Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Gal kas pasidalintumėt iš kur pirkot groomers stone.
Dabar man labai jo reikia biggrin.gif , randu skirtingų, kaži koks geriausias? g.gif
Atsakyti
Nesikisau ilgai,bet ziuriu tuoj pasidarys forumas Taures ir Malinua.Jums neidomu kitu nuomone,bet yra kam idomu.Daugelis cia ateina patarimo,ir aisku pasidziaugti savo augintiniais.Gal ne i ta foruma atejote?"-Man nei jie, nei jus neidomus. Neprasiau nei ju, nei jusu nuomones. Ismokite susitureti ir nelyst kur nepraso, tuomet nereikes ziebti konflikto." cia jusu zodziai .Forumas ne jusu vienos,ir gerbkite kitu nuomone,nemokate,tada cia jums ne vieta.
Taure,o kas liecia musu sunis,musu sunyse geresni kraujai , yra ir amerikieciu,nei jusu veisejos.Su tokiais veisimais jai pasaulinese parodose ner ko rodytis,nepastebejau sunyse ir tu zinomiausiu garsiu vardu.
Pasidomekite ,imetu kelis pedigree http://zwerg-schnauz...creen=1&id=8838 ,http://www.zwerg-schnauzer.info/dog.php?id=8929&screen=1,http://www.nuobjaurybes.lt/ .Daugiau nebetesiu,galite atsirinkti kelis is siu veislynu pavadinimus ir tada pamatysite kokie turi buti cvergai,ir pas amerikiecius taip pat.Ir ko tie sunys pasieke.Musu sunyse tokie kraujai teka.
Jei ka,geguzes 18d.svesiu savo pirmos vados 22-meti.Tik pirmieji buvo mitelsnauceriai,bet artima.
Atsakyti
Mazesnis, ka jus man bandot irodyti ? Juk sakiau, neidomu kokie jusu sunu kraujai. Susitaikykit su tuo ir nebenarstyki mano, mano sunu ir ju veisejos kaulu.

Irgi neskaiciau viso posto, jau nuobodu darosi skaityti ta pati.

Papildyta:
QUOTE(Ku-ku-shka @ 2015 04 21, 02:07)
Taure, kaip Kenzo akytė, ar sugijo, nebeskauda?

sugijo, bet siandien kita beda buvo.
Gryztu namo, mb tuo metu namie buvo, bet neseke kiekvieno sunu zingsnio kieme. Atsisedau kieme ir ziuriu ka jos veikia. Bet Kenzo nepajudejo is tos pacios vietos kokiu 10 min. Nunesiau namo, vel nejuda, tik sedi arba guli. Matesi kazkas negerai. Apziurejau kojas, jokiu vizualiu traumu, ar gumbu neradau. Bet neina ir nors apsiversk. Jai nebudinga sedeti. Nuveziau iskart pas veta. Pasirodo, mergina kazka suvalge, matomai sakni kokia iskase. Nesusivirskino ir ustrigo ties iseinamaja anga. Tikriausiai bade, del to riete uzpakali, nors nevilko per zeme, tik riete ir sedejo. Pasalino viska, dabar vel vaiksto, bet ne tokia aktyvi kaip jai budina. Stebiu kas bus.
Atsakyti
Taure,norejau tik paklausti ar cia jums vieta?Siame forume?Gal uzsiveskite savo tema?Nes visus nuzeminusi,neissilaikys si tema,nesinori nei uzeiti,gal nebegadinkite temos savo arogancija.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2015 04 21, 17:46)
Atleiskit, bet po pirmo sakinio nusprendziau nebeskaityti jusu posto. Susiraskit kita zmogu prie ko kabinetis, ir liaupsinti veisejus. Man nei jie, nei jus neidomus. Neprasiau nei ju, nei jusu nuomones. Ismokite susitureti ir nelyst kur nepraso, tuomet nereikes ziebti konflikto. Siuo metu butent jus stovite su tuo degtuku, bet as jau nebenesiu kibiro vandens, neturiu laiko  cool.gif

Šiaip jau keista skaityt - iš kur tokia priešprieša ir neapykanta? Kad žmonės, veisiantys šunis pasakė savo nuomonę? Juk forumas tam ir skirtas - dalintis mintimis. Jei jų nesinori, tai galima užsidaryt namie ir džiaugtis vienam pačiam. Bet forumas juk viešas, ar ne?
Atsakyti
Ohoho, lyg iš giedro dangaus nukrito didelis riebus Š... Deja, manęs nė kiek nenustebino biggrin.gif Linksma skaityti . O čia kaip Maženis su Markoni 2in 1? Nereiktų ilgai svarstyti, kodėl šitaip komandomis pasiskirstė. Viskas buvo aprimę, gražiai bendravom, ir še tau kad nori...Labai, o kaip labai negražu. Sau garbės neprsidėsit. Nuo tokių žmonių kuo toliau reiktų. O prasidėjo viskas nuo menko įžeidimo, "užgavimo" paprasto žmogaus dėl jo mylimų šunų, kurie kažkam užkliuvo ir įsikišus piktiems liežuviams , pavirto į tokį balaganą. Man tai keista, kitų šunis peikia, o savo nei parodo, nei rodo, vien tušti žodžiai. Turbūt ir nėra ko parodyti g.gif
Prieš 22 metus ir pabyrėjo LT nestabilūs miteliai deja...
Maženi, jūs nereklamuokit tai kas ne jūsų, jūs savo meną parodykit
Papildyta:
Ir dar, Maženi, tik nesupyk, bet kodėl taip tą Markonį įsikandai? Žmogus kaip žmogus, juk gali jis ir už save pats pastovėti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 21 balandžio 2015 - 21:34
Kai izeide Markoni,pastovejau ne vien as,uzstojo ir Liuka,tas kas pazysta ji,kaip snaucu speca,kaip kirpeja,kaip anatomista,kaip treneri,kaip veiseja.Mums visiems toli,toli iki jo.Bet kazkodel uzkliuvau as.
Toliau.Forumas jau senai,jokiu grupiu nematau,na nebent jus su Taure.Ir forumas skirtas ne vien nuotrauku dejimui,bet ir bendravimui,kur su jusu ilindimu bendravimai baigiasi.Jei norite matyti mano sunis,galite uzeiti i FB ,ten rasite viska.
O kas liecia mitelius,mitelistai jums gerkle gali perkasti uz izeidinejimus,galima ir i teisma paduoti.Jau cia parodote savo mentaliteta.Tai kita karta mastykite ka snekate.Jei ka,Carlis Aukses mano proanukis.Norejote igelt,bet neisejo ,ne tas svoris lotuliukas.gif tik parodete savo kvailuma.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 04 21, 14:27)
Šiaip jau keista skaityt - iš kur tokia priešprieša ir neapykanta? Kad žmonės, veisiantys šunis pasakė savo nuomonę? Juk forumas tam ir skirtas - dalintis mintimis. Jei jų nesinori, tai galima užsidaryt namie ir džiaugtis vienam pačiam. Bet forumas juk viešas, ar ne?

Keisciau yra tai, kad paskaitet paskutinius postus ir nusprendet viska. Paziurekit nuo ko prasidejo, jei jau ir jums idomu. Antri metai temoje lankausi, niekam niekas nekliuvo, niekad nelyginau savo sunu su kitais, ir niekaip kitaip i akis nelindau. Ir jei jums normalu izeidineti zmogu, kuris niekam blogo nedare, priedo nekonkurentas, tada neturiu ka pridurti.
Matomai nuotraukos pegrazios, kad traukia kaip magnetas. Cia jau zinoma sarkazkmas, bet nebezinau kaip paaiskinti visko kas vyksta paskutinius pora menesiu su tom dviem personom, dabar ir trecia isdygo, kurios as nei macius cia anksciau, nei skaicius bent viena posta per pora metu kiek cia lankausi.
Atsakyti
Gal jau užteks?
Atsakyti
Taure,persona tai jus,nes jau neitiko ne du ,o trys,o prasidejo nuo jusu izeidimo Markonio atzvilgiu,,grizkite i 16 psl.Jis tik psake,kad jusu sunys amerikietisko tipo,kur jums nepatiko.Ir prasidejo iseidinejimai is jusu puses.Gal nuotaika ne ta buvo,bet aplinkiniai nekalti.Bet manau cia jau charakterio tipas.
Atsakyti
Paliko Kenzo ligonineje sad.gif Pirmai parsiveziau, bet maciau, kad ir toliau kazkas negerai. Nuvezus atgal padare kraujo tyrima ir persviete. Kraujo tyrimas rodo pakilusius rodiklius susijusius su inkstais. Liepe vezt i ligonine. Atveziau, deja teko palikti minimum dviem dienom. Kolkas itaria slapimo pusles uzdegima, geriausiu atveju, bet tik slapimo tyrimas parodys. Ir leis skyscius, nes dechudratavosi.
Nesuprantu kaip tai galejo nutikti, bet ryte dar viskas gerai buvo, po poros valandu nebeatpazinsi suns verysad.gif

mazesnis, ar jus sirdies bent lasa turit ? Man tikrai siuo metu ne iki jusu ar markonio bedu. Uzsidekit ignora mano nikui, ir nematysite nieko.
Atsakyti
"Forumas jau senai,jokiu grupiu nematau,na nebent jus su Taure."

Tai gal tai ir reiškia, kad mes bendraujam, keliam nuotraukas, neturint temos apie jus. Ar čia nenormalu? Ar forumą reikia stebėti tik? Apsispręskit vieną sykį. Po tokių pokalbių niekam nesinori kažką rašyt, bet juk reikėjo žmones užkalbint, bet deja vėl neįtikom...Gal kažkam kitam čia ne vieta.
Atsakyti