taure."

Tai gal tai ir reiškia, kad mes bendraujam, keliam nuotraukas, neturint temos apie jus. Ar čia nenormalu? Ar forumą reikia stebėti tik? Apsispręskit vieną sykį. Po tokių pokalbių niekam nesinori kažką rašyt, bet juk reikėjo žmones užkalbint, bet deja vėl neįtikom...Gal kažkam kitam čia ne vieta.

Forumas ne tik nuotrauku parodymas,bet ir bendravimas.Atsiverskite senas temas,buvo bendravimas,bet tik ne is jusu puses,niekam ir Taure neuzkliuvo,kol pati neisigele.Tai malinua,gal jum geriau bendrauti dresiruotoju temoje,bet matau ir cia zodziu pritruksta.
Jei taip jums gerai,bendraukite.Vistiek tema sugadinta,neidomu ir beuzeiti.
Atsakyti
Nuo šiol aš jūsų ponia nematau ir nematysiu, apie jus nuomonės nereikšiu. Ramiai gyvenkit.
P.S. Nustokit spręsti kur kam vieta ir ką kas turi ar gali rašyti ir kelti, gal užteks didybės manija sirgt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 22 balandžio 2015 - 07:22
QUOTE(Taurė @ 2015 04 21, 17:46)
Atleiskit, bet po pirmo sakinio nusprendziau nebeskaityti jusu posto. Susiraskit kita zmogu prie ko kabinetis, ir liaupsinti veisejus. Man nei jie, nei jus neidomus. Neprasiau nei ju, nei jusu nuomones. Ismokite susitureti ir nelyst kur nepraso, tuomet nereikes ziebti konflikto. Siuo metu butent jus stovite su tuo degtuku, bet as jau nebenesiu kibiro vandens, neturiu laiko  cool.gif

O derėjo mano postą perskaityti iki galo. Tiesiog išsakiau savo nuomonę ir turiu tam pilną teisę. Tai, kad mano pasisakymų forume nėra daug tai nereiškia, kad aš nesidomiu ir neskaitau. Jūs Taure man neturite teisės užčiaupti burnos, esu kur kas senesnis forumo dalyvis. Iš pasisakymų labai nesunku susidaryti nuomonę apie žmogaus intelektą. Kažkodėl pasišiaušė ant manęs dėl mano nuomonės, o ta vieta kur pagyriau šunis liko nematoma. Man regis durys visada atviros ir nėra čia dėl ko peštis visada galima ramiai išeiti.
Atsakyti
Kažkaip aš nieko nebesauprantu, bet spėju, kad cvergai dažnai palojantys - į veisėjus biggrin.gif
Nu baikit gal, a? 4u.gif
Juolab kad priežasčių tai nėra. Šunys skirtingo lygio ir kam čia lygintis, kam varžytis.
Gal palikim tai parodoms, kam tai aktualu?
Man atrodo, kad visi forume turėtų tilpti, o gaunasi atyvirkščiai - praktiškai niekas nebedalyvauja g.gif
Maženi, ko iš Malinua pusės bendravimo nebuvo? Su manim puikiai bendravo, jos dėka drasiau buvo šunį nuo pavadžio paleisti, pradėt pasitikėt smile.gif
Visi savo vietoj ir reikalingi, faini , tiesiog tolerancijos pritrūko...

Tiesa, Maženi, kaip sekės jūsų kalytei parodoje?

Taure, labai liūdna dėl Kenzo. Laikykitės, tikiuos viskas bus gerai. Tiesiog turi būt gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 04 22, 08:17)

P.S. Nustokit spręsti kur kam vieta ir ką kas turi ar gali rašyti ir kelti, gal užteks didybės manija sirgt

labai su Jumis sutinku, kur esame ten ir yra mūsų vieta. Visi esame žmonės, vienodos veislės mylėtojai ir šiuo klausimu visi vienodi.
Atsakyti
swoon.gif GAL JAU UUUŽTEEEKS doh.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fabula @ 2015 04 22, 00:40)
O derėjo mano postą perskaityti iki galo. Tiesiog išsakiau savo nuomonę ir turiu tam pilną teisę. Tai, kad mano pasisakymų forume nėra daug tai nereiškia, kad aš nesidomiu ir neskaitau. Jūs Taure man neturite teisės užčiaupti burnos, esu kur kas senesnis forumo dalyvis. Iš pasisakymų labai nesunku susidaryti nuomonę apie žmogaus intelektą. Kažkodėl pasišiaušė ant manęs dėl mano nuomonės, o ta vieta kur pagyriau šunis liko nematoma. Man regis durys visada atviros ir nėra čia dėl ko peštis visada galima ramiai išeiti.

Vienintelis ko noriu, kad Kenzo iseitu is ligonines, bent su pagydoma diagnoze. Visa kita siuo metu nublanksta, ypac jau anksciau nusibodusios, prievarta brukamos nuomones ir bjaurus mano sunu isvadinimai. Ar sunku tai suprast ? Jei sunku, tai gal ne mano intelektas slubuoja ? Gal jums tada reiktu tas duris atsidaryt, o ne man ?

Uzsiblokuokite mane, bus ramu. Arba neskaitykite, kaip as darau.

Gera tema pavertet i kazkokia nesamone. Tik idedu nuotrauka, atrodo kaip liezuvius kazkam tempia vel, nenormalu tai.
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad jau pamiršt nuoskaudas, pakalbėkim apie kitus dalykus. Man labai įdomu, kaip jūs tvarkotės su šuns kailiu lietingomis dienomis. Na nepakenčiu šlapios žolės, ypač rytais doh.gif nutrinu kojas, bet žemės lieka, nubyra, laiko plaut nebūna. Maniškė tai mėgsta dar ir pasivoliot biggrin.gif
Atsakyti
Man įdomu kaip atrodo narvas kuriame paliekate savo augintinius kai išeinate iš namų, kad nepridarytų zbitkų? ir kitas klausimas kiek maždaug vieno šunelio išlaikymas kainuoja per mėnesį.
Atsakyti
Manoji šlapios žolės nemėgsta, nemėgsta šlapių kojų, tai problema kita- vest pasivaikščiot kai šlapia. Kol kas irgi tik nuvalau kojas.

Fabula, narve šuns nepaliekam. Pritaikėm kambarį vieną, kad būtų saugus, laidai nekišotų, pusė dyrų kartonu atitveriam, kad erdvė atvira o praeit negalėtų.
nieko nepridaro, drasko jai paliktas kartonines dėžes, graužia kaulus.
Mėnesinis išlaikymas, jei skaičiuot maistą - smulkmena. Kol augam, apie 200 gr mėsos.
didžiausią dalį sudarys, kaip matau, kailis, kailio priežiūros priemonės (dabar man visokių akmenų, šukų reikia), skiepai, priemonės nuo erkių. tiksliai kažkaip ir neskaičiavau g.gif
Atsakyti
Turiu plastmasinį, grynai medžiaginį ir tokį , su metaliniu rėmu, tikrai tvirtas. Čia kai rašo, kad išdrasko...nu aš visada pratinu ir šuniui tas daiktas nekelia diskomforto, tad jaučiasi jame puikiai, kai reikia, bet aš nebeuždarinėju jau senai, kažkaip pasitikiu, dar nieko nėra sugriaužusi daugiau nei du metai user posted image
o kiek per mėnesį.Pas mane abi mėsėdės, tai tikrai žymiai pigiau nei sausiaku. Bet paskaičiuot sunku, nes mėsa skiriasi, jos kaina, nes ne visada gauni kažko, kai kas brangiau, o kai kas išvis kapeikas kainuoja. O visa kita čia kaip paskaičiuosi-kuras, jei važiuojama dėl šuns dresūrų, parodų. Skanėstai, pavadėlis, šukos, indai ir t.t.-perkami ilgesniam laikui. Bet aš niekad neskaičiavau ir nesusimąsčiau kiek man kainuoja šunys-jie tiesiog gyvena šalia, kaip ir vaikai, vyras, kaip sakant viskas įskaičiuota smile.gif
Atsakyti